Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Landgoed Schoutenhof

  vergaderen, limburg, feesten & partijen, weekje weg, hotel, restaurant, appartement, epen, weekendje weg, geulvallei

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel de Zevende Heerlijkheid

  hotel, limburg, golf, arrangementen, golfen, hotel-restaurant, golfarrangement, wandelarrangement, weekje weg, slenaken, weekendje weg, wandelen

  Hotel de Zevende Heerlijkheid te Slenaken is door zijn ligging een Eldorado voor wandelaars bij uitsteek. Ook voor wandelingen net over de grens in de Belgische voerstreek.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  partycentrum, valkenburg, terras, limburg, berg en terblijt, bedrijfsuitjes, restaurant, bed & breakfast, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Attractiepark Toverland

  dagje weg, attractiepark, groepsuitjes, kindvriendelijk, limburg, schoolreisjes, sevenum, kinderfeestjes

  Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Bungalowpark Landsrade

  Maastricht, mindervaliden, groepsaccommodatie, zuid-limburg, familieweekend, appartement, gulpen, bungalowpark, weekje weg, limburg, vakantiehuis, valkenburg, weekendje weg

  In het uiterste zuiden van Limburg, waar het land glooit rond lieflijke dorpjes en natuurschoon, ligt Bungalowpark Landsrade. Midden in de pracht van het Limburgse heuvelland: een prima uitgangspunt voor een bijzondere vakantie!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie Damiaan Simpelveld

  weekendje weg, fietsarrangement, groepsaccommodatie, simpelveld, limburg, vergaderen, teambuilding, groepsarrangement, groepsuitjes, familieweekend, bed & breakfast

  Groepsaccomodatie, tevens mogelijkheid voor bed & breakfast, Heuvelland in Limburg. Verblijf, bezinning, teambuilding, training, seminar, feest, in rustige omgeving in een voormalig kloostergebouw.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Middelhof / Cornelishof

  swalmen, limburg, vakantiehuis, fietsarrangement, groepsarrangement, weekendje weg, groepsaccommodatie, appartement, vakantieboerderij, familieweekend, zorgvakantie, weekje weg, vakantiewoningen, over de grens

  Vakantieboerderijen De Middelhof en De Cornelishof zijn agrarische bedrijven gelegen in Roermond. Gelegen tussen Maas en Duitse grens in een zeer gevarieerd landschap. Veel natuur direct bij de stad Roermond. Fijn fiets en wandel gebied.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oostelijke Mijnstreek-route

  fietsroute, bos, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, anwb, zuid-holland, Amstenrade, horeca, weidegebied en akkerland, oostelijke mijnstreek (parkstad), poldergebied

  De oostelijke mijnstreek is niet het mooiste stukje Zuid-Limburg, maar wel interessant vanwege het mijnbouwverleden. De Staatsmijn Hendrik heeft gedurende een halve eeuw zijn stempel gedrukt op Brunssum en omgeving. Na de sluiting in 1967 werden de meeste sporen snel uitgewist. De fietsroute doet de stad slechts even aan en slingert dan door het bosrijke gebied van de Roode Beek ten noordoosten van de stad. Vervol­gens komt u door een gebied met weidse vergezichten.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  kasteel, arrangementen, groepsuitje, limburg, restaurant, schoolreis, born, kindvriendelijk, dierentuin

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Grensmaasroute

  westelijke mijnstreek, heidelandschap, bos, weidegebied en akkerland, zuid-limburg, anwb, fietsroute, horeca, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, berg

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping De Watertoren

Camping De Watertoren

Camping De Watertoren

 • Adres
  Kerkveldweg 1
  6374 LE Landgraaf