Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Waalroute

  gelders rivierengebied, winssen, fietsen, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, gelderland, fietsroute, anwb

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Bok's Bungalowpark

  bungalowpark, kindvriendelijk, gelderland, aanbiedingen, rust, garderen, vakantiepark, veluwe, fietsarrangement, wandelarrangement, weekendje weg

  Midden op de Veluwe in het mooie plaatsje Garderen ligt Bok`s Bungalowpark. Op dit gemoedelijke en rustige park kunt u heerlijk genieten van al het moois wat de Veluwe u heeft te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel de Mallejan

  wandelen, fietsen, hotel, walibi, sauna & beauty, bosrijk, gelderland, vierhouten, wellness, romantisch, weekendje weg, dolfinarium

  Romantisch genieten doe je bij het 4-sterren Hotel-Restaurant De Mallejan in het bosrijke Vierhouten. Het hotel heeft de charme van een Engels landhuis en dat roept meteen een romantisch beeld op. Hotel De Mallejan verzorgt graag een romantisch hotel arrangement voor u!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  waddeneilanden, limburg, zuid-holland, drenthe, weekje weg, overijssel, camping, noord-holland, zeeland, kindvriendelijk, noord-brabant, groningen, gelderland, weekendje weg, friesland, flevoland

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dorthroute

  anwb, horeca, meren en plassengebied, heidelandschap, achterhoek en liemers, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, gorssel, fietsroutes, fietsroute, weidegebied en akkerland, gelderland, achterhoek, rivieren en beekdalen

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Slot Loevestein

  groepsuitjes, poederoijen, vergaderen, trouwlocatie, dagjeweg, bed & breakfast, bijzonder overnachten, gelderland, evenementen, groepsarrangement, kindvriendelijk, museum, kasteel, weekendje weg

  Cultuur & natuur op de mooiste plek van Nederland. Dé locatie voor een dagje uit, weekendje weg, bruiloft, feest of relatiedag: het kan allemaal in Loevestein!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  bevrijdingsmuseum, groepsarrangement, geschiedenis, gelderland, museum, oorlog, schooleducatie, rondleiding, groesbeek

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Graafschaproute (zuid)

  fietsroute, fietsen, achterhoek, bos, meren en plassengebied, heidelandschap, anwb, poldergebied, weidegebied en akkerland, vorden

  De zuidelijkste van de drie Graaf­schaproutes verbindt Vorden, Ruurlo en Hengelo (Gelderland). De streeknaam De Graafschap is in dit gebied goed op z’n plaats. Het is rijk aan adellijke landhuizen en kaste­len, waar in het verleden graven en hun leenmannen de feodale macht uitoefenden. U fietst achtereenvol­gens langs Kasteel Vorden, Huize Kiefskamp, Huize Onstein, Huize De Wiersse, Kasteel Ruurlo en Kasteel Hackfort. De vele landgoederen maken de route mooi en afwisse­lend. Een groot deel gaat door een kleinschalig dekzandlandschap met akkers, weilanden en veel bos.

  Meer informatie >>
  route
 • Vakantiehuisjes Veluwe

  bungalows, chaletverhuur, gelderland, veluwe, groepsuitjes, familieweekend, veluwemeer, groepsaccommodatie, vakantiehuisjes, wandelen, fietsen, weekendje weg

  De mooiste plekjes van Nederland! Welkom op de Veluwe! Bossen en heide, ruimte en rust. Heerlijk wandelen, fietsen of vissen? Bekijk snel de presentatie.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Café Restaurant Monopole | Harderwijk

  veluwe, hotel, winkelen, uitgaan, fietsen, harderwijk, bosrijk, gelderland, terras, weekendje weg, restaurant

  Kleinschalig en vriendelijk hotel aan het eind van de boulevard, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk ligt vlak aan het water het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim twintig jaar in handen van de familie Posthumus en kent daardoor een zeer persoonlijke en warme benadering.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

afbeelding_20774

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen!

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

 • Adres
  J.C. Wilslaan 21
  7313 HK Apeldoorn
 • Telefoon
  055-35 75 757
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Parkeren Bij het dierenpark is ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Eten & drinken Op de gezellige terrassen van ons restaurant en cafés geniet je van een drankje, verse luxe broodjes en warme snacks.
Speeltuinen Kinderen kunnen door het hele park klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leukste is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!
Rolstoelen en buggy's Apenheul is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook buggy's zijn van harte welkom in de dierentuin. Neem ze gerust mee.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"