Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Speel en Kinderboerderij 't Platteland

  schoolreisjes, kinderen, boerderij, kindvriendelijk, familieuitje, kinderfeestjes, groepsuitjes, dagje weg, attractiepark, actief, veulen, vriendenuitje, speeltuin, kinderboerderij, venray, limburg

  Indoorspeel en kinderboerderij 't PLatteland. Buiten speeltuin, Skelterbaan Trampolinen, Springkussen, Schommels, Wippen, Klimmen. Boerderijwinkel met streekprodukten en geschenkpakketten. Terras voor fietsers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel** Auberge 's Gravenhof

  wandelen, Maastricht, fietsen, Belgie, voerstreek, limburg, weekje weg, aanbiedingen, groepsarrangement, Aken, half pension, over de grens, hotel, Voeren, vakantiewoning, weekendje weg

  Logeren in het hart van Voeren, 15 min. van Maastricht. Schitterende omgebouwde hoeve uit 1083. Luxe kamers en een heerlijk ontbijt, dit alles te midden van voortreffelijke wandel en fiets paden. waar u kunt genieten van de rust en de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Steenkolenmijn Valkenburg

  demonstratie, museum, attractiepark, limburg, valkenburg, groepsuitjes, groepsarrangement, kindvriendelijk, bedrijfsuitjes, familiedag, kinderen, grotten, schoolreisjes, rondleiding

  Een bezoek aan de Steenkolenmijn begint in een sfeervolle ondergrondse filmzaal. Hier krijgt u een originele film te zien van DSM opgenomen in de staatsmijn Emma. Aansluitend gaat u met een Ex-mijnwerker ondergrods in de Steenkolenmijn Valkenburg. De gids zal u rondleiden en u wegwijs maken in de Mijnbouw. Hij zal de machines demonstreren en uitleg geven op alle werkpunten. In totaal duurt uw bezoek c.a. 1 uur en 15 minuten. U kunt uw auto parkeren tegenover de Steenkolenmijn op ons eigen parkeerterrein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Groepsaccommodaties Zuid Limburg en Ardennen

  fietsen en wandelen, bijzonder overnachten, actief, limburg, wandelen, vakantiehuisjes, Ardennen, natuur, weekendje weg, groepsuitjes, familieweekend, dagjeweg, over de grens, vakantieboerderij, boerengolf, groepsaccommodatie, heuvelland

  Paradijsvogels zijn er voor levensgenieters, Sfeervolle en mooi gelegen groepsaccommodaties in Zuid Limburg en Ardennen. Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg en Ardennen voor groepen, midden in natuur . In monumentale vakwerkboerderijen of kasteellandhuis.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom Geleen-route

  anwb, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, geleen, westelijke mijnstreek

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  restaurant, kasteel, schoolreis, groepsuitje, limburg, kindvriendelijk, arrangementen, born, dierentuin

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nieuwe Natuur

  anwb, wandelroute, bos, ruime parkeergelegenheid, noord en- midden limburg, heidelandschap, well, weidegebied en akkerland, horeca, honden toegestaan, peel en maas

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel-Restaurant La Ville Blanche

  last minute, hotel, limburg, wandelen, fietsen, culinair, weekendje weg, thorn, restaurant

  Wij heten u van harte welkom in ons restaurant of op één van onze terrassen, waar u volop kan genieten van de Limburgse gastvrijheid. Nuttig een smakelijke lunch, een uitgebreide High Tea of een culinair diner, wij zullen er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  friesland, groningen, gelderland, weekje weg, camping, flevoland, zuid-holland, weekendje weg, limburg, overijssel, kindvriendelijk, drenthe, noord-holland, noord-brabant, waddeneilanden, zeeland

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Het Spikkerdal

  weekendje weg, aanbiedingen, pieterpad, limburg, fietsarrangement, wandelen, boerderij, camping, fietsen, natuur, Roermond, asenray

  Genieten in Midden-Limburg! Lekker uitrusten tijdens uw fietstocht of wandeling. Heerlijk kamperen of een gezellig feestje. Proef onze gastvrijheid.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

afbeelding_9008

Huur onze vol electrische Eco-Solex (snorbrom) fiets of huur de allernieuwste electrisch ondersteunde fiets de Velo-Solex en zoef urenlang rond. Samen met z’n tweeën of wellicht nodigt u zelfs familie, vrienden of collega’s uit voor een onvergetelijke dagtrip.

Eenvoudig en snel, ontspanning zonder inspanning! Niet puffen, maar zoemen!

" Solex, La Vie Est Belle " Ouvert tous les jours 7 / 7 – 08.00 – 22.00

Réservation: Téléphone 00 – 31- 43 – 609 07 05

La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

 • Adres
  Postwagenstraat 8 (Brusselseweg)
  6219 NP Maastricht
 • Telefoon
  043 - 609 07 05
 • Fax
  043-354 17 13
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Electrische Solex Huren Electrische Solex verhuur, vertrek vanaf meerdere locaties mogelijk! Losse Solex Verhuur of in combinatie met met Sportieve, Culturele of Culinaire Arrangementen. Gratis routekaart of gidsbegeleiding bij groepen.
Vespa Scooter Huren Vespa Scooter Verhuur, vertek vanaf meerdere locaties mogelijk. Losse Vespa Verhuur of in combinatie met Sportieve, Culturele of Culinaire Arrangementen. Gratis routekaart of gidsbegeleiding bij groepen.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"