Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantieboerderij

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 39

limburg (8), overijssel (8), drenthe (6), gelderland (6), noord-brabant (3), friesland (2), noord-holland (2), waddeneilanden (2), zeeland (2)
veluwe (2), aan het water (1), achterhoek (1), Belgie (1), uddel (1)
 • Vakantie Hoeve Mingels

  weekje weg, fietsen, appartement, over de grens, groepsarrangement, vakantiehuis, limburg, familieweekend, boerderij, vakantieboerderij, banholt, groepsaccommodatie, wandelen, weekendje weg

  Vakantie Hoeve,appartementen 2,4 6,8,9,11,16 of 20 personen.Centraal in het heuvelland van Zuid Limburg en Belgisch Voerstreek. Fiets-,ATB-,Wandel-, Natuurgebied. Alle gasten, jong of oud kunnen bij ons ontspannen, een gezellige week,midweek of weekend hebben.

  18847

  overnachten

 • Biologische geitenboerderij ‘De Groene Hoeve’

  wijdenes, vakantieboerderij, boerenbed, biologische boerderij, boerderij, noord-holland, melkgeiten, weekendje weg

  De boerderij ligt aan rand van het dorpje Wijdenes. Het typisch West-Friese plattelandsdorp kent een rijke geschiedenis en er is dan ook van alles te beleven.

  10909

  overnachten

 • De Klimberg

  55+, groepsuitjes, vakantieboerderij, camping, chalets, rheezerveen, overijssel, kindvriendelijk, vissen, familieweekend, groepsaccommodatie, weekje weg, gezinscamping, weekendjeweg, christelijk, hardenberg, weekendje weg

  Aan de weg van Hardenberg naar Ommen ligt camping De Klimberg. Eenmaal op de camping gearriveerd is de drukte verdwenen. Je snuift de vakantiesfeer op en voor even of voor langere tijd ben je weg uit de drukte, weg van het jachtige leven. Gewoon lekker ontspannen vakantie vieren op een camping met een algemeen christelijke signatuur. Ook voor groepsaccommodaties kunt u bij De Klimberg terecht.

  15771

  overnachten

 • Vakantiepark de Lourenshoeve

  wandelen, kerst, overijssel, platteland, vakantiehuis, vakantieboerderij, den ham, huisdieren toegestaan, fietsen, paardrijden, weekendje weg

  Vakantiepark De Lourenshoeve ligt in het groene landschap van Twente. Het is een fraai en kleinschalig vakantiepark met leuke boerderij accommodaties met rieten daken.

  19571

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  natuur, familie, boerderij, boerenbed, fietsen, weekendje weg, vakantieboerderij, lochem, gelderland, wandelen, weekje weg

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  10939

  overnachten

 • Bekerhof Groepsaccommodatie

  groepsuitjes, boerderij, limburg, weekendje weg, groepsarrangement, vakantieboerderij, kanoverhuur, 30 personen, groepsaccommodatie, 60 personen, fietsen en wandelen, familieweekend, weekje weg, hunsel

  Welkom op de presentatie van Groepsaccommodatie Bekerhof. Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor maximaal 30 personen. Groepen vanaf 20 tot 100 personen zijn welkom bij ons.

  10483

  overnachten

 • Hoeve Meskenwier

  boerenbed, friesland, boerderij, akkrum, vakantieboerderij, weekendje weg

  Hoeve Meskenwier is hét toonbeeld van de Friese boerderij. De hoeve ligt op een eeuwenoude terp vlak langs het riviertje de Boarn vanwaar u vaartochten naar leuke gezellige stadjes kunt doen.

  14857

  overnachten

 • Vakantieboerderij Giethoorn

  aan het water, vakantieboerderij, giethoorn, familieweekend, overijssel, boerderij, wandelen, fietsverhuur, fietsen, groepsuitjes, varen, weekendje weg

  Vakantieboerderij "De Boerdrie" is een mooie Rijksmonumentale vakantieboerderij, prachtig gelegen aan de Dorpsgracht in het centrum van Giethoorn. U kunt vanuit hier bootochten maken door het mooie Giethoorn.

  13483

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  otterlo, gelderland, boerenbed, boerderij, vakantieboerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  10801

  overnachten

 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  boerenbed, gelderland, vakantieboerderij, boerderij, ophemert, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  10927

  overnachten