Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Bungalowpark [x] > Boerderij [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 27

gelderland (11), overijssel (6), limburg (4), noord-brabant (3), zeeland (3)
 • Recreatiepark De Boshoek

  kindvriendelijk, veluwe, boerderij, bungalowpark, vergaderen, gelderland, teambuilding, wellness, hotel, voorthuizen, camping, groepsaccommodatie, bowlingbaan, fietsen, weekendje weg

  Recreatiecentrum de Boshoek: veelzijdig recreëeren op de Veluwe. 4 tot 16 persoons bungalows, jaarplaatsen, hotelkamers en groepsaccommodaties. Partycentrum: Steakhouse Western Plaza, Bedrock Bowling en sinds 2010 een Kampeerpark met ca. 120 toeristische plaatsen.

  15617

  overnachten

 • Greenwood Vakantiehuizen

  reizen, overtochten, appartementen, uitje, Londen, , wereld, boerderij, vakantie huizen, landhuis

  Een drukke tijd achter de rug en toe aan rust en ontspanning? Houdt u ervan om in de natuur te zijn, stilte te ervaren en schilderachtige plaatsjes te bezoeken? Dan kunt u uw hart ophalen met het uitgebreide vakantiehuizen aanbod van Greenwood!

  20215

 • Landal - Miggelenberg

  gelderland, veluwe, rust & ruimte, boerderij, bungalowpark, bungalows, hoenderloo, weekendje weg

  Op Landal Miggelenberg liggen de bungalows zo ver uit elkaar, dat u het gevoel heeft als enige midden in de natuur te leven. Vanuit uw tuin stapt u zo het bos in. Hier zijn wel buren: de bosbewoners en klein wild.

  overnachten

 • Landal - Landgoed De Elsgraven

  bungalow, rust & ruimte, enter, bungalowpark, overijssel, overdekt zwembad, bungalows, boerderij, weekendje weg

  Op Landal Landgoed De Elsgraven verblijft u in uw eigen comfortabele landhuis, gelegen op een ruime kavel met een heerlijk grote tuin erom heen. Hier in het groene hart van Twente hebben ze nog ruimte genoeg.

  overnachten

 • Landal - Reevallis

  boerderij, limburg, rustzoekers, bungalow, rust & ruimte, vijlen, bungalowpark, bungalows, weekendje weg

  U, als actieve rustzoeker, geniet hier van een schitterend uitzicht op het groene en glooiende landschap. Landal Reevallis is een stukje buitenland in Nederland!

  overnachten

 • Landal - Heideheuvel

  bungalowpark, boerderij, beekbergen, rust & ruimte, veluwe, bungalow, gelderland, bungalows, weekendje weg

  Een waterval? In Nederland...? Wat valt er eigenlijk in eigen land nog veel te ontdekken. Toegegeven, hij is maar 15 meter, maar hij ligt wél gewoon op de Veluwe.

  overnachten

 • Landal - Klein Ruwinkel

  bungalowpark, gelderland, scherpenzeel, veluwe, bungalows, boerderij, bungalow, rust & ruimte, utrechtse heuvelrug, weekendje weg

  In de Gelderse Vallei, het prachtige gebied tussen de Utrechtse Heuvelrug en de Veluwe, ligt Landal Klein Ruwinkel. Dit gezellige park vormt een prima basis voor uitstapjes in de omgeving.

  overnachten

 • Landal - Stroombroek

  boerderij, bungalow, veluwe, braamt, gelderland, bungalowpark, bungalows, rust & ruimte, weekendje weg

  U kunt natuurlijk naar Landal Stroombroek komen voor de prachtige groene natuur van de Achterhoek. Of wilt u liever relaxen aan de grote recreatieplas of een baantje trekken in het overdekte zwembad?

  overnachten

 • Landal - Het Roekenbosch

  kindvriendelijk, limburg, bungalow, maasduinen, overdekt zwembad, blitterswijck, bungalows, boerderij, bungalowpark, weekendje weg

  Landal Het Roekenbosch ligt vlak bij de Maas en Nationaal Park de Maasduinen. In het nog vlakke Noord-Limburgse land is de natuur op z'n mooist. Uitgestrekte akkers, geurige bossen en de beroemde Kasteeltuinen van Arcen.

  overnachten

 • Landal - Resort Haamstede

  autovrij, zeeland, bungalows, boerderij, bungalowpark, burgh-haamstede, bungalow, weekendje weg

  De karakteristieke vuurtoren uit 1837, de Stormvloedkering en de mooie stranden zijn kenmerkend voor Schouwen-Duiveland. Ook het grootste bos van Zeeland vindt u aan de Schouwse kust. Landal Resort Haamstede met gezellige 2-, 4- of zelfs 12-persoonsbungalows waar u nog rust, ruimte en privacy vindt.

  overnachten