Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Dagje weg [x] > Kasteel [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 6

gelderland (2), limburg (2), utrecht (2)
 • Kasteel de Haar

  rondleiding, educatie, familieuitje, trouwlocatie, schoolreisjes, haarzuilens, kindvriendelijk, dagje weg, utrecht, kinderfeestjes, kasteel, groepsuitjes, familieweekend, excursie

  Kasteel de Haar is het grootste en meest luxueuze kasteel van Nederland. Het hele jaar door bruist het van de activiteiten. Bezoek het kasteel en leer alles over de wereld van weelde waarin de baronale familie leeft. Er worden veel extra activiteiten georganiseerd zoals concerten, fairs, kinderactiviteiten en theater.

  17147

  dagjeweg

 • Kasteelpark Born

  kasteel, groepsuitje, schoolreis, restaurant, born, dierentuin, limburg, arrangementen, kindvriendelijk

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  12219

  dagjeweg

 • Slot Loevestein

  gelderland, groepsuitjes, museum, kasteel, groepsarrangement, dagjeweg, bijzonder overnachten, evenementen, kindvriendelijk, trouwlocatie, vergaderen, bed & breakfast, poederoijen, weekendje weg

  Cultuur & natuur op de mooiste plek van Nederland. Dé locatie voor een dagje uit, weekendje weg, bruiloft, feest of relatiedag: het kan allemaal in Loevestein!

  20521

  overnachten

 • Kasteel Hoensbroek

  kinderfeestje, kindvriendelijk, hoensbroek, groepsuitjes, familieuitje, museum, limburg, evenementen, kasteel

  Kasteel Hoensbroek in Zuid-Limburg is een van de grootste en mooiste kastelen van het land én tevens het best bezochte museum van Limburg in 2010 én inmiddels ook van 2011...kortom voor jong en oud is in dit kasteel van alles te beleven! Een ongelooflijke belevenis die je eeuwenlang bijblijft!

  dagjeweg

 • Stadsmuseum IJsselstein

  ijsselstein, kindvriendelijk, utrecht, museum, kasteel

  dagjeweg

 • Museum Kasteel Wijchen

  wijchen, kasteel, kunst, gelderland, museum, archeologie

  dagjeweg