Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Familie

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 13

overnachten (10), fietsen (7), wandelen (7), boerderij (4), boerenbed (4), vakantieboerderij (4), natuur (3), kindvriendelijk (2), vakantiehuizen (2), actief (1), Ardennen (1), barbeque (1), camping (1), eten (1), familiehuis (1), familieweekend (1), feest (1), fietsvakantie (1), frankrijk (1), groepen (1), groepsaccommodatie (1), hotel (1), kinderfeestjes (1), kust (1), luxe vakantiehuis (1), museum (1), strand (1), vakantiepark (1), vakantieparken (1), varen (1), weerribben (1), zeilen (1), zwembad (1)
overijssel (3), gelderland (2), noord-holland (2), drenthe (1)
aan het water (1), Belgie (1), spanje (1)
 • Easyhome

  bungalowpark, vakantiehuizen, vakantie, familie, weekendje weg

  Easyhome maakt onderdeel uit van Easyhomeholidaygroup. Easyhomeholidaygroup is een toeristische internet reisorganisatie van formaat met als doel consumenten de grootste keuze in accommodaties te bieden.

  20057

  overnachten

 • Feestje? Take it easy!

  barbeque, familie, feest, eten

  Heeft u thuis een feestje? Take it easy en bestel op een van de websites!

  19099

 • De Lindehoeve

  boerenbed, noord-holland, den hoorn, fietsen, weekje weg, boerderij, wandelen, weekendje weg, vakantieboerderij, familie

  Schapenhouderij De Lindehoeve ligt op een steenworp afstand van Nationaal Park De Duinen van Texel en slechts 4 km. van het strand. Volop lammetjes om met de fles groot te brengen.

  14867

  overnachten

 • Vakantiepark Oignies

  Belgie, Ardennen, vakantiepark, familie, vakantiehuis, weekendje weg

  "Dé specialist in vakantiewoningen in de Belgische Ardennen" Ourthe & Somme bestaat dit jaar 30 jaar en is actief in de verhuur/verkoop van vakantiewoningen en bungalowparken.

  20003

  overnachten

 • Melkveehouderij De Kalverweide

  wandelen, boerenbed, kallenkote, weekje weg, familie, fietsen, vakantieboerderij, natuur, boerderij, overijssel, weekendje weg

  Melkveehouderij De Kalverweide ligt midden tussen maar liefst drie Nationale Parken. De ene dag bootjevaren in Giethoorn en de andere wandelen in Het Drents-Friese Wold? Vanuit Kallenkote is het zo gedaan.

  14875

  overnachten

 • Jongveehouderij De Jobinghoeve

  weekje weg, grolloo, vakantieboerderij, boerenbed, wandelen, fietsen, drenthe, familie, boerderij, weekendje weg, natuur

  Op een steenworp afstand van Nationaal Park De Drentsche Aa ligt jongveehouderij De Jobinghoeve. Jan Willem en Jaqueline houden hier zo'n 240 kalveren, maar zijn ook gek op paarden en pony's. Kom deze prachtige omgeving ontdekken!

  14883

  overnachten

 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  boerderij, natuur, fietsen, vakantieboerderij, lochem, weekendje weg, gelderland, weekje weg, familie, boerenbed, wandelen

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  10939

  overnachten

 • Liberty Resorts

  spanje, vakantie, familie, vakantieparken, vakantiehuizen, frankrijk, weekendje weg

  Ruikt u de lavendel als u denkt aan Frankrijk? Dwaalt u in gedachten door pittoreske dorpjes? Of ziet u de uitgestrekte velden met zonnebloemen al voor u?

  19307

  overnachten

 • Vakantieparken Weerribben Wieden

  overijssel, familie, wandelen, bungalowpark, luxe vakantiehuis, weerribben, groepsaccommodatie, familiehuis, giethoorn, fietsen, familieweekend, aan het water, groepsuitjes, paasloo, zwembad, groepen, weekendje weg

  Vakantieparken Weerribben Wieden. Boek één van onze 4 bungalowparken in Overijssel. Of u nu een vakantiepark met zwembad zoekt of een chalet met een eigen elektrische sloep - u boekt het bij een van de onze parken. Luxe vakantiehuizen, groepsaccommodaties en houten chalet vakantie woningen.

  20740

  overnachten

 • Zeilschip Bounty

  familie, varen, zeilen

  Ervaar in de sfeer van toen met het comfort van nu een unieke zeilbelevenis. Dit luxe, dwarsgetuigde, zeilschip is ideaal voor dag- en avond tochten. Het schip biedt ruimte voor groepen van 15 tot maximaal 50 personen en stilliggend zelfs 85. Ook voor grotere groepen tot 200 personen hebben wij speciale programma’s samengesteld.

  20827