Aanmeldennieuwsbrief_273

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel [x] > Bosrijk [x] > Gelderland [x]

Verfijn uw zoekopdracht op zoekwoord of regio
Gevonden: 3

epe (1), harderwijk (1), vierhouten (1)
 • Bed & Breakfast Silogie

  wellness, gelderland, familieweekend, fietsen, groepsaccommodatie, hotel, wandelen, bijzonder overnachten, bosrijk, fietsarrangement, wellnessweekend, veluwe, epe, bed & breakfast, arrangementen, weekendje weg

  Welkom bij Silogie, dat is SI-LO-geren in een silo van de graanmalerij. Een luxe Bed and Breakfast in Epe in deze voormalige coöperatie. Een perfecte plek om te onthaasten in de zelfstandige en goed uitgeruste comfortabele gastenkamers en speciale Torenkamer. De ideale B&B om een verblijf op de Veluwe te combineren, of met arrangementen als van Thermen Bussloo en Wellness Veluwse Bron, Schilderen op een groot atelier of met wandelen of fietsen op de Veluwe.

  16509

  overnachten

 • Hotel de Mallejan

  wandelen, walibi, gelderland, sauna & beauty, fietsen, romantisch, bosrijk, vierhouten, wellness, weekendje weg, hotel, dolfinarium

  Romantisch genieten doe je bij het 4-sterren Hotel-Restaurant De Mallejan in het bosrijke Vierhouten. Het hotel heeft de charme van een Engels landhuis en dat roept meteen een romantisch beeld op. Hotel De Mallejan verzorgt graag een romantisch hotel arrangement voor u!

  12169

  overnachten

 • Hotel Café Restaurant Monopole | Harderwijk

  uitgaan, harderwijk, fietsen, bosrijk, veluwe, hotel, gelderland, winkelen, restaurant, terras, weekendje weg

  Kleinschalig en vriendelijk hotel aan het eind van de boulevard, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk ligt vlak aan het water het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim twintig jaar in handen van de familie Posthumus en kent daardoor een zeer persoonlijke en warme benadering.

  16351

  overnachten