Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Storytrail - Het leukste uitje van Nederland!

  schoonhoven, familieuitje, vrijgezellenfeest, stadswandeling, groepsuitje, den bosch, zutphen, noord-brabant, cadeaubon, utrecht, haarlem, amsterdam, amersfoort, noord-holland, gouda, gelderland, breda, den haag, zuid-holland, Delfshaven, rotterdam, leiden, groepsarrangement, historie, bedrijfsuitje

  Op zoek naar een leuk uitje? Samen met collega's, familie of vrienden? Beleef nú de Storytrail stadswandeling met bijzondere verteller met € 5,- korting! Reserveer op onze site via de knop "Ideaal/overboeking" met de actiecode "waarnaartoe” en betaal slechts 12,50 i.p.v. 17,50.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Dierenpark BestZOO - Je komt ogen tekort!

  dierentuin, schoolreisjes, groepsuitje, best, kindvriendelijk, noord-brabant, dierenpark

  Welkom bij BestZOO - Je komt ogen tekort! Middenin het typische brabantse populierenlandschap ligt BestZOO in het groen verscholen. Een mooi en gezellig dierenpark waar jong en oud zich kan vermaken.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Spinolaroute

  bos, terheijden, fietsen, noord-brabant, stad en park, fietsroute, westelijk brabant, baronie van breda en markiezaat, anwb, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  In de strijd van de Noordelijke Nederlanden tegen Spanje is Breda regelmatig inzet geweest van gevechten tussen beide legers. In 1567 werd de stad veroverd door de Spanjaarden. In 1590 viel de stad weer in handen van de Staatsen dankzij de list met het turfschip. Onder leiding van Ambrosio­ Spinola belegerden de Spaanse troepen in 1624 de stad. Er werden twee linies rond de stad opgeworpen met op regelmatige afstand schansen en redoutes (kleine schansen). Na een beleg van elf maanden nam Spinola in 1625 de stad in.

  Meer informatie >>
  route
 • Vakantiecentrum De Hertenwei

  kamperen, stacaravans, appartementen, bungalows, bungalowpark, lage mierde, groepen, noord-brabant, kerst, zwembaden, groepsarrangement, kindvriendelijk, groepsaccommodatie, camping, weekendje weg

  kamperen en huren voor 1 tot 20 personen op een vakantiepark met uitgebreide voorzieningen

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dierenrijk, lekker beesten tussen de dieren!

  nuenen, evenementen, noord-brabant, dierenpark, schoolreisjes, kindvriendelijk, groepsuitjes

  Lekker beesten tussen de dieren? Het kan in Dierenrijk! Hier kun je met de kippen op stok, slingeren als een aap en lopen als een ooievaar. Maar, in dit park sta je ook neus aan neus met ijsberen, zeehonden, tijgers, roofvogels en nog veel meer dieren!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Center Parcs - Kempervennen

  last minute, fietsen, noord-brabant, weekendje weg, bungalowpark, weekje weg, westerhoven, subtropisch zwembad, vakantiehuis, overdekt zwembad, aanbiedingen

  Bungalowpark De Kempervennen, nabij Eindhoven, staat bol van actie voor jong en oud! De prachtige omgeving van Noord-Brabant leent zich bij uitstek voor heerlijke fietstochten.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groote en Kleine Beerze-route

  lage mierde, rivieren en beekdalen, heidelandschap, noord-brabant, de kempen en brabantse peel, weidegebied en akkerland, oostelijk brabant, fietsen, bos, fietsroute, anwb, poldergebied

  De beken de Holver, de Groote en de Kleine Beerze en de Reusel zijn ontstaan na de laatste ijstijd. Zij doorsnijden de droge Brabantse zandgronden, waar van oorsprong akkerbouw voorkwam. De vochtige, lager gelegen beekdalen waren in gebruik als weiland. De laatste decennia heeft de intensieve veehouderij veel terrein gewonnen, zoals in het landschap duidelijk te zien is. Het Wilhelminakanaal (1923), de landgoederen De Utrecht en De Baest en beboste heidegebieden begrenzen de route.

  Meer informatie >>
  route
 • Land van Altenaroute

  weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, land van heusden en altena, anwb, poldergebied, woudrichem

  Het Land van Altena ligt tussen de Afgedamde Maas, de Bergsche Maas, de Merwede en de Brabantse Biesbosch. Lange tijd behoorde het tot Holland. In 1815 werd het van­wege de slechte verbindingen met die provincie bij Noord-Brabant gevoegd. De streek heeft nog altijd een Hollands karakter dankzij de riviergezichten, dorpen en boerde­rijen op terpen. Meer landinwaarts staan de voor Brabant karakteris­tieke populieren langs de wegen en zijn er kleine populierenbossen met eendenkooien.

  Meer informatie >>
  route
 • Non!Soesa Creatief

  sint michielsgestel, noord-brabant, groepsuitjes, workshops, vriendinnenuitje, teambuilding, bedrijfsuitjes, familiedag, creatief

  Non!Soesa Creatief (vlakbij Den Bosch) verzorgt creatieve workshops voor particulieren, groepen en bedrijfuitjes. Mozaieken, beelden maken, zilveren sieraden maken met zilverklei van Art Clay Silver en meer.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Spa Puur

  thermen, tilburg, sauna & beauty, noord-brabant, wellness

  Thermen Tilburg is de absolute top in het zuiden van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Landal - Duc de Brabant

afbeelding_5806

Een verblijf op Landal Duc de Brabant belooft een voorproefje op het Bourgondische leven. Dit gastvrije park ligt in het zuiden van Noord-Brabant en de omgeving biedt een afwisselend landschap. Ook uw kinderen vermaken zich uitstekend. Naast de omgeving kunt u ook bovendien genieten van het uitstekende vernieuwde restaurant op het park. Wat dacht u van een eigen jacuzzi, sauna en/of zonnebank? Elk type bungalow biedt u het gewenste comfort.

Landal - Duc de Brabant

 • Adres
  Westelbeersedijk 6
  5087 TK Baarschot-Diessen
 • Telefoon
  013-504 15 67
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"