Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Reptielenhuis De Aarde

  arrangementen, kinderfeestje, groepsuitje, noord-brabant, kindvriendelijk, breda, dierenpark, workshops, reptielen, schoolreisjes, dierentuin

  Reptielenhuis De Aarde. Beleef de wereld van de reptielen! Een wereld waarin ieder dier een natuurgetrouw en ruim verblijf heeft. Nieuwsgierig..? Kom snel langs en beleef deze bijzondere wereld!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  groningen, kindvriendelijk, flevoland, camping, gelderland, zuid-holland, drenthe, limburg, noord-brabant, natuur, noord-holland, zeeland, overijssel, friesland, weekendje weg, kamperen

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Storytrail - Het leukste uitje van Nederland!

  zuid-holland, vrijgezellenfeest, gouda, haarlem, den haag, rotterdam, historie, utrecht, bedrijfsuitje, amersfoort, stadswandeling, noord-holland, cadeaubon, groepsarrangement, amsterdam, breda, familieuitje, zutphen, gelderland, leiden, noord-brabant, schoonhoven, groepsuitje, den bosch, Delfshaven

  Op zoek naar een leuk uitje? Samen met collega's, familie of vrienden? Beleef nú de Storytrail stadswandeling met bijzondere verteller met € 5,- korting! Reserveer op onze site via de knop "Ideaal/overboeking" met de actiecode "waarnaartoe” en betaal slechts 12,50 i.p.v. 17,50.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nationale Vereniging de Zonnebloem

  zorgvakantie, handicap, rolstoelgebruikers, rolstoelvriendelijk, speciaal hotel, breda, weekendje weg, noord-brabant, rolstoelvakantie

  De Zonnebloem kleurt je wereld! De Zonnebloem levert een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Out vakantiehuizen!

  aanbiedingen, vakantie, zwembad, vakantieparken, vakantiehuizen, europa, weekendje weg

  Vanuit het Noord-Brabantse Veghel en permanente vertegenwoordigingen in Spanje en Ierland, selecteert en contracteert OUT!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Werk aan de Winkel

  workshop, gelderland, groepsarrangement, noord-brabant, bedrijfsuitjes

  Werk aan de Winkel is een creatief bedrijf met workshopruimtes in hartje Den Bosch & Nijmegen. Doe er bijvoorbeeld een workshop parfum- of sieraden maken, mozaïeken, bier maken, beeldhouwen of Pimp your Ride! Leuk dus voor vrijgezellenfeestjes, bedrijfsuitjes, dagjes weg, familiedagen en alles daartussenin.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  oostelbeers, weidegebied en akkerland, de kempen en brabantse peel, bos, heidelandschap, anwb

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • Sportiom 's Hertogenbosch

  bedrijfsuitjes, kinderfeestjes, schoolreisjes, kindvriendelijk, familieuitje, den bosch, groepsuitjes, noord-brabant, dagje weg, actief, sportief

  Het meest veelzijdige sportcentrum van Brabant! Groepsuitje, kinderfeestje, schoolreisje, zakelijk of een evenement? Sportiom biedt naast uitjes voor het héle gezin, ook mogelijkheden voor zakelijke ontmoetingen. Wat is er beter voor de teamspirit dan een sportief bedrijfsuitje of een spannende groepsactiviteit!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landgoed De Utrecht-route

  ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, bos, esbeek, poldergebied, hart van brabant, heidelandschap, oostelijk brabant, meren en plassengebied, fietsroute, anwb

  Deze afwisselende route heet naar Landgoed De Utrecht in de Brabantse Kempen. Toen verze­keringsmaatschappij De Utrecht het landgoed in 1898 kocht, was de grond woest en begroeid met heide. Nu vindt u er bos, bouwland, wat heide en enkele vennen. De route gaat ook door een stukje België, met dezelfde zandgronden als in Noord-Brabant. De inrichting van het landschap verschilt echter. Boerderijen, wegen en de minder rechtlijnige kavels maken een on-Nederlandse indruk. Zonder op de kaart te kijken weet u dat u in het buitenland bent.

  Meer informatie >>
  route
 • Dwalen door de bossen

  ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, wandelroute, bos, baronie van breda en markiezaat, weidegebied en akkerland, honden toegestaan, horeca, westelijk brabant, alphen, anwb

  Een vluchtige blik op de landkaart van Noord-Brabant leert dat de omgeving van Alphen rijkelijk is bedeeld met bos. Wie wat beter kijkt, ontdekt naast bos ook heidevelden, vennetjes en zandverstuivingen. Tussen 1100 en 1648 maakte dit gebied deel uit van het machtige hertogdom Brabant. Het geslacht van de Nassaus gebruikte de uitgestrekte bossen veelvuldig als jachtterrein. Het Prinsenbos ten westen van de Boswachterij Chaam is dan ook genoemd naar de prinsen van Oranje. Nu kunt u heerlijk dwalen door dit uitgestrekte bosgebied.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiewoning De Kipmulder op Landgoed Ten Vorsel

afbeelding_19213
Kipmulder, eettafel

Gelegen aan de bosrand, en met uitzicht over akkers en velden, is deze woning de ideale uitvalsbasis voor de vele fraaie wandel- en fietsroutes in de omgeving. Wandel en fiets routes zijn aanwezig. Neem gerust uw fiets mee u kunt deze plaatsen in het bijhorende schuurtje. Voor de kinderen is er een ingegraven trampoline.
De woning is aangepast dus ook geschikt voor mindervaliden.
In de Kipmulder mag niet gerookt worden, ook zijn huisdieren niet toegestaan.

Vakantiewoning De Kipmulder op Landgoed Ten Vorsel


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"