Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Laarbrug

  arrangementen, groepsuitjes, vriendinnenweekend, groepsaccommodatie, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, groepsarrangement, vrijgezellenuitje, ommen, overijssel, familieuitje, weekendje weg

  Laarbrug heeft arrangementen voor iedereen van jong tot oud. Van buggy arrangementen tot ponykampen en picknick arrangementen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Hof van Twente***

  terras, restaurant, wandelen, twente, vergaderen, overijssel, hollandhotels, hotel, hengevelde, fietsen, fietsvakantie, weekendje weg

  Hotel Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap en een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en het motto “zijn wie je bent” zijn hier vanzelfsprekend en mede daarom wordt uw verblijf als heerlijk ontspannen ervaren.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 3e Editie van de Lente TUIN en Woon Beurs!

  tuin, tuintrends, ijsselhallen, woon en tuin, bloemen, huis en tuin, familiebeurs, zwolle, demonstratie, overijssel, lifestyle, expositie, beurs

  De 3e editie van de Lente TUIN en Woon Beurs! De succesvolle Lente TUIN en Woon Beurs krijgt een 3e editie. Op 6,7 en 8 maart 2015 wordt de Lente TUIN en Woon Beurs gehouden in de IJssehallen in Zwolle. De beurs staat ook dit jaar weer in het teken van lente, tuin en wonen.

  Meer informatie >>
 • De Markestee

  fietsarrangement, blesdijke, weerribben, weekjeweg, overijssel, groepsarrangement, friesland, groepsaccommodatie, weekendjeweg, boerderij, weekendje weg

  De Markestee is een luxe 5-sterren groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij op een prachtig terrein van ruim 1 ha. met een eigen verwarmd buiten zwembad!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Schipbeekroute

  fietsroute, bos, horeca, ruime parkeergelegenheid, anwb, heidelandschap, meren en plassengebied, poldergebied, salland, vechtdal en twente, markelo, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland

  Deze route tussen Diepenheim (Overijssel) en Neede (Gelder­land) ligt aan weerszijden van de Schipbeek. Bij Diepenheim is het landschap kleinschalig met karak­teristieke Saksische boerderijen en landhuizen omringd door fraaie landgoederen zoals Westerflier, Warmelo, Diepenheim en Nijen­huis. Ook Neede is omringd door een kleinschalig landschap. Tussen Diepenheim en Neede lagen vroeger uitgestrekte, vochtige hei­develden. Dat gebied is nu vrijwel geheel ontgonnen en veranderd in een grootschalig landschap met moderne boerderijen en rechte we­gen. Bij Gelselaar is het landschap weer kleinschalig.

  Meer informatie >>
  route
 • Afwisselend essenlandschap

  anwb, gramsbergen, weidegebied en akkerland, heidelandschap, rivieren en beekdalen

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route
 • Openluchtmuseum Ootmarsum

  evenementen, erfgoed, overijssel, rondleiding, familieuitje, groepsarrangement, ootmarsum, kindvriendelijk, twente, groepsuitjes, cultuur, museum

  Direct aan het sfeervolle centrum van het oude stadje Ootmarsum bevindt zich een verrassend Openluchtmuseum.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Avereestroute

  fietsroute, poldergebied, anwb, meren en plassengebied, salland, vechtdal en twente, horeca, dedemsvaart, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland

  Deze route ontleent zijn naam aan de buurtschap Oud-Avereest, die ooit door Drentse boeren werd gesticht. Vanuit Drenthe gezien lag het dorpje aan de overkant van het riviertje De Reest. Vandaar de naam: Over-de-Reest ofwel Ave-reest. Het 37 km lange grensriviertje tussen Drenthe en Overijssel voerde vroe­ger het water af uit de veenmoe­rassen. In de winter trad het grillig meanderende riviertje regelmatig buiten zijn oevers. Nu het veen ontgonnen is, komt dat niet vaak meer voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug

  rijssen, fietsen, wandelen, natuur, wellness, overijssel, culinair, restaurant, hotel, weekendje weg

  Hotel-Restaurant Sallandse Heuvelrug is een sfeervol 4-sterren hotel met een unieke ligging nabij prachtige natuurgebieden. Het hotel is gevestigd in een luxe, sfeervolle villa en een ideale locatie als u op zoek bent naar rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Brasserie de Pergola

  bedrijfsuitje, brasserie, hotel, weekendje weg, giethoorn, workshop, overijssel, weekje weg, bootverhuur, groepsuitjes, groepsarrangementen

  Bij ons gaat de gast met een glimlach weer weg!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vrijetijdspark Beerze Bulten

afbeelding_15885
Binnen- en buitenbad

Beerze Bulten is de ideale plek voor zowel uw vakantie als een dagje uit. Voor zowel kinderen als volwassenen is het genieten op Beerze Bulten.

U kunt zwemmen in het binnen- en buitenbad, deelnemen aan diverse indoor (o.a. fitness) en outdoor activiteiten (o.a. kanoën en mountainbiken), genieten van theatershows, relaxen in het Spa, Wellness & Fun en nog veel meer.

Vrijetijdspark Beerze Bulten

Faciliteiten

Giga Konijnenhol Klim-, klauter, knutsel- en speelplezier op de benedenverdieping en volop beleving in het theater!
Activiteiten Diverse sport-, spel- en theateractiviteiten! Zoals kanoën, vlotvaren, voetbalclinics en professionele musicals.
Spa, Wellness & Fun Fun voor jong en oud in het binnen- en buitenbad. Inspanning in onze fitnesscenter en ontspanning in de beautysalon, sauna en zoutgrot.
Eten & Drinken Van een kopje koffie bij de haard tot een heerlijk uitgebreid diner voor het hele gezin: de medewerkers van Brasserie de Hagehorst laten u genieten terwijl de kids zich prima vermaken in de speelhoek!
Omgeving In Overijssel is van alles te beleven en Beerze is misschien wel de mooiste en meest veelzijdige plek van Nederland. De zandverstuivingen, oerbossen, jeneverbesvelden, agrarische esgronden en rivier de Vecht maken het geheel uniek.

Reacties

Jh Dijkstra zegt:

We zijn een gezin van 18 personen/ 8 kinderen en 10 volwassenen en zijn op zoek naar een locatie waar we niet allemaal bij elkaar slapen . de verhouding is 5-4-5-2-2 =18 Wat kost het als we all-in komen ??

Gepost op donderdag 30 maart om 21.07 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"