Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Strandhotel Bos en Duin

  oostkapelle, zeeland, 50+, strand, kust, bruiloft, hotel, weekje weg, groepsarrangementen, weekendje weg, vergaderarrangementen

  Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland. Op loopafstand van uitgestrekt duingebied en bos, 4 kilometer van Domburg. Dé plek waar welzijn en natuur samenvalt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping 't Hoekje

  camping, strand, weekje weg, kindvriendelijk, westkapelle, zeeland, weekendje weg, chaletverhuur, aanbiedingen

  Westkapelle is één van de plaatsen met de meeste zonne-uren van Nederland.Een kleine gezellige badplaats, gelegen aan de monding van de Westerschelde en het begin van de Noordzee. U vindt hier de mooie stranden en een prachtig krekengebied.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Uitwaaien op Walcheren

  anwb, ruime parkeergelegenheid, walcheren, duin en strandlandschap, wandelroute, zeeland, domburg, honden toegestaan, horeca

  Walcheren werd vroeger de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd. Rond Domburg proeft u nog steeds iets van het kleinschalige, bosrijke landschap waar het eiland toen uit bestond. Domburg werd gesticht door de Romeinen. Ze bouwden een nederzetting achter een hoge strandwal om van daaruit handel met Engeland te drijven. Pas tegen het eind van de 19e eeuw kreeg Domburg betekenis als mondaine badplaats en kuuroord. Kunstenaars en mensen met koninklijk bloed lieten zich hier inspireren door de prachtige natuur. De ingrediënten van deze wandeling zijn duinen, strand, een kasteel, museum en natuurgebied. Wat wilt u nog meer?

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Truida

  weekje weg, terras, zeeland, strand, kust, aanbiedingen, uitzicht, vlissingen, weekendje weg, familieweekend, fietsen wandelen, zee, hotel

  Ons Hotel "TRUIDA" kent een gemoedelijke en persoonlijke sfeer. De meeste kamers en de terrassen bieden een schitterend uitzicht over de zee, op scheepvaart en het strand.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  zuid-holland, zeeland, kindvriendelijk, kamperen, camping, gelderland, flevoland, weekendje weg, noord-holland, natuur, groningen, overijssel, friesland, limburg, noord-brabant, drenthe

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Yerseke, lekkerland

  horeca, anwb, yerseke, rivieren en beekdalen, fietsroute, heidelandschap, zeeland, noord- en zuid-beveland, weidegebied en akkerland, duin en strandlandschap

  Yerseke geurt er naar mosselen, vis en zee. Onze tocht voert langs de dijk en velden vol mais. Boeren rijden af en aan, het hooi in ronde balen op de akkers achterlatend. Bij Kapelle liggen de appel- en peren-boomgaarden verscholen achter een hoge bomenrij. De vruchten zijn nog niet rijp, maar we doen netjes drie euro in een potje voor een zak ‘onbespoten, rijpe pruimen’. Op het strandje van Wemeldinge testen we de temperatuur van het water. Droog worden doen we wel weer in Yerseke, op een terras met een grote pan mosselen!

  Meer informatie >>
  route
 • Au Port Hotel Cafe Restaurant

  oesters, kreeft, weekendje weg, mosselen, vergaderaccomodatie, restaurant, groepsmaaltijden, zeeland, hotel, philippine
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Logis Hotel Royal

  weekje weg, zeeland, zakelijk, zee, strand, familiehotel, hotel, vlissingen, weekendje weg

  Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Mondriaanroute

  stad en park, anwb, walcheren, wandelroute, zeeland, domburg, horeca

  <font size="2">Nederland heeft veel schilderachtige plaatsen. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Dom­burg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.</font> &#160;

  Meer informatie >>
  route
 • De Zak van Zuid-Beveland

  heidelandschap, noord- en zuid-beveland, anwb, rivieren en beekdalen, goes, zeeland, weidegebied en akkerland

  De Zak van Zuid-Beveland is de Zeeuwste plek van Zeeland. Een kleinschalig, oud landschap met wildbebloemde, kromme dijken. Stikmooi, ook vanuit het boemeltje. Een land vol bloemen en schapen. Na Nisse, een piepklein dorp met een kerk, bakkerij en theeschenkerij komen we bij de bloemendijkjes en rijden door een palet van wilde marjolein, wollige distel en lathyrus. Zuidelijke soorten die hier kunnen groeien doordat het in Zeeland warmer is dan in de rest van Nederland. Een beetje onze eigen Provence. Bij Hoedekenskerke wacht ons een werkende stoomtrein! Je kunt er mee naar Goes, en de fiets mag mee.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Kustlicht Zeeland Vakanties

afbeelding_16399
Woonkamer appartement Kreek en Duin

Schitterende villa’s midden in een duinlandschap, bijna verscholen
tussen de duinen. Landschap en architectuur vormen een natuurlijke
symbiose. Dit duinpark heeft een werkelijk uniek concept.

Alle villa’s zijn op ruime afstand van elkaar gelegen, zodat een ongekende rust en privacy is gewaarborgd. Het architectonisch ontwerp van de villa’s is geïnspireerd op het omringende duinlandschap. Ondanks de luxe uitstraling van Duinpark Het Kustlicht is er toch een unieke eenheid met het landschap ontstaan.

Kustlicht Zeeland Vakanties

Faciliteiten

Locatie Dichtbij het strand en de zee. Bovendien op loopafstand van het dorp.

Reacties

Leo Christiaens zegt:

heeft u nog vrij in week 30-31 of 32 ?

Gepost op donderdag 14 juni om 18.01 uur

Kees Vinke zegt:

Leuke vakantie gehad hier. Zeer gastvrije mensen op de receptie!
Aan te bevelen!

Gepost op vrijdag 12 januari om 14.28 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"