Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Betuwe

  fietsroute, weidegebied en akkerland, de betuwe, zuid-holland, horeca, anwb, leerdam, de waarden en vijfheerenlanden, rivieren en beekdalen, beesd, ruime parkeergelegenheid

  In april en mei is de Betuwe op z'n mooist. Als je geluk hebt, duurt de bloesemperiode vier weken maar er kan zomaar drie weken verschil zitten in de start, meldt <a href="http://www.bloesem.info">www.bloesem.info</a> Buiten het bloesemseizoen is de Betuwe overigens ook zeer de moeite waard. We starten in Leerdam en fietsen over de Diefdijk naar Culemborg en door naar Beusichem met zijn knusse dorpsplein. Hier dwingt de geur van warm appelgebak ons aan de rem te trekken voor een koffiestop. Een goede basis voor een dag vol bloesems en leuke dorpjes als Tricht en Hoenderik. Landgoed Mariënwaerdt in Beesd valt niet te missen. Er in een leuk terras. Met appelgebak.

  Meer informatie >>
  route
 • Langs eindeloze veenplassen

  reeuwijk, honden toegestaan, weidegebied en akkerland, groene hart, zuid-holland, anwb, ruime parkeergelegenheid, veen

  Dit is een wandeling met drie gezichten. De vrijwel overal verharde paden voeren u door de intieme schoonheid van de Reeuwijkse Hout, langs het spiegelende wateroppervlak van de Reeuwijkse Plassen en bieden uitzicht op de polders van het Groene Hart. De Reeuwijkse Plassen zijn ontstaan door veenwinning. De Reeuwijkse Hout is aangelegd in de jaren tachtig van de vorige eeuw en bestaat uit grasland, rietland en bos. Als finale wandelt u over de Zoetendijk, een smal pad in een zee van water. Soms is de begroeiing zó dicht, dat het besef van dat immense wateroppervlak aan weerszijden verdwijnt. Tot het volgende doorkijkje opnieuw verrast.

  Meer informatie >>
  route
 • Duin en kassen-route

  honselersdijk, haaglanden en delfland, anwb, ruime parkeergelegenheid, duinen, horeca, zuid-holland, duin en strandlandschap, fietsroute

  Het Westland is bijna geheel bedekt met kassen (de Glazen Stad), want de condities voor tuinbouw zijn hier gunstig. Aan de kust ligt de temperatuur net iets hoger dan landinwaarts en er is meer zonneschijn. Dat scheelt enorm in de stookkosten. Tuinders willen daarom niet graag verhuizen. ?Bovendien zijn Westlanders honkvast. ‘Een Wateringer die de spits van de kerktoren niet meer ziet, krijgt al heimwee’, zo zegt men hier.

  Meer informatie >>
  route
 • Recreatiegebied Vlietland en Cronesteyn

  ruime parkeergelegenheid, poldergebied, honden toegestaan, leiden, wandelroute, horeca, anwb, duin- en bollenstreek, zuid-holland, weidegebied en akkerland

  De Vlietlanden en Cronesteyn zijn beide belangrijke recreatiegebieden voor Leiden en omgeving. In de Vlietlanden staat de watersport centraal. U wandelt langs de grote plas, waar naar hartenlust wordt gezwommen, gesurft, gevist en geroeid. U kunt er vlinders als dagpauwoog en atalanta aantreffen. Zangvogels als de bosrietzanger, fitis en winterkoninkje vinden er hun broedgelegenheid. Cronesteyn is een bosrijk polderpark met onder meer een waterspeelplaats, speelweide en een reigerbos. De route voert afwisselend over onverharde paden, gras en deels over verharde voet- en fietspaden. Langs de Vliet staan talloze bankjes waar u even kunt uitrusten om van het uitzicht te genieten.

  Meer informatie >>
  route
 • Thermen Holiday

  massage, zuid-holland, beauty, wellnessweekend, schiedam, wellness, hamam, arrangementen, sauna, vriendinnenuitje, ontspannen, sauna & beauty

  Ontdek de vele mogelijkheden om te genieten van sauna, beauty en massage bij Thermen Holiday in Schiedam. Thermen Holiday biedt u een heerlijke dag aan waarin alles draait om ontspanning, verwennerij en luxe. Ontspan in onze heerlijke sauna’s en baden, laat u verwennen met een van onze massages en beautybehandeling en geniet van hapjes en drankjes in ons restaurant.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nationaal Jenevermuseum Schiedam

  museum, groepsarrangement, proeverij, evenementen, schiedam, jenevermuseum, bedrijfsuitjes, zuid-holland

  Proef het Oude Schiedam! Een veelzijdig museum met vele mogelijkheden om een gezellige, smakelijke, maar ook leerzame invulling te geven aan uw middag.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Waterleidingroute

  horeca, zuid-holland, bosrijk, heidelandschap, duin- en bollenstreek, stad en park, anwb, noordwijkerhout, ruime parkeergelegenheid, duinen, weidegebied en akkerland

  De Waterleidingduinen voor­zien Amsterdam sinds 1853 van drinkwater. Dicht aan de opper­vlakte lag een groot reservoir zoet regenwater. Op den duur slonk die zoetwatervoorraad echter dusda­nig, dat er Rijnwater moest worden aangevoerd om de drinkwater­voorziening veilig te stellen. Het voedselrijke rivierwater wordt in de duinen gefilterd tot drinkwater. De route laat zien hoe veelzijdig het gebruik van de duinen is: van massarecreatie en waterwinning tot beschermd natuurgebied.

  Meer informatie >>
  route
 • Meijendelroute

  strand, horeca, haaglanden en delfland, zuid-holland, fietsroute, duingebied, katwijk, ruime parkeergelegenheid, anwb, wassenaar

  De duingebieden bij Katwijk, Meijendel en Berkheide worden beheerd door het duinwaterbedrijf, maar dit kustgebied dient niet alleen voor de waterwinning. Ook hier hebben de duinen nog altijd hun natuurlijke taak het land te beschermen tegen de onvoorspelbare zee. Het prachtige duinlandschap ten noorden van Den Haag is aantrekkelijk voor het maken van lange wandelingen en fietstochten. Aan de noordzijde ligt het Katwijk, oorspronkelijk een vissersdorp. Het bestond al in de Romeinse tijd. Door de ligging aan de monding van de Rijn had het voor de Romeinen een grote strategische waarde.

  Meer informatie >>
  route
 • mijnWellnessBungalow.nl

  appartement, weekje weg, bungalowpark, zuid-holland, friesland, sauna & beauty, villa, weekendje weg

  Ontspannen, genieten en tot rust komen in onze luxe wellness-bungalows, dat is wat wij u bieden. De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse (gezins)sauna al dan niet gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en zelfs bungalows met een aparte relaxruimte en een buitenspa!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rhoonse en Carnisse Grienden

  anwb, natuurgebied, honden toegestaan, weidegebied en akkerland, rhoon, wandelroute, poortugaal, horeca, zuid-holland, rotterdam en rijn-maasdelta, ruime parkeergelegenheid

  Met wat geluk krijg je een bever te zien in de Rhoonse grienden. De grienden zien er uit als een jungle: gebarsten en holle wilgen en ruige kruiden alom. Bij natuurgebied Klein Profijt duik je een regelrechte wildernis in met tientallen meters hoge wilgen, kreunend in de wind. Ze worden niet geknot en de vette klei heeft ze tot ongekende hoogte opgestuwd

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping 't Volgerland

afbeelding_19259
Kamperen

Camping ’t Volgerland heeft alles in huis om u te laten ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Met haar ligging is camping ’t Volgerland ideaal om er even snel tussen uit te glippen. In de omgeving van de camping zijn verscheidene wateren waarin gezwommen of gevist kan worden. Voor de fietsers is er een fietsroutenetwerk van 350 km lang. Kortom camping ’t Volgerland is de gezelligste familiecamping van Numansdorp.

Camping 't Volgerland

 • Adres
  Volgerlandseweg 12
  3281 KV Numansdorp
 • Telefoon
  0186-57 14 52
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Kantine & Snack Wanneer u geen behoefte heeft om in de keuken te verdwijnen kunt u altijd terecht in onze snackbar. Daar heeft u keuze uit verschillende soorten snacks en ijs.
Voorzieningen Camping 't Volgerland heeft goede sanitaire voorzieningen met onder anderen: doucheruimtes toiletten en wascabines met koud en warm water. Daarnaast is er de mogelijkheid gebruik te maken van professionele wasautomaten om de vuile was te doen.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"