Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Grand Hotel Ter Duin

  golfbaan, wellness, kust, schouwen-duiveland, vergaderruimte, wifi, hotel, restaurant, trouwen, culinair, weekendje weg, weekendjeweg, zakelijk, high tea, grandcafe, arrangementen, streekproducten, zeeland, aanbieding

  Ontdek de allure van Grand Hotel Ter Duin - Burgh-Haamstede! Grand Hotel Ter Duin geeft gastvrijheid een nieuwe betekenis. Het hotel is gelegen op een van de mooiste locaties van Zeeland, tegenover boswachterij Westerschouwen en de Zeepeduinen. Het hotel heeft alle ingrediënten om nog een dagje te blijven of om nog eens terug te komen binnen handbereik.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Jacob Catsroute

  brouwershaven, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, anwb, zeeland, wandelroute, zee, strand, stad en park

  Nederland heeft veel schilderachtige plaatsten. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.

  Meer informatie >>
  route
 • Monumentenstad Zierikzee

  poldergebied, zierikzee, ruime parkeergelegenheid, horeca, anwb, fietsroute, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, zeeland, weidegebied en akkerland

  Fietsend over de slingerende dijken van Schouwen-Duiveland doorkruist u vruchtbare akkers. Alle suikerbieten, uien, granen en aardappelen groeien bij wijze van spreken aan uw voeten. Schapen slapen op het talud, een enkel paard rent een stukje mee. Een paar ringdorpen verrijzen midden in dit Zeeuwse platteland. Dreischor, het ‘mooiste ringdorp van Zeeland’, is een plaatje. Al doet Noordgouwe er niet voor onder. Monumentenstad Zierikzee is uitvalsbasis voor deze tocht. De Museumhaven, de robuuste stadspoorten en smalle straatjes vormen samen een historische schat van formaat. Reden om er na het fietsen nog een dag aan vast te plakken.

  Meer informatie >>
  route
 • Au Port Hotel Cafe Restaurant

  hotel, restaurant, oesters, zeeland, weekendje weg, mosselen, philippine, kreeft, groepsmaaltijden, vergaderaccomodatie
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Stern Beautyfarm Zeeland

  sauna & beauty, vriendinnendag, wellness, chalet, workshops, zierikzee, noordgouwe, dagje weg, wellnessweekend, zeeland, weekendje weg

  Het Klein Genoegen, Oosterse Schoonheid, de Zeven Heerlijkheden, het Gentlemen arrangement of anders. Zo heten de beauty – en kuurarrangementen van Stern Beautyfarm Zeeland. Voor een dag, een halve dag of – de keuze is groot – voor meerdere dagen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tholen

  weidegebied en akkerland, poldergebied, zeeland, tholen, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, meren en plassengebied, anwb

  Na Tholen, fiets je de polder in. Dijkjes laten je uitstijgen boven de rest van het landschap. Uitgestrekte weilanden aan weerskanten met af en toe een boerderij. Een groepje vogels vliegt een eindje mee. Na Sint-Maartensdijk gaan we buitendijks terug. Een smal betonnen pad ligt lonkend langs de Oosterschelde. Links de dijk, rechts het water. De wind wakkert aan, de ogen gaan tranen. Zilte spetters glinsteren in het zonlicht. Het is zo’n dag dat alles klopt. Echt alles.

  Meer informatie >>
  route
 • Logis Hotel Royal

  zakelijk, vlissingen, zeeland, hotel, zee, strand, weekendje weg, weekje weg, familiehotel

  Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerderij, vakantieboerderij, veere, zeeland, boerenbed, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tholenroute

  fietsroute, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, sint-annaland, horeca, zeeland, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, poldergebied, anwb, sint annaland

  Ze bestaan nog, al zijn ze dun gezaaid. Plaatsen waar alleen het kwetteren van vogels, ruisen van de wind, zoemen van insecten en kwaken van kikkers de lucht vult. Tholen is zo’n plaats. Dus wie wars is van filefietsen, haast zich hierheen. Een mozaïek van akkers wordt opgeluisterd door mooie, ver uiteen liggende boerderijen, dorpjes en dijken. Achter de laatste dijk glinstert het water van de Oosterschelde. De kern van Tholen bestaat uit eilandjes, die oorspronkelijk door geulen van elkaar waren gescheiden. In de loop der tijd werden deze geulen afgedamd en ingepolderd.

  Meer informatie >>
  route
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  limburg, schoolreisjes, hostel, vergaderen, zuid-holland, groepsuitjes, gelderland, groepsarrangementen, aanbiedingen, zeeland, groepsaccommodatie, noord-brabant, utrecht, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping Zuiderduin

Camping Zuiderduin

 • Adres
  Joossesweg 9
  4361 KD Westkapelle