Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  restaurant, valkenburg, partycentrum, bedrijfsuitjes, berg en terblijt, limburg, terras, bed & breakfast, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hoogste punt van Nederland

  horeca, anwb, heuvelland (mergelland) en geuldal, weidegebied en akkerland, wandelroute, vaals, rivieren en beekdalen, bos, ruime parkeergelegenheid, zuid-limburg

  Vaals komt van ‘vallis’, dat dal of vallei betekent. Tijdens deze wandeling klimt u vanuit het dal in Vaals naar de Vaalserberg. Door glooiende weilanden met talloze draaihekjes gaat het verder omhoog naar buurtschap Wolfhaag. Hier waant u zich echt in het buitenland. Via het Preusbos, dat deel uitmaakt van het grootste aaneengesloten loofbos van Zuid-Limburg, bereikt u het Drielandenpunt. Met 322,5 m hoogte is het tevens het topje van Nederland. Wie het nog hogerop wil zoeken, kan de 50 meter hoge Boudewijntoren beklimmen. De prachtige vergezichten lonen beslist de moeite van uw reis naar dit uiterste puntje van Nederland.

  Meer informatie >>
  route
 • Zuid-Limburgs heuvelland

  zuid-limburg, ruime parkeergelegenheid, wandelroute, anwb, bos, rivieren en beekdalen, honden toegestaan, weidegebied en akkerland, horeca, epen, heuvelland (mergelland) en geuldal

  Rond Epen is het Zuid-Limburgse Heuvelland op zijn mooist. De Geul slingert hier door een landschap van heuvels, boomgaarden, meidoornhagen en loofbossen. Een keur aan mooie wandelroutes voert over holle wegen, kriskras door weilanden, langs beken en door prachtige hellingbossen. Epen is hét wandelgebied van Zuid-Limburg. Het doet zelfs een beetje buitenlands aan met zijn vakwerkhuisjes, watermolens en wegkruisen. Dolend door de heuvels en genietend van schitterende vergezichten waant u zich overal, behalve in Nederland. En ondanks het feit dat Epen een populair toeristendorp is, is er op deze wandeling volop natuur, rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  route
 • Magisch Maastricht van 2 dec t/m 1 jan. 2018

  Maastricht, kerstarrangement, kerstuitje, kerst, hotel, shoppen, limburg, kerstactiviteit, zuid-limburg, groepsuitjes, schaatsbaan, weekendje weg, familieuitje, evenementen, vvv

  Winter in Maastricht (28 nov. t/m 29 dec. 2015 ) is genieten op alle fronten. Adembenemend verlichte straten in de historische binnenstad verbinden de Maastrichtse pleinen. Kerstsfeer en winterpret op het Vrijthof: o.a. een grote schaatsbaan, kerstmarkt en een reuzenrad vormen het kloppende hart van Magisch Maastricht.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel de Zevende Heerlijkheid

  golf, golfen, weekendje weg, wandelen, arrangementen, hotel, limburg, golfarrangement, hotel-restaurant, weekje weg, slenaken, wandelarrangement

  Hotel de Zevende Heerlijkheid te Slenaken is door zijn ligging een Eldorado voor wandelaars bij uitsteek. Ook voor wandelingen net over de grens in de Belgische voerstreek.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Lage Vuursche-route

  de bilt, weidegebied en akkerland, utrecht-stad, vecht en plassen, utrecht, anwb, heidelandschap, bos

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Gerendalroute

  bos, zuid-limburg, anwb, weidegebied en akkerland, valkenburg, heidelandschap, valkenburg aan de geul, horeca, fietsroute, limburg, ruime parkeergelegenheid, heuvelland (mergelland) en geuldal

  Deze route is op één flinke klim na een echte dalroute. Hij is genoemd naar het mooiste dal van het Mergelland: het Gerendal. Dit zo­genaamde droogdal (ook wel grub genoemd) loopt van Scheulder tot Strucht en is tijdens de ijstijden door oppervlakkige afstroming van smeltwater ontstaan. Ook elders in het Mergelland wordt deze dalvorm dikwijls aangetroffen. De steile hellingen zijn vaak met bos begroeid. Door de kalkhoudende bodem herbergen de bossen een unieke verzameling plantensoor­ten. In het kalkgrasland van het Gerendal is een rijke orchideeën­tuin aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  kindvriendelijk, kasteel, dierentuin, arrangementen, schoolreis, limburg, groepsuitje, born, restaurant

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Julianakanaalroute

  weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, poldergebied, anwb, fietsroute, midden-limburg en maasplassen, roosteren, bos, rivieren en beekdalen, horeca, noord en- midden limburg, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap

  Een groot deel van de Julianakanaalroute loopt door het ‘Waardevolle Cultuurlandschap Midden-Limburg’, een door de overheid aangewezen gebied met bijzondere natuur- en landschapswaarden. Het westelijke deel van de route heeft een duidelijk rivierkarakter. De Maas biedt een typisch rivierlandschap met dijken, uiterwaarden en karakteristieke Maasdorpen. Het oostelijke deel heeft een ander karakter. Hier wisselen bossen grootschalige landbouwgronden af. Ten zuiden van Nieuwstadt en Born gaat het landelijke gebied vrij abrupt over in de Westelijke Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Buitenplaats de Mechelerhof

  limburg, overdekt zwembad, vakantiepark, bungalowpark, weekendje weg, mechelen

  Heerlijk vertoeven op Buitenplaats De Mechelerhof, omdat genieten mag!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiepark Leukermeer

afbeelding_8919
Gezellige chalets in Limburg

Vakantiepark Leukermeer is een spetterend vakantiepark op een unieke locatie: aan het water in het groen. En door de vele voorzieningen en activiteiten is er altijd wat te beleven, voor iedereen. Ook voor uw verblijf op vakantiepark Leukermeer kunt u zelf kiezen. De Camping biedt ruime kampeer- en comfortplaatsen, voor het grootste gedeelte aan het water. Maar u kunt uw vakantie ook vieren in een van de gezellige en compleet ingerichte chalets.

Vakantiepark Leukermeer

Faciliteiten

Jachthaven Jachthaven met ruime boxen, passanten plaatsen, vaste ligplaatsen en uitgebreide voorzieningen. Uniek: een 5 sterren vakantiepark met een luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen.
Restaurant Beachclub Leukermeer Het gezellige café-restaurant op Vakantiepark Leukermeer met een terras aan het water. In ons gezellige familierestaurant kunt u met het hele gezin heerlijk eten voor weinig geld. Op het terras – met uitzicht op het water – is het ook gezellig eten en dri
Café Beachclub Leukermeer Kom feesten in Beachclub Leukermeer! U kunt er niet alleen lekker eten, maar ook lekker aan de bar hangen. Tijdens het hoogseizoen zijn er veel activiteiten en is er elke week live-muziek. Gezelligheid verzekerd!
Supermarkt In onze supermarkt vindt u alles wat u nodig heeft: van tentharingen tot waterijsjes en van een krantje tot een trosje bananen. Het allerbelangrijkst: de heerlijke verse broodjes, elke ochtend weer!
Sanitair Over de staat van het sanitair hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Integendeel. Vakantiepark Leukermeer heeft mooie sanitairgebouwen waar u gratis gebruik van maakt. In de verwarmde gebouwen vindt u bovendien speciale ruimtes met extra voorzieninge

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"