Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • GaiaZOO

  kindvriendelijk, bedrijfsuitjes, vergaderen, dierenpark, dierentuin, teambuilding, zakelijk, arrangement, limburg, vergaderaccomodatie, groepsarrangement, kerkrade, groepsuitjes

  Ontdek zelf in GaiaZOO hoe mooi en bijzonder de aarde écht is! Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Ook voor de kids biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark waar kinderen heerlijk kunnen klimmen, glijden en spelen. Kom je ook bij ons op reis?

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Riche Valkenburg

  valkenburg, groepsarrangement, limburg, weekje weg, hotel, weekendje weg, last minute, arrangementen

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Landgoed Schoutenhof

  hotel, appartement, weekendje weg, restaurant, vergaderen, feesten & partijen, weekje weg, geulvallei, epen, limburg

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Maasduinenroute

  reuver, anwb, heidelandschap, duin en strandlandschap, arcen, peel en maas, noord en- midden limburg, bos, weidegebied en akkerland, fietsroute, rivieren en beekdalen, horeca, limburg, ruime parkeergelegenheid

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Champignonroute

  weidegebied en akkerland, anwb, meren en plassengebied, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, bos, horst, peel en maas

  De aanleg van de spoorlijn in 1866 dwars door het moerassige land van De Peel was van groot belang voor de ontwikkeling van de streek. Industriële verveners, zoals de Van de Griendts, konden nu op grote schaal de Peelgronden ontginnen. Deze ondernemers en de zandboeren hebben zo hun stempel gedrukt op het landschap in Noord-Limburg. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen nieuwe vormen van agrarische bedrijvigheid tot ontwikkeling: glastuinbouw, varkenshouderij en productie voor de conservenindustrie. Noord-Limburg is nu een van de belangrijkste tuinbouwcentra in Nederland. Tijdens deze fietstocht maakt u kennis met de moderne Peel met Horst als centrum van de champignonteelt.

  Meer informatie >>
  route
 • Hamertroute

  heidelandschap, rivieren en beekdalen, nieuw bergen, bos, anwb, weidegebied en akkerland, peel en maas

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • Attractiepark Toverland

  attractiepark, dagje weg, schoolreisjes, kinderfeestjes, sevenum, groepsuitjes, kindvriendelijk, limburg

  Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nieuwe Natuur

  peel en maas, noord en- midden limburg, well, horeca, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, anwb, heidelandschap, bos, wandelroute, honden toegestaan

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • Mix van natuur en oude mijnen

  oostelijke mijnstreek (parkstad), honden toegestaan, zuid-limburg, kerkrade, ruime parkeergelegenheid, horeca, anwb, wandelroute, stad en park

  Kerkrade is het voormalige mijndorp in het centrum van de oostelijke mijnstreek. Al wandelend passeert u in de binnenstad de Mijnwerker, Duivenmelker, Schutterskoning en de Zittende Muzikant. Beelden die stuk voor stuk belangrijke historische feiten vertegenwoordigen. U start en eindigt bij Continium Discovery Center, onderdeel van het ‘klavertje 4’, de vier toeristische trekpleisters van Kerkrade. De andere drie zijn de voormalige abdij Rolduc, Landgoed Park Gravenrode (met dierentuin Gaia Park) en Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze wandeling ziet u Kerkrade in een boeiende mix van beken, vijvers en een stuwmeer; juweeltjes van de natuur die ingeklemd liggen tussen spoorlijnen en oude mijnen.

  Meer informatie >>
  route
 • Julianakanaalroute

  roosteren, ruime parkeergelegenheid, noord en- midden limburg, meren en plassengebied, anwb, bos, rivieren en beekdalen, poldergebied, horeca, midden-limburg en maasplassen, fietsroute, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  Een groot deel van de Julianakanaalroute loopt door het ‘Waardevolle Cultuurlandschap Midden-Limburg’, een door de overheid aangewezen gebied met bijzondere natuur- en landschapswaarden. Het westelijke deel van de route heeft een duidelijk rivierkarakter. De Maas biedt een typisch rivierlandschap met dijken, uiterwaarden en karakteristieke Maasdorpen. Het oostelijke deel heeft een ander karakter. Hier wisselen bossen grootschalige landbouwgronden af. Ten zuiden van Nieuwstadt en Born gaat het landelijke gebied vrij abrupt over in de Westelijke Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiepark Leukermeer

afbeelding_8919
Gezellige chalets in Limburg

Vakantiepark Leukermeer is een spetterend vakantiepark op een unieke locatie: aan het water in het groen. En door de vele voorzieningen en activiteiten is er altijd wat te beleven, voor iedereen. Ook voor uw verblijf op vakantiepark Leukermeer kunt u zelf kiezen. De Camping biedt ruime kampeer- en comfortplaatsen, voor het grootste gedeelte aan het water. Maar u kunt uw vakantie ook vieren in een van de gezellige en compleet ingerichte chalets.

Vakantiepark Leukermeer

Faciliteiten

Jachthaven Jachthaven met ruime boxen, passanten plaatsen, vaste ligplaatsen en uitgebreide voorzieningen. Uniek: een 5 sterren vakantiepark met een luxe jachthaven in Limburg. Voor vakantiegasten, passanten en vaste ligplaatsen.
Restaurant Beachclub Leukermeer Het gezellige café-restaurant op Vakantiepark Leukermeer met een terras aan het water. In ons gezellige familierestaurant kunt u met het hele gezin heerlijk eten voor weinig geld. Op het terras – met uitzicht op het water – is het ook gezellig eten en dri
Café Beachclub Leukermeer Kom feesten in Beachclub Leukermeer! U kunt er niet alleen lekker eten, maar ook lekker aan de bar hangen. Tijdens het hoogseizoen zijn er veel activiteiten en is er elke week live-muziek. Gezelligheid verzekerd!
Supermarkt In onze supermarkt vindt u alles wat u nodig heeft: van tentharingen tot waterijsjes en van een krantje tot een trosje bananen. Het allerbelangrijkst: de heerlijke verse broodjes, elke ochtend weer!
Sanitair Over de staat van het sanitair hoeft u zich bij ons geen zorgen te maken. Integendeel. Vakantiepark Leukermeer heeft mooie sanitairgebouwen waar u gratis gebruik van maakt. In de verwarmde gebouwen vindt u bovendien speciale ruimtes met extra voorzieninge

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"