Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  zuid-holland, groepsaccommodatie, vergaderen, gelderland, groepsarrangementen, groepsuitjes, aanbiedingen, noord-brabant, utrecht, schoolreisjes, limburg, zeeland, hostel, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dolfinarium

  kindvriendelijk, evenementen, gelderland, excursies en groepsuitjes, dierenpark, , schoolreisjes, attractiepark, flevoland, dolfinarium, dierentuin, kinderfeestjes, harderwijk

  Dolfinarium opent haar deuren weer op 20 februari! De leukste speelkamaraadjes vind je in het Dolfinarium. Kom je ook spelen?

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Polysport Activiteitenpark & Catering

  groepsaccommodatie, veluwe, in- en outdoor, vriendinnenuitje, vrijgezellenfeest, groepsarrangementen, familieweekend, bedrijfsuitjes, dieren, gelderland, vriendinnenweekend, vriendenweekend, groepsuitjes, teambuilding, vrijgezellenuitje, weekendje weg

  Polysport organiseert al 16 jaar leuke bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding en trainingen, groepsovernachtingen, tennisuitjes, vrijgezellenuitjes, groepsuitjes, personeelsuitjes, vrienden en vriendinnenuitjes op de Veluwe.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Waalroute

  rivieren en beekdalen, fietsen, weidegebied en akkerland, fietsroute, gelderland, winssen, anwb, gelders rivierengebied

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Bed & Breakfast Silogie

  wellnessweekend, gelderland, wandelen, fietsen, bed & breakfast, bosrijk, groepsaccommodatie, wellness, bijzonder overnachten, epe, arrangementen, hotel, familieweekend, fietsarrangement, veluwe, weekendje weg

  Welkom bij Silogie, dat is SI-LO-geren in een silo van de graanmalerij. Een luxe Bed and Breakfast in Epe in deze voormalige coöperatie. Een perfecte plek om te onthaasten in de zelfstandige en goed uitgeruste comfortabele gastenkamers en speciale Torenkamer. De ideale B&B om een verblijf op de Veluwe te combineren, of met arrangementen als van Thermen Bussloo en Wellness Veluwse Bron, Schilderen op een groot atelier of met wandelen of fietsen op de Veluwe.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dierenpark Wissel

  teambuilding, dierenpark, groepsuitjes, epe, dierentuin, kindvriendelijk, verjaardagspartijtje, schoolreisjes, gelderland

  Dierenpark Wissel; natuurlijk & afwisselend! Ontmoet bijzondere dieren tijdens de ontdekkingstocht door Dierenpark Wissel. Kom oog in oog te staan met behendige klimmers, parmantige vogels en kleine rovers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Uilen- en Dierenpark de Paay

  schoolreis, dierenpark, kinderenactiviteit, kinderfeestje, verjaardagspartijtje, kinderuitje, beesd, gelderland, betuwe, kinderboerderij, dieren, dierentuin, groepsuitjes

  De Paay is een kleinschalig uilen- en dierenpark gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe. Langs een kronkelig dijkje van Beesd naar Rhenoy vindt u, verscholen door bomen, de ingang van ons park.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  rondleiding, schooleducatie, groesbeek, geschiedenis, oorlog, groepsarrangement, bevrijdingsmuseum, museum, gelderland

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Dorthroute

  rivieren en beekdalen, achterhoek, gelderland, gorssel, meren en plassengebied, ruime parkeergelegenheid, fietsroutes, fietsroute, horeca, poldergebied, achterhoek en liemers, anwb, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  vakantieboerderij, otterlo, gelderland, boerenbed, boerderij, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Mini-camping de Dennemaat

afbeelding_16463

Voor eenieder die van rust en ruimte houdt en kennis wil maken met gemoedelijke Achterhoekse boerenleven is "De Dennemaat" een mooie vakantiebestemming. De camping biedt plaats aan ongeveer 20 staanplaatsen.
De camping is gelegen op ongeveer 5 kilometer afstand van de dorpskern van Ruurlo in de buurtschap de Bruil. Het is een rustige, bosrijke omgeving.
Voor de kinderen is er van alles te beleven op en rondom de boerderij. Er zijn speelvoorzieningen aanwezig en ze mogen meehelpen op de boerderij.

Mini-camping de Dennemaat

 • Adres
  Elzeboomweg 4
  7261 LD Ruurlo
 • Telefoon
  0573-461000
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"