Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Rijnbandijkroute

  horeca, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, weidegebied en akkerland, gelderland, rivieren en beekdalen, gelders rivierengebied, anwb, echteld

  Het noordelijke deel van deze route volgt de Rijnbandijk over ruim tien kilometer. Een bandijk is een dijk waarvan de aanleg en het onderhoud in een ban (rechtsdwang) waren geregeld. Zo’n ban maakte het mogelijk iemand een boete op te leggen als hij het onderhoud van de dijk verwaarloosde. Bij het veer naar Elst verlaat u de dijk en steekt de Betuwe dwars over. Het eerste deel van de tocht fietst u langs het Amsterdam-Rijnkanaal dat in 1953 in gebruik is genomen. Om de verschillen in waterhoogte tussen Rijn en Waal te overbruggen, zijn er verscheidene sluizen aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Uilen- en Dierenpark de Paay

  verjaardagspartijtje, kinderuitje, groepsuitjes, dieren, kinderenactiviteit, betuwe, gelderland, dierentuin, kinderfeestje, kinderboerderij, dierenpark, schoolreis, beesd

  De Paay is een kleinschalig uilen- en dierenpark gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe. Langs een kronkelig dijkje van Beesd naar Rhenoy vindt u, verscholen door bomen, de ingang van ons park.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Dolfinarium

  harderwijk, dolfinarium, kinderfeestjes, kindvriendelijk, schoolreisjes, flevoland, gelderland, dierentuin, attractiepark, , evenementen, excursies en groepsuitjes, dierenpark

  Dolfinarium opent haar deuren weer op 20 februari! De leukste speelkamaraadjes vind je in het Dolfinarium. Kom je ook spelen?

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nijenbeekroute

  ruime parkeergelegenheid, veluwe en veluwezoom, bussloo, veluwe, gelderland, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, anwb, fietsroute, horeca

  Tussen Deventer en de ruïne van Slot Nijenbeek meandert de IJssel door een open landschap van oeverwallen en oude rivierarmen. Meer westwaarts ligt een nat broeklandschap, doorsneden door iets hogere en drogere dekzand­ruggen. Vroeger was hier een uitgestrekt moerasbos. Overlast van hoog water van de IJssel en van kwelwater vanaf de stuwwal van de Veluwe bepaalden eeuwen­lang het leven in de IJsselvallei. De kronkelende Veluwse bandijk met zijn vele kolken getuigt daar nog van.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Pension Vierhouten

  gelderland, arrangementen, pension, weekendje weg, fietsen wandelen, vierhouten, bed & breakfast, veluwe, weekje weg, hotel

  Hotel Pension Vierhouten. Sfeervol, gemoedelijk en klein. In Hotel Pension Vierhouten op de Veluwe moet u zijn! Door de persoonlijke service, voelt u zich meteen thuis. Een gezellig hotel met 14 kamers. Alle kamers hebben een naam van een boom of struik uit de omgeving. U bent geen nummer, dus onze kamers ook niet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  hotel, gelderland, zutphen, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Landgoed Volenbeek

  boerenbed, ermelo, veluwe, gelderland, boerderij, vakantieboerderij, weekendje weg

  De boederij gebouwd in 1859 in het prachtig gelegen natuurgebied De Veluwe is een uitstekende plek om uw vakantie door te brengen. De bijzondere natuur, de monumentale boerderij en de gastvrije familie Rozendaal zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oma's huusje

  putten, weekendje weg, dagje weg, kindvriendelijk, vakantiehuis, vakantiewoning, gelderland, boerderij, actief

  Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantieoord Het Caitwickerzand

  familieweekend, fietsarrangement, weekendje weg, weekje weg, aanbiedingen, groepsaccommodatie, vakantiehuis, gelderland, bungalowpark, bijzonder overnachten, fietsen en wandelen

  Vakantie vieren midden op de Veluwe. Geniet van de rust en ruimte in een bungalow (4p), trekkershut (5p), groepsaccommodatie (30p) of kampeerplaats. Honden en paarden zijn bij ons ook welkom. Paardenweide te huur. Vanuit het park zijn er vele Ruiter- en Menroutes en Fiets- en Wandelroutes te verkennen. WiFi aanwezig.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nederlands Openluchtmuseum

  familiedag, groepsarrangement, kinderuitje, arnhem, gelderland, speeltuin, aanbiedingen, rondleiding, museum, schoolreisjes, familieuitje, groepsuitjes, kinderfeestjes

  ''Daar maak je geschiedenis mee'' In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping de Scheepsbel

afbeelding_14079
Onze tennisbanen

Als u van natuurschoon wilt genieten kunt u bij ons zo vanuit uw tent of caravan de bossen is. Zo kunt u op een ontspannen sportieve manier genieten van al het schoons wat de Veluwe u te bieden heeft. Met 3 zwembaden, speeltuinen en een recreatieteam met hemelvaart, Pinksteren en in de zomer, is er volop vermaak voor de kinderen zodat u helemaal tot rust komt!

Camping de Scheepsbel

Faciliteiten

Paardrijden Voor de paardrijliefhebbers zijn er prachtige routes vanaf ons park mogelijk. In de buurt zijn diverse manages bereikbaar.
Zwembad 3 zeer mooie verwarmde zwembaden en een waterglijbaan van wel 40 meter lang!
Tennissen Vanaf heden kunt u bij ons ook tennissen! Wij hebben 2 prachtige tennisbanen. 1 daarvan is multifunctioneel, zodat u ook kunt: -badmintonnen, -volleyballen,-basketballen en voetballen

Reacties

Wmg Scholte zegt:

Super park midden in de bossen. Als kleine jongen daar heerlijke vakanties gehad. Ga er zeker weer terug met mijn toekomstige gezin ;-)

Gepost op woensdag 21 december om 11.19 uur

Fam. Keyser zegt:

Fantastische camping op een superlocatie midden in de bossen. Wat heb ik hier jaren genoten vroeger. Perfecte camping voor het hele gezin!

Gepost op dinsdag 31 mei om 16.11 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"