Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  groepsaccommodatie, noord-brabant, groepsuitjes, hostel, aanbiedingen, utrecht, schoolreisjes, gelderland, limburg, groepsarrangementen, zuid-holland, vergaderen, zeeland, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Jacob Catsroute

  zeeland, brouwershaven, zee, strand, wandelroute, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, anwb, stad en park

  Nederland heeft veel schilderachtige plaatsten. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.

  Meer informatie >>
  route
 • Boerenlandroute Borsele-west

  meren en plassengebied, heinkenszand, noord- en zuid-beveland, weidegebied en akkerland, poldergebied, anwb, zeeland

  De Zak van Zuid-Beveland kreeg in 1994 de status van ‘Waardevol Cultuurlandschap’ (WCL). Met overheidssubsidies zijn er drie ‘boerenlandroutes’ uitgezet. De westelijke route voert door een eeuwenoud landschap met complexe dijkenstelsels langs verschillende Zeeuwse bedrijven. De wirwar van dijkjes laat zien dat de Zak van Zuid-Beveland niet in één keer is bedijkt, maar stukje bij beetje. In het westelijke deel van de route overheersen grote 17e- en 18e-eeuwse nieuwlandpolders.

  Meer informatie >>
  route
 • Tholenroute

  weidegebied en akkerland, sint-annaland, horeca, sint annaland, anwb, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, zeeland, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, poldergebied

  Ze bestaan nog, al zijn ze dun gezaaid. Plaatsen waar alleen het kwetteren van vogels, ruisen van de wind, zoemen van insecten en kwaken van kikkers de lucht vult. Tholen is zo’n plaats. Dus wie wars is van filefietsen, haast zich hierheen. Een mozaïek van akkers wordt opgeluisterd door mooie, ver uiteen liggende boerderijen, dorpjes en dijken. Achter de laatste dijk glinstert het water van de Oosterschelde. De kern van Tholen bestaat uit eilandjes, die oorspronkelijk door geulen van elkaar waren gescheiden. In de loop der tijd werden deze geulen afgedamd en ingepolderd.

  Meer informatie >>
  route
 • Stern Beautyfarm Zeeland

  wellnessweekend, zeeland, chalet, zierikzee, noordgouwe, vriendinnendag, sauna & beauty, workshops, weekendje weg, dagje weg, wellness

  Het Klein Genoegen, Oosterse Schoonheid, de Zeven Heerlijkheden, het Gentlemen arrangement of anders. Zo heten de beauty – en kuurarrangementen van Stern Beautyfarm Zeeland. Voor een dag, een halve dag of – de keuze is groot – voor meerdere dagen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tholen

  poldergebied, anwb, weidegebied en akkerland, tholen, zeeland, meren en plassengebied, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland

  Na Tholen, fiets je de polder in. Dijkjes laten je uitstijgen boven de rest van het landschap. Uitgestrekte weilanden aan weerskanten met af en toe een boerderij. Een groepje vogels vliegt een eindje mee. Na Sint-Maartensdijk gaan we buitendijks terug. Een smal betonnen pad ligt lonkend langs de Oosterschelde. Links de dijk, rechts het water. De wind wakkert aan, de ogen gaan tranen. Zilte spetters glinsteren in het zonlicht. Het is zo’n dag dat alles klopt. Echt alles.

  Meer informatie >>
  route
 • Oesters en Mosselen-route

  noord- en zuid-beveland, kapelle, poldergebied, weidegebied en akkerland, horeca, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, zeeland, anwb

  Wist u dat niet alle Zeeuwse zeevruchten uit de Zeeuwse wateren komen? De kweekpercelen van mosselen liggen deels in de Waddenzee en de Zeeuwse oester wordt geteeld in de Oosterschelde en het Grevelingenmeer. Hoe dan ook, ze blijven een lekkernij van de bovenste plank. Er is geen restaurant zonder de zeevruchten op het menu. Bij Yerseke ziet u de oesterputten waar de oesters tot de verkoop liggen opgeslagen. Verder ziet u op deze tocht talloze fruitgaarden, wuivende korenvelden en water, veel water. U komt de nodige binnenvaart- en plezierschepen tegen op het Kanaal door Zuid-Beveland en immense cargoschepen op de Westerschelde.

  Meer informatie >>
  route
 • Monumentenstad Zierikzee

  poldergebied, horeca, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, zeeland, zierikzee, fietsroute, anwb, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland

  Fietsend over de slingerende dijken van Schouwen-Duiveland doorkruist u vruchtbare akkers. Alle suikerbieten, uien, granen en aardappelen groeien bij wijze van spreken aan uw voeten. Schapen slapen op het talud, een enkel paard rent een stukje mee. Een paar ringdorpen verrijzen midden in dit Zeeuwse platteland. Dreischor, het ‘mooiste ringdorp van Zeeland’, is een plaatje. Al doet Noordgouwe er niet voor onder. Monumentenstad Zierikzee is uitvalsbasis voor deze tocht. De Museumhaven, de robuuste stadspoorten en smalle straatjes vormen samen een historische schat van formaat. Reden om er na het fietsen nog een dag aan vast te plakken.

  Meer informatie >>
  route
 • Uitwaaien op Walcheren

  anwb, wandelroute, domburg, duin en strandlandschap, horeca, ruime parkeergelegenheid, walcheren, honden toegestaan, zeeland

  Walcheren werd vroeger de ‘Tuin van Zeeland’ genoemd. Rond Domburg proeft u nog steeds iets van het kleinschalige, bosrijke landschap waar het eiland toen uit bestond. Domburg werd gesticht door de Romeinen. Ze bouwden een nederzetting achter een hoge strandwal om van daaruit handel met Engeland te drijven. Pas tegen het eind van de 19e eeuw kreeg Domburg betekenis als mondaine badplaats en kuuroord. Kunstenaars en mensen met koninklijk bloed lieten zich hier inspireren door de prachtige natuur. De ingrediënten van deze wandeling zijn duinen, strand, een kasteel, museum en natuurgebied. Wat wilt u nog meer?

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerenbed, boerderij, vakantieboerderij, zeeland, veere, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Zuiderduin Beachhotel

Een unieke plek in het geliefde Zeeuwse land

afbeelding_12143
Zuiderduin Beachhotel

Het Zuiderduin Beachhotel bevindt zich tussen de sfeervolle badplaatsen Zoutelande en Westkapelle. Het strand lokt meteen voor een wandeling en ’s avonds kunt u wegzwijmelen bij een mooie zonsondergang. Het hotel zelf biedt ook een scala aan mogelijkheden met faciliteiten als een restaurant, cocktailbar, verwarmd buitenzwembad, solarium en sauna. Uitwaaien op het strand, sfeervol dineren en optimaal ontspannen: Zuiderduin Beachhotel beschikt over alle ingrediënten voor een idyllisch verblijf.

Zuiderduin Beachhotel

 • Adres
  De Bucksweg 2
  4361 SM Westkapelle
 • Telefoon
  0118 - 561810
 • Fax
  0118 - 562261
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Culinair Zuiderduin Beachhotel beschikt over een eigen restaurant met een sfeervolle ambiance en een prima Frans georiënteerde keuken.
Zakelijk Zuiderduin Beachhotel biedt de zakelijke klant alle gemakken. Het hotel heeft vier zalen om conferenties te organiseren, vergaderingen of een presentatie te houden voor maximaal 180

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"