Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Restaurant Partycentrum Kerkeveld

  hotel, zalencentrum, limburg, restaurant, aanbiedingen, brunssum, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Gerardushoeve

  slenaken, aanbiedingen, last minute, limburg, heijenrath, fietsen, wandelen, weekendje weg, gulpen, epen, arrangementen, culinair, hotel

  Gelegen in een oase van rust en tegen het decor van glooiende heuvels en groene weilanden, verblijft u in één van onze ruime hotelkamers of suites, voorzien van alle modern comfort.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Paddestoelerij

  groepsuitjes, streekproducten, rondleiding, teambuilding, limburg, feesten en partijen, groepsarrangement, horst, restaurant, vergaderen, bedrijfsuitjes

  De Paddestoelerij zal u verrassen! Proeven, rondleidingen, heerlijke gerechten, productwinkel, zakelijk ontmoeten. Ervaar en proef de sfeer bij De Paddestoelerij.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Center Parcs - Het Heijderbos

  center parcs, fietsen, weekje weg, bungalowpark, wandelen, last minute, limburg, heijen, aanbiedingen, weekendje weg, subtropisch zwembad

  Op vakantie in Limburg is nog nooit zo leuk geweest! Bungalowpark Het Heijderbos bij Nijmegen heeft voor ieder wat wils.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  friesland, limburg, kindvriendelijk, camping, weekendje weg, overijssel, zeeland, groningen, gelderland, weekje weg, flevoland, noord-brabant, waddeneilanden, drenthe, zuid-holland, noord-holland

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiepark Porta Isola

  weekje weg, limburg, maasplassen, natuur, watersport, villa, fietsen, stevensweert, jachthaven, dagjeweg, vakantiepark, weekendje weg

  Dit park is direct gelegen aan het meest uitgestrekte watersportgebied van Limburg, de Maasplassen. Vanuit Porta Isola kunt u bovendien tal van leuke uitstapjes maken, waaronder een bezoek aan Roermond, Sittard, Maastricht of een dagje wellness in Thermae 2000 in Valkenburg.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  anwb, wandelroute, vaassen, wandelen, veluwe en veluwezoom, weidegebied en akkerland, bos, heidelandschap

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route
 • Hamertroute

  weidegebied en akkerland, bos, nieuw bergen, peel en maas, heidelandschap, anwb, rivieren en beekdalen

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  groepsuitjes, limburg, dagje weg, Maastricht, solex, bedrijfsuitjes, bedrijfsuitje

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rozengeur en rivierduinen

  heidelandschap, weidegebied en akkerland, bos, peel en maas, arcen, anwb, rivieren en beekdalen

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Paasheuvelgroep - groepsverblijven

Direct boeken bij Paasheuvelgroep - groepsverblijvenCalendariffic_date_yellow  (klik op het kalender icoontje)