Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Camping Jachthaven Roggebotsluis

  watersport, dolfinarium, camping, overdekt zwembad, vissen, stacaravan, elburg, kamperen, kampen, overijssel, walibi, weekendje weg

  Direct gelegen aan het Drontermeer. Met diverse watersportmogelijkheden, zandstrandjes en een aparte visvijver. Een schitterende vakantieplek voor het hele gezin, rustig gelegen in de directe omgeving van de oude Hanzestad Kampen, Elburg en Harderwijk.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Waanders

  vergaderen, weekendjeweg, hotel, staphorst, restaurant, wandelarrangement, bedrijfsfeesten, vvv, overijssel, fietsarrangement, weekendje weg

  Ideaal gelegen nabij uitvalswegen, als ontmoetingsplaats of als centrale lokatie om de Vechtdal te ondekken!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Events in Twente

  overijssel, arrangementen, actief, sportief, groepsarrangement, bedrijfsuitjes, evenementen, twente, fietsen wandelen, hengelo, groepsuitjes

  Events in Twente, uw ontzorgende partij voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teambuilding en vergaderingen.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Stadsroute Kampen

  kampen, stad en park, overijssel, wandelen, anwb

  De ligging aan de monding van de IJssel bracht Hanzestad Kampen welvaart en aanzien. De stad heeft nog niets aan glans verloren. Torens, poorten en statige gevels: de stadse allure stráált er vanaf.

  Meer informatie >>
  route
 • Saré Thermen en Beauty

  sauna & beauty, sauna, , overijssel, restaurant, twente, vriendinnenuitje, thermen, wellness, deurningen, arrangementen

  Saré, beleef het ultieme Zen gevoel! Saré is een zeer smaakvol ingericht sauna- en beautycenter gelegen op landgoed, natuur en recreatiegebied "Het Hulsbeek" bij Oldenzaal.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Holland Inn Hotel Wolvega

  overijssel, wolvega, friesland, gastvrij, drenthe, appartement, fietsarrangement, weerribben, fietsvakantie, autovakantie, hotel, culinair arrangement, aanbiedingen, weekendje weg

  Wat maakt ons hotel zo anders dan andere? Wij bevinden ons in één van de mooiste, meest afwisselde streken van Nederland. Geweldige bossen, romantische riviertjes en niet te vergeten mooie plekjes als Giethoorn, De Weerribben, Oranjewoud en Oldeberkoop zijn allemaal bij ons in de buurt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 3e Editie van de Lente TUIN en Woon Beurs!

  bloemen, familiebeurs, huis en tuin, demonstratie, tuin, beurs, expositie, woon en tuin, tuintrends, lifestyle, zwolle, ijsselhallen, overijssel

  De 3e editie van de Lente TUIN en Woon Beurs! De succesvolle Lente TUIN en Woon Beurs krijgt een 3e editie. Op 6,7 en 8 maart 2015 wordt de Lente TUIN en Woon Beurs gehouden in de IJssehallen in Zwolle. De beurs staat ook dit jaar weer in het teken van lente, tuin en wonen.

  Meer informatie >>
 • Dorthroute

  poldergebied, meren en plassengebied, fietsroutes, anwb, gelderland, achterhoek, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, rivieren en beekdalen, horeca, achterhoek en liemers, weidegebied en akkerland, fietsroute, gorssel

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Schipbeekroute

  horeca, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, salland, vechtdal en twente, bos, anwb, meren en plassengebied, poldergebied, markelo, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, heidelandschap

  Deze route tussen Diepenheim (Overijssel) en Neede (Gelder­land) ligt aan weerszijden van de Schipbeek. Bij Diepenheim is het landschap kleinschalig met karak­teristieke Saksische boerderijen en landhuizen omringd door fraaie landgoederen zoals Westerflier, Warmelo, Diepenheim en Nijen­huis. Ook Neede is omringd door een kleinschalig landschap. Tussen Diepenheim en Neede lagen vroeger uitgestrekte, vochtige hei­develden. Dat gebied is nu vrijwel geheel ontgonnen en veranderd in een grootschalig landschap met moderne boerderijen en rechte we­gen. Bij Gelselaar is het landschap weer kleinschalig.

  Meer informatie >>
  route
 • Rust in het kwadraat

  bos, anwb, ommen, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  Sommige vakantiegangers willen nooit meer ergens anders heen. Elk jaar komen ze terug naar dit oude stadje aan de Overijsselse Vecht. En geef ze eens ongelijk: watersporters kunnen hier hun hart ophalen en op mooie dagen is er geen stoel meer vrij op de terrassen aan het water. En toch blijft de sfeer in Ommen gemoedelijk. Deze wandeling ten zuiden van Ommen brengt u langs vennetjes, een ‘hoge’ berg met uitzichttoren en Saksische boerderijen, die verborgen liggen tussen de korenvelden. Terwijl de Ommense terrassen druk en bedrijvig zijn, ademen de vennetjes op uw tocht een oase van rust en schoonheid uit.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiecentrum 'De Wolfskuil'

afbeelding_11601

Welkom op de presentatie van Vakantiecentrum De Wolfskuil. Het vakantiecentrum is gelegen in het Vechtdal aan de zuid kant van Ommen. Ommen ligt midden in het Vechtdal en is het hart van de provincie Overijssel. Op deze website vind u informatie over onze overnachtingsmogelijkheden, zes Groepsaccommodaties, Groepskamperen en het Natuurkampeerterrein.
Voor dagactiviteiten kunt ook bij ons terecht. We kunnen u ook een leuk arrangementen aanbieden, op maat gemaakt!

Vakantiecentrum 'De Wolfskuil'

Faciliteiten

Locatie Het vakantiecentrum is gelegen in het Vechtdal aan de zuid kant van Ommen. Ommen ligt midden in het Vechtdal en is het hart van de provincie Overijssel.
Activiteiten Of het gaat om het overwinnen van uw hoogtevrees, een teamspeler worden of gewoon een potje volleybal, het kan allemaal. De Wolfskuil bied zelf leuke en afwisselende activiteiten aan. Collega's uit de omgeving vullen dit aan tot een zeer compleet aanbod!

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"