Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Kallenbroekroute

  rivieren en beekdalen, veluwe, anwb, horeca, heidelandschap, terschuur, limburg, weidegebied en akkerland, bos, fietsroute, ruime parkeergelegenheid

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Mix van natuur en oude mijnen

  wandelroute, stad en park, kerkrade, honden toegestaan, horeca, anwb, oostelijke mijnstreek (parkstad), zuid-limburg, ruime parkeergelegenheid

  Kerkrade is het voormalige mijndorp in het centrum van de oostelijke mijnstreek. Al wandelend passeert u in de binnenstad de Mijnwerker, Duivenmelker, Schutterskoning en de Zittende Muzikant. Beelden die stuk voor stuk belangrijke historische feiten vertegenwoordigen. U start en eindigt bij Continium Discovery Center, onderdeel van het ‘klavertje 4’, de vier toeristische trekpleisters van Kerkrade. De andere drie zijn de voormalige abdij Rolduc, Landgoed Park Gravenrode (met dierentuin Gaia Park) en Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze wandeling ziet u Kerkrade in een boeiende mix van beken, vijvers en een stuwmeer; juweeltjes van de natuur die ingeklemd liggen tussen spoorlijnen en oude mijnen.

  Meer informatie >>
  route
 • Steenkolenmijn Valkenburg

  grotten, schoolreisjes, valkenburg, rondleiding, museum, groepsuitjes, familiedag, bedrijfsuitjes, limburg, groepsarrangement, demonstratie, kindvriendelijk, kinderen, attractiepark

  Een bezoek aan de Steenkolenmijn begint in een sfeervolle ondergrondse filmzaal. Hier krijgt u een originele film te zien van DSM opgenomen in de staatsmijn Emma. Aansluitend gaat u met een Ex-mijnwerker ondergrods in de Steenkolenmijn Valkenburg. De gids zal u rondleiden en u wegwijs maken in de Mijnbouw. Hij zal de machines demonstreren en uitleg geven op alle werkpunten. In totaal duurt uw bezoek c.a. 1 uur en 15 minuten. U kunt uw auto parkeren tegenover de Steenkolenmijn op ons eigen parkeerterrein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  groepsaccommodatie, noord-brabant, zuid-holland, zeeland, schoolreisjes, hostel, vergaderen, groepsuitjes, utrecht, groepsarrangementen, aanbiedingen, limburg, gelderland, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  flevoland, noord-brabant, camping, drenthe, weekje weg, zuid-holland, gelderland, noord-holland, kindvriendelijk, weekendje weg, groningen, friesland, zeeland, waddeneilanden, overijssel, limburg

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom de Sint Jansberg

  anwb, peel en maas, honden toegestaan, horeca, weidegebied en akkerland, milsbeek, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, wandelroute, bos

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • De Paddestoelerij

  groepsarrangement, horst, restaurant, rondleiding, limburg, teambuilding, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, feesten en partijen, streekproducten, vergaderen

  De Paddestoelerij zal u verrassen! Proeven, rondleidingen, heerlijke gerechten, productwinkel, zakelijk ontmoeten. Ervaar en proef de sfeer bij De Paddestoelerij.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  anwb, veluwe en veluwezoom, weidegebied en akkerland, wandelen, wandelroute, bos, heidelandschap, vaassen

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route
 • Attractiepark Toverland

  kinderfeestjes, kindvriendelijk, sevenum, attractiepark, limburg, dagje weg, groepsuitjes, schoolreisjes

  Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nieuwe Natuur

  peel en maas, wandelroute, bos, honden toegestaan, heidelandschap, weidegebied en akkerland, noord en- midden limburg, horeca, well, ruime parkeergelegenheid, anwb

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel en appartementen Ons Krijtland

afbeelding_18697
Hotel en appartementen Ons Krijtland

De hotelkamers zijn voorzien van alle comfort. Het hotel beschikt over een lift, er zijn echter enkele kamers die slechts bereikbaar zijn met een klein trap(petje). De kamers kunnen geboekt worden op basis van logies en ontbijt, maar u kunt ook gebruik maken van ons wisselende dagmenu of à la carte eten in onze Brasserie met serre en bij mooi weer natuurlijk op ons terras.

Hotel en appartementen Ons Krijtland

 • Adres
  Julianastraat 22
  6285 AJ Epen
 • Telefoon
  043-4551557
 • Fax
  043-4552145
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Locatie Het Zuid-Limburgse Heuvelland is een prachtig mooi gebied voor zowel lange als korte vakanties.
De Brasserie De Brasserie is voor iedereen toegankelijk. Hier kunt u een keuze maken uit onze á la Carte kaart. Hotel- en Appartementgasten kunnen daarnaast gebruik maken van ons veelzijdige ontbijtbuffet en/of een dagelijks wisselend 4 gangen diner (halfpension).
Appartementen Onze 18 moderne vakantie appartementen liggen op maar liefst 185 meter boven NAP in het "sjoenste stökske" van Zuid-Limburg; het Zuid Limburgse Heuvelland. Alle appartementen hebben een fantastisch uitzicht over het glooiende landschap, rijk geschakeerd m
Hotel De hotelkamers zijn voorzien van alle comfort, u zult zich er weldra in thuis voelen. Er zijn 4 verschillende typen kamers. Ze verschillen in oppervlakte, ligging en met of zonder balkon.
Hotelappartementen De hotelappartementen zijn onlangs gereed gekomen. Hebben een prachtig uitzicht, slaapkamer, inloopdouche, keukenblok en leefruimte met slaapbank.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"