Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Dierenpark Wissel

  gelderland, schoolreisjes, dierenpark, groepsuitjes, kindvriendelijk, verjaardagspartijtje, epe, teambuilding, dierentuin

  Dierenpark Wissel; natuurlijk & afwisselend! Ontmoet bijzondere dieren tijdens de ontdekkingstocht door Dierenpark Wissel. Kom oog in oog te staan met behendige klimmers, parmantige vogels en kleine rovers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Melkveehouderij Landgoed Volenbeek

  gelderland, ermelo, boerderij, veluwe, boerenbed, vakantieboerderij, weekendje weg

  De boederij gebouwd in 1859 in het prachtig gelegen natuurgebied De Veluwe is een uitstekende plek om uw vakantie door te brengen. De bijzondere natuur, de monumentale boerderij en de gastvrije familie Rozendaal zullen uw vakantie onvergetelijk maken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Polysport Activiteitenpark & Catering

  vriendinnenuitje, groepsuitjes, familieweekend, gelderland, vrijgezellenuitje, bedrijfsuitjes, groepsarrangementen, vriendinnenweekend, groepsaccommodatie, veluwe, vriendenweekend, vrijgezellenfeest, dieren, teambuilding, in- en outdoor, weekendje weg

  Polysport organiseert al 16 jaar leuke bedrijfsuitjes, familieuitjes, teambuilding en trainingen, groepsovernachtingen, tennisuitjes, vrijgezellenuitjes, groepsuitjes, personeelsuitjes, vrienden en vriendinnenuitjes op de Veluwe.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  noord-brabant, waddeneilanden, zeeland, camping, kindvriendelijk, gelderland, drenthe, friesland, flevoland, overijssel, zuid-holland, weekje weg, weekendje weg, limburg, groningen, noord-holland

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Romeinenroute

  anwb, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, meren en plassengebied, poldergebied, weidegebied en akkerland, elst, rivieren en beekdalen, gelderland, horeca

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Nederlands Openluchtmuseum

  familieuitje, groepsarrangement, museum, kinderfeestjes, speeltuin, rondleiding, familiedag, aanbiedingen, arnhem, gelderland, schoolreisjes, kinderuitje, groepsuitjes

  ''Daar maak je geschiedenis mee'' In het Nederlands Openluchtmuseum maak je een reis door de Nederlandse geschiedenis. Stap in het verleden en ontdek de huiskamers door de eeuwen heen. Zo bezoek je een arbeidershuisje uit Tilburg volledig ingericht in jaren ’70 stijl. Ruik de herkenbare geur van lysol in het Groene Kruisgebouw en voel de zinderende hitte van het haardvuur bij de smid.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Griftvalleiroute

  bos, fietsroute, utrechtse heuvelrug en kromme rijn, horeca, meren en plassengebied, rhenen, heidelandschap, rivieren en beekdalen, anwb, poldergebied, utrecht, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid

  Dit is een vrij korte route, maar met een paar stevige klimmetjes, langs een staalkaart van de landschap­pen van Midden-Nederland: bos en wei, oud en nieuw, nat en droog, vlak en sterk geaccidenteerd. Tussen Veenendaal en Wageningen fietst u door de vallei van de Grift, een in de middeleeuwen gekana­liseerde veenkreek op de grens tussen Utrecht en Gelderland.

  Meer informatie >>
  route
 • Buitensporthotel Hoenderloo

  weekendje weg, buitenritten, hoenderloo, bed & breakfast, hoge veluwe, Paleis het Loo, trekvogelpad, fietsen wandelen, groepsaccommodatie, paardrijden, paardenstalling, appartementen, gelderland, groepsarrangement, veluwe

  Buitensporthotel Hoenderloo biedt u een comfortabel verblijf in ruime kamers met eigen badkamer en studio’s / groep accommodatie met eigen kookgelegenheid. Tevens is het mogelijk voor trekkers om bij ons te overnachten. De kamers zijn rustiek gelegen boven de stallen van Ruitersportcentrum De Krimhoeve.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oma's huusje

  dagje weg, putten, actief, kindvriendelijk, vakantiehuis, gelderland, vakantiewoning, boerderij, weekendje weg

  Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  vakantieboerderij, boerderij, boerenbed, otterlo, gelderland, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Logis Hotel De Tuinkamer***

afbeelding_7146

Landelijk gelegen in het hart van de Achterhoek. Wandel-, fiets- en ruiterpaden liggen in de naaste omgeving. Golfbaan op 2 km.
Sfeervol serrerestaurant en gezellige huiskamer/bar met open haard in voormalige deel.
Grote tuin met terras, waar bij mooi weer het diner wordt geserveerd.
Stijlvolle ongedwongenheid voor rustzoekers en fijnproevers.
Het restaurant heeft vanaf 2005 een Bib Gourmand-vermelding gekregen in de Michelingids, hetgeen staat voor een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding.

Logis Hotel De Tuinkamer***


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"