Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • H.C.R. Berkel Palace

  restaurant, weekendje weg, kinderfeestjes, vergaderen, wandelen, achterhoek, borculo, dagje weg, groepsarrangement, gelderland, aanbiedingen, hotel, groepsuitjes, fietsen, familiedag, familieweekend

  Hotel restaurant Berkel Palace ligt aan de rand van het groene stadje Borculo. Het is gelegen aan de Hambroekplas, waardoor u heerlijk kunt dineren met zicht op het meer.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • KinderKampeerWereld

  noord-holland, overijssel, groningen, drenthe, noord-brabant, flevoland, waddeneilanden, zeeland, limburg, camping, friesland, kindvriendelijk, weekje weg, weekendje weg, gelderland, zuid-holland

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie Cantecleer

  kindvriendelijk, familieweekend, fietsarrangement, wandelen, natuurgebied, bungalow, gelderland, fietsen, vakantiehuis, groepsaccommodatie, groepsuitjes, groesbeek, weekendje weg

  Bungalowpark Cantecleer ligt midden in de bosrijke omgeving van Groesbeek. De groepsaccommodatie Cantecleer is dan ook omringd door natuur. Naast de prachtige natuur die Groesbeek biedt, zijn er in de nabije omgeving diverse mogelijkheden voor uw uitstapjes.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Café Restaurant Monopole | Harderwijk

  uitgaan, veluwe, gelderland, restaurant, winkelen, weekendje weg, terras, fietsen, bosrijk, hotel, harderwijk

  Kleinschalig en vriendelijk hotel aan het eind van de boulevard, op één van de mooiste plekjes van Harderwijk ligt vlak aan het water het vriendelijke familiehotel Monopole. Het hotel is al ruim twintig jaar in handen van de familie Posthumus en kent daardoor een zeer persoonlijke en warme benadering.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Romeinenroute

  anwb, poldergebied, rivieren en beekdalen, horeca, weidegebied en akkerland, elst, ruime parkeergelegenheid, gelderland, fietsroute, meren en plassengebied

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Mini-camping de Dennemaat

  gelderland, fietsen wandelen, camping, mini camping, ruurlo, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Boerderij De Houtkamp

  fietsverhuur, fietsen, otterlo, aanbiedingen, boerderij, groepsaccommodatie, fietsarrangement, veluwe, familieweekend, bed & breakfast, vakantiehuis, schoolkamp, hoge veluwe, gelderland, weekendje weg

  In Otterlo, naast de ingang van park De Hoge Veluwe ligt boerderij De Houtkamp. Landelijk gelegen aan de rand van het bos. De Houtkamp biedt een groepsaccommodatie, Bed en Breakfast, verhuur van een Herenboerderij/vakantiewoning. De boerderij is aktief in bedrijf als melkveehouderij.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantieoord Het Caitwickerzand

  familieweekend, weekje weg, bungalowpark, groepsaccommodatie, bijzonder overnachten, aanbiedingen, fietsen en wandelen, vakantiehuis, weekendje weg, fietsarrangement, gelderland

  Vakantie vieren midden op de Veluwe. Geniet van de rust en ruimte in een bungalow (4p), trekkershut (5p), groepsaccommodatie (30p) of kampeerplaats. Honden en paarden zijn bij ons ook welkom. Paardenweide te huur. Vanuit het park zijn er vele Ruiter- en Menroutes en Fiets- en Wandelroutes te verkennen. WiFi aanwezig.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oma's huusje

  vakantiewoning, actief, weekendje weg, putten, boerderij, dagje weg, vakantiehuis, kindvriendelijk, gelderland

  Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  zutphen, gelderland, weekendje weg, hotel
  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

afbeelding_17665
Waaloversteek

Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

Faciliteiten

toegankelijkheid Het museum is geheel gelijkvloers en rolstoeltoegankelijk. Honden zijn niet toegestaan m.u.v. blindegeleidehonden.

Reacties

Ron zegt:

Best indrukwekkend dit museum. Er is natuurlijk veel gebeurd in deze regio en het is goed dat de herinneringen levend blijven. De verhalen erachter zijn belangrijk. Mooi van opzet.
Museum heb ik gevonden op www.waarnaartoe.nl Gr., Ron

Gepost op woensdag 7 september om 22.48 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"