Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Westerschouwenroute

  renesse, duin en strandlandschap, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, anwb, bos, fietsen, heidelandschap, weidegebied en akkerland, poldergebied, zeeland, fietsroute

  Duinen, strand en zee lokken toeristen naar het westelijke deel van het vroegere eiland Schouwen. Minder bekend is het aantrekkelijke overgangsgebied tussen duin en polder. U fietst hier door een afwisselend landschap van bosjes, houtwallen, boomgaarden en besloten stukjes akker- en weiland.

  Meer informatie >>
  route
 • Strandhotel Bos en Duin

  weekje weg, groepsarrangementen, bruiloft, oostkapelle, kust, zeeland, vergaderarrangementen, weekendje weg, hotel, strand, 50+

  Bos & Duin ligt op het waterrijke schiereiland Walcheren, direct aan de rand van het schoonste strand van Nederland. Op loopafstand van uitgestrekt duingebied en bos, 4 kilometer van Domburg. Dé plek waar welzijn en natuur samenvalt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Boerenlandroute Borsele-west

  zeeland, meren en plassengebied, anwb, heinkenszand, poldergebied, weidegebied en akkerland, noord- en zuid-beveland

  De Zak van Zuid-Beveland kreeg in 1994 de status van ‘Waardevol Cultuurlandschap’ (WCL). Met overheidssubsidies zijn er drie ‘boerenlandroutes’ uitgezet. De westelijke route voert door een eeuwenoud landschap met complexe dijkenstelsels langs verschillende Zeeuwse bedrijven. De wirwar van dijkjes laat zien dat de Zak van Zuid-Beveland niet in één keer is bedijkt, maar stukje bij beetje. In het westelijke deel van de route overheersen grote 17e- en 18e-eeuwse nieuwlandpolders.

  Meer informatie >>
  route
 • Wijde Blik-route

  zeeland, renesse, poldergebied, horeca, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, weidegebied en akkerland, duin en strandlandschap, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, anwb

  Zowel boven water als boven land is het uitzicht tijdens deze tocht met recht weids te noemen. Aan de waterhorizon duiken zeilen en windmolens op, boven de onafzienbare akkers zorgen rode puntdaken van boerderijen voor de derde dimensie. De (ring)dorpen brengen variatie. Sommige zijn zo klein dat u er doorheen bent voor u er erg in hebt. Uitsmijter zijn de mooie binnenduinen in de Kop van Schouwen met zo nu en dan een venijnig klimmetje van 20%. Zonder versnellingen gaat u voor de bijl. Houd ook rekening met stuifzand op het pad.

  Meer informatie >>
  route
 • Valkenisseroute

  fietsroute, ruime parkeergelegenheid, westkapelle, duin en strandlandschap, zeeland, horeca, walcheren, weidegebied en akkerland, anwb, poldergebied

  In het kustgebied tussen Westkapelle en Vlissingen drukt het toerisme zijn stempel op het landschap: vrijwel zonder onderbreking volgen bunga­lowparken en campings elkaar op. Een rustpunt ligt in het bosgebied bij Valkenisse, waar weinig recreatie­voorzieningen zijn. Voorbij Vlissingen fietst u door een heel ander Zeeland: daar leiden met bomen omzoomde wegen door grootschalige akker- en weidegebieden.

  Meer informatie >>
  route
 • Logis Hotel Royal

  hotel, strand, zee, vlissingen, weekje weg, zeeland, familiehotel, weekendje weg, zakelijk

  Het gezellige drie-sterren familiehotel in Vlissingen, Stad aan zee, slechts 300 meter van zee en strand. Geboortestad van Michiel de Ruijter. Heerlijk genieten van bijvoorbeeld Zeeuwse Mosselen. Lekker uitwaaien op de boulevard en aan strand. Laat u verwennen door meer zon en minder regen dan de rest van Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  hostel, vergaderen, schoolreisjes, noord-brabant, utrecht, zuid-holland, aanbiedingen, gelderland, zeeland, groepsuitjes, limburg, groepsarrangementen, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Stelhoeve, vakantie in Zeeland

  workshops, familieweekend, vergaderen en training, bedrijfsuitjes, wandelen, teambuilding, weekje weg, zeeland, groepsaccommodatie, fietsarrangement, vakantiehuisjes, groepsuitjes, vergaderen, wemeldinge, fietsen, weekendje weg

  De Stelhoeve is niet alleen een groepsaccommodatie maar heeft ook vakantiehuisjes voor het gezin. Groepsaccommodatie De Stelhoeve ligt direct aan de Oosterschelde bij Wemeldinge in Zeeland. De Stelhoeve is ideaal voor een vakantie op een boerderij in een natuurlijk omgeving met bos, strand en water.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Landje Apart-route

  poldergebied, fietsroute, weidegebied en akkerland, zeeuws-vlaanderen, breskens, anwb, fietsen, zeeland

  Zeeuws-Vlamingen praten liefkozend over hun thuisfront als een ‘landje apart’. Het is een landje van contrasten. Modern strandplezier gaat gepaard met een achterland waar rust en ruimte heersen. Op deze route ervaart u beide. Aan de kust fietst u over de dijk met zicht op de zo typerende palenrijen als golfbrekers in zee. In het Zeeuws-Vlaamse achterland staan de akkers vol tarwe, aardappelen en maanzaad. De wind heeft vrij spel in de toppen van de populieren. Zwaluwen vliegen boven de velden, op zoek naar insecten. Haal eens een Zeeuwse bolus bij de warme bakker. Die levert voldoende energie voor onderweg.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Tien Torens

  zee, huisdieren toegestaan, zoutelande, zeeland, fietsen, wandelen, kust, strand, 55+, hotel, weekendje weg

  Hotel Tien Torens ligt in de duinen van Zoutelande op 50 meter van het Zuiderstrand. Vroeger kon men van hieruit 10 kerktorens zien. Ook nu heeft men nog een schitterend zicht over Walcheren. Achter het hotel ligt een lang wandelpad door de duinen en over de boulevard.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiepark De Meypacht Zeeland

afbeelding_13655
Dichtbij de Noordzee

Op zoek naar een vakantie waar u kunt genieten van gezelligheid, comfort en rust, én de prachtige omgeving van de Schouwse kust. U vindt het bij ons op het kleinschalige vakantiepark met kampeerplaatsen, stacaravans en (luxe) chalets.
Het rustige karakter en met veel groen omgeven terrein biedt de gasten veel rust en privacy.
Naast het kilometers lange strand bevinden zich de Oosterschelde, bos en duingebied op loopafstand.

Vakantiepark De Meypacht Zeeland

Faciliteiten

Locatie 500 meter van het prachtige noordzeestrand, boswachterij Westerschouwen en duingebied. 200 meter van seizoenssupermarkt en diverse restaurants. Burgh-Haamstede op afstand van 2 km
Activiteiten Gedurende het seizoen worden er diverse activiteiten georganiseerd voor jong en oud. Het is een mooie omgeving om te wandelen, fietsen, zonnebaden, vissen etc.
Voor de kinderen Sportveld met voetbaldoeltjes en basketbalbord. Speeltuin met diverse speeltoestellen. Tafeltennistafels

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"