Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  solex, Maastricht, dagje weg, bedrijfsuitjes, bedrijfsuitje, limburg, groepsuitjes

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Steenkolenmijn Valkenburg

  kinderen, valkenburg, museum, grotten, demonstratie, attractiepark, rondleiding, groepsarrangement, bedrijfsuitjes, familiedag, limburg, groepsuitjes, schoolreisjes, kindvriendelijk

  Een bezoek aan de Steenkolenmijn begint in een sfeervolle ondergrondse filmzaal. Hier krijgt u een originele film te zien van DSM opgenomen in de staatsmijn Emma. Aansluitend gaat u met een Ex-mijnwerker ondergrods in de Steenkolenmijn Valkenburg. De gids zal u rondleiden en u wegwijs maken in de Mijnbouw. Hij zal de machines demonstreren en uitleg geven op alle werkpunten. In totaal duurt uw bezoek c.a. 1 uur en 15 minuten. U kunt uw auto parkeren tegenover de Steenkolenmijn op ons eigen parkeerterrein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Grensmaasroute

  berg, fietsroute, anwb, westelijke mijnstreek, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, zuid-limburg, horeca, rivieren en beekdalen, heidelandschap, bos

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsherberg Onderschey

  weekje fietsen, weekendje weg, noorbeek, boogschieten, mountainbiken, groepsarrangement, familieweekend, wandelarrangement, dagje weg, fietsarrangement, limburg, groepsaccommodatie, wandelen

  Groepsherberg "Onderschey" vormt een onderdeel van een carréboerderij nabij het idyllische dorp Noorbeek in het uiterste zuiden van Limburg. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte met een fantastisch uitzicht over het heuvelland, en onlangs door de ANWB verkozen "mooiste dorpje van Nederland".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Maasduinenroute

  weidegebied en akkerland, arcen, horeca, duin en strandlandschap, bos, rivieren en beekdalen, fietsroute, limburg, reuver, heidelandschap, noord en- midden limburg, peel en maas, ruime parkeergelegenheid, anwb

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Gillishof vakantieboerderij

  weekje weg, minder validen, bedrijfsuitje, limburg, vakantiehuis, appartement, weekendje weg, 14 personen, fietsen en wandelen, bijzonder overnachten, groepsaccommodatie, zorgvakantie, simpelveld

  vakantieboerderij, appartement, gezinnen, minder validen, bedrijfsuitstapjes, zakelijk verblijf, groepen, vergaderingen, presentaties, wandelen, fietsen, stoomstadje simpelveld, kerstmarkt, logies, historisch, bijzonder logies

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kallenbroekroute

  anwb, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, fietsroute, weidegebied en akkerland, terschuur, bos, veluwe, horeca, rivieren en beekdalen, limburg

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Lage Vuursche-route

  heidelandschap, utrecht, de bilt, bos, anwb, utrecht-stad, vecht en plassen, weidegebied en akkerland

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Riche Valkenburg

  limburg, last minute, weekendje weg, arrangementen, weekje weg, groepsarrangement, hotel, valkenburg

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiewoningen De Veldhof Gulpen

  Limburgs Heuvelland, appartement, bungalowpark, weekje weg, fietsen wandelen, limburg, gulpen, familieweekend, groepsarrangement, groepsaccommodatie, zuid-limburg, wandelen, vakantiehuis 14 personen, vakantiehuis, weekendje weg, fietsarrangement

  Midden in het schilderachtige heuvellandschap ligt het vriendelijke dorp Gulpen. Onze oude limburgse-carreboerderij biedt een prima uitgangspunt om de aantrekkelijke omgeving te ontdekken.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiepark Porta Isola

afbeelding_17183

Het park is direct aan de Maasplassen gelegen, met een speelweide en zandstrandje. Vanuit het park heeft u enerzijds wijds uitzicht over het water en de naastgelegen jachthaven, aan de andere kant ziet u de contouren van het voormalige vestingstadje Stevensweert. Op het park zijn goede voorzieningen voor bootbezitters zoals steigerplaatsen op huurbasis. Voor de kinderen zijn er veilige speelgelegenheden. Bij de receptie kunt u onder meer terecht voor het huren van fietsen, kano’s en barbecues en een boodschappenservice.

Vakantiepark Porta Isola

Faciliteiten

Watersport In de Maasplassen waar u volop kunt zwemmen, zeilen, surfen, kanoën en waterskiën of gewoon ontspannen op één van de vele zonneweiden.
Fietsen & Wandelen Er kan in de omgeving ook volop gefietst worden, een leuke route gaat bijvoorbeeld naar het Belgische Maaseik, waarvoor u het fiets- en voetgangerspontje dient te nemen naar Ophoven.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"