Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • SterGroep groepsaccommodaties

  limburg, overijssel, gelderland, noord-brabant, groningen, friesland, groepsaccommodatie, vakantiehuis, familieweekend, zeeland, drenthe, weekendje weg

  25 4 en 5 sterren* toplocaties

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom de Sint Jansberg

  ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, horeca, anwb, rivieren en beekdalen, honden toegestaan, peel en maas, milsbeek, bos, wandelroute

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • Zuid-Limburgs heuvelland

  ruime parkeergelegenheid, honden toegestaan, wandelroute, epen, heuvelland (mergelland) en geuldal, weidegebied en akkerland, zuid-limburg, rivieren en beekdalen, anwb, bos, horeca

  Rond Epen is het Zuid-Limburgse Heuvelland op zijn mooist. De Geul slingert hier door een landschap van heuvels, boomgaarden, meidoornhagen en loofbossen. Een keur aan mooie wandelroutes voert over holle wegen, kriskras door weilanden, langs beken en door prachtige hellingbossen. Epen is hét wandelgebied van Zuid-Limburg. Het doet zelfs een beetje buitenlands aan met zijn vakwerkhuisjes, watermolens en wegkruisen. Dolend door de heuvels en genietend van schitterende vergezichten waant u zich overal, behalve in Nederland. En ondanks het feit dat Epen een populair toeristendorp is, is er op deze wandeling volop natuur, rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  route
 • Hamertroute

  nieuw bergen, peel en maas, rivieren en beekdalen, anwb, bos, weidegebied en akkerland, heidelandschap

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  groepsuitje, arrangementen, born, dierentuin, restaurant, kasteel, limburg, schoolreis, kindvriendelijk

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rozengeur en rivierduinen

  weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, anwb, arcen, heidelandschap, peel en maas, bos

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  Maastricht, limburg, bedrijfsuitjes, dagje weg, bedrijfsuitje, groepsuitjes, solex

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rondom Geleen-route

  geleen, weidegebied en akkerland, anwb, westelijke mijnstreek, rivieren en beekdalen

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Restaurant Partycentrum Kerkeveld

  restaurant, aanbiedingen, hotel, limburg, brunssum, zalencentrum, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • VeKaBo

  kamperen, weekendjeweg, noord-brabant, zeeland, noord-holland, flevoland, friesland, , vakantiepark, gelderland, groningen, weekjeweg, overijssel, zuid-holland, limburg, drenthe, bungalow, camping, utrecht, weekendje weg

  U vindt hier ruim 1.600 verschillende charmante plattelandsaccommodaties. Vakantieverblijven, logies en ontbijtadressen, groepsaccommodaties en kleine campings. Voor rust, authenticiteit, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, ontspanning en actief plezier, bent u bij ons aan het juiste adres. Volop keus om van uw vakantie of weekendje weg in eigen land of Europa te kunnen genieten!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Vakantiepark Porta Isola

afbeelding_17183

Het park is direct aan de Maasplassen gelegen, met een speelweide en zandstrandje. Vanuit het park heeft u enerzijds wijds uitzicht over het water en de naastgelegen jachthaven, aan de andere kant ziet u de contouren van het voormalige vestingstadje Stevensweert. Op het park zijn goede voorzieningen voor bootbezitters zoals steigerplaatsen op huurbasis. Voor de kinderen zijn er veilige speelgelegenheden. Bij de receptie kunt u onder meer terecht voor het huren van fietsen, kano’s en barbecues en een boodschappenservice.

Vakantiepark Porta Isola

Faciliteiten

Watersport In de Maasplassen waar u volop kunt zwemmen, zeilen, surfen, kanoën en waterskiën of gewoon ontspannen op één van de vele zonneweiden.
Fietsen & Wandelen Er kan in de omgeving ook volop gefietst worden, een leuke route gaat bijvoorbeeld naar het Belgische Maaseik, waarvoor u het fiets- en voetgangerspontje dient te nemen naar Ophoven.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"