Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • KinderKampeerWereld

  weekendje weg, zuid-holland, gelderland, drenthe, friesland, weekje weg, camping, noord-brabant, limburg, kindvriendelijk, groningen, flevoland, zeeland, noord-holland, overijssel, waddeneilanden

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Riche Valkenburg

  arrangementen, valkenburg, weekendje weg, weekje weg, groepsarrangement, limburg, hotel, last minute

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Maasduinenroute

  fietsroute, ruime parkeergelegenheid, bos, anwb, reuver, arcen, peel en maas, limburg, rivieren en beekdalen, horeca, noord en- midden limburg, weidegebied en akkerland, duin en strandlandschap, heidelandschap

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Peel en Maasvallei-route

  fietsroute, poldergebied, anwb, peel en maas, rivieren en beekdalen, noord en- midden limburg, ruime parkeergelegenheid, horeca, oostrum, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied

  De Peel en Maasvallei-route laat u kennismaken met twee verschil­lende cultuurlandschappen in Noord-Limburg: Maas en Peel. Tus­sen Geysteren en Broekhuizenvorst fietst u door het aantrekkelijke terrassenlandschap van de Maas waarin dorpen, vrijstaande boer­derijen, weiden en boomgaarden liggen. Kleine hoogteverschillen overbruggen de terrassen. De Peel, het dekzandgebied ten westen van de Maasterrassen, biedt met zijn open landschap een heel ander aanzien.

  Meer informatie >>
  route
 • Grensmaasroute

  horeca, heidelandschap, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, bos, berg, anwb, weidegebied en akkerland, zuid-limburg, westelijke mijnstreek, rivieren en beekdalen

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Oostelijke Mijnstreek-route

  bos, poldergebied, fietsroute, oostelijke mijnstreek (parkstad), weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, zuid-holland, Amstenrade, meren en plassengebied, horeca, anwb

  De oostelijke mijnstreek is niet het mooiste stukje Zuid-Limburg, maar wel interessant vanwege het mijnbouwverleden. De Staatsmijn Hendrik heeft gedurende een halve eeuw zijn stempel gedrukt op Brunssum en omgeving. Na de sluiting in 1967 werden de meeste sporen snel uitgewist. De fietsroute doet de stad slechts even aan en slingert dan door het bosrijke gebied van de Roode Beek ten noordoosten van de stad. Vervol­gens komt u door een gebied met weidse vergezichten.

  Meer informatie >>
  route
 • Attractiepark Toverland

  attractiepark, sevenum, schoolreisjes, limburg, dagje weg, kindvriendelijk, groepsuitjes, kinderfeestjes

  Of je nou voor de snelle achtbanen komt of de spetterende waterattracties, in Attractiepark Toverland beleeft iedereen een magisch mooie dag!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kasteelpark Born

  dierentuin, born, restaurant, kindvriendelijk, kasteel, schoolreis, limburg, groepsuitje, arrangementen

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zuid-Limburgs heuvelland

  epen, ruime parkeergelegenheid, zuid-limburg, wandelroute, rivieren en beekdalen, anwb, honden toegestaan, bos, horeca, heuvelland (mergelland) en geuldal, weidegebied en akkerland

  Rond Epen is het Zuid-Limburgse Heuvelland op zijn mooist. De Geul slingert hier door een landschap van heuvels, boomgaarden, meidoornhagen en loofbossen. Een keur aan mooie wandelroutes voert over holle wegen, kriskras door weilanden, langs beken en door prachtige hellingbossen. Epen is hét wandelgebied van Zuid-Limburg. Het doet zelfs een beetje buitenlands aan met zijn vakwerkhuisjes, watermolens en wegkruisen. Dolend door de heuvels en genietend van schitterende vergezichten waant u zich overal, behalve in Nederland. En ondanks het feit dat Epen een populair toeristendorp is, is er op deze wandeling volop natuur, rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  route
 • Buitenplaats de Mechelerhof

  bungalowpark, vakantiepark, mechelen, weekendje weg, limburg, overdekt zwembad

  Heerlijk vertoeven op Buitenplaats De Mechelerhof, omdat genieten mag!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Beaujean Vakantiewoningen in Limburg

afbeelding_8764
Vakantiewoning Mechelen Zuid Limburg

Beaujean Vakantiewoningen: een aanbod van 50 karakteristieke vakantiehuizen, groepsaccommodaties en kastelen in Limburg (NL) en de Belgische Voerstreek. De vakantiewoningen zijn allemaal uniek gelegen op natuurrijke plekken in de groene heuvels van Limburg. Verschillende vakantiehuizen zijn voorzien van een sauna. De vakantiehuizen zijn geschikt voor 2 t/m 45 personen. Bezoek onze site voor al onze monumentale en karakteristieke vakantiehuizen, allen op unieke en natuurrijke locaties in het Heuvelland, de Voerstreek en andere adembenemende plekken in (Zuid-) Limburg!

Beaujean Vakantiewoningen in Limburg

Faciliteiten

Omgeving Epen is een van de meest zuidelijke dorpen in Nederland. Het ligt ten zuiden van Mechelen en ten oosten van Slenaken en is dus het beste te bereiken via de Eperweg of de Julianastraat.
Catering Een breedt assortiment!
Activiteiten Allerlei verschillende activiteiten in de regio.
Huizen Ons aanbod in vakantiewoningen.

Reacties

Monique van de Brug zegt:

Wat zien die vakantiehuisjes er geweldig uit. Je waant je even in een ander land. En de omgeving is ook adembenemend.

Gepost op maandag 13 februari om 10.58 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"