Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  zeeland, zuid-holland, kindvriendelijk, camping, friesland, kamperen, drenthe, gelderland, noord-brabant, natuur, flevoland, noord-holland, weekendje weg, overijssel, limburg, groningen

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Slenaken, het groenste dorp van Limburg!

  over de grens, vakantiehuis, weekje weg, appartement, dagje weg, fietsen, hotel, kindvriendelijk, fietsvakantie, heuvelland, slenaken, weekendje weg, limburg, wandelen, groepsaccommodatie, natuur

  Midden in het Zuid Limburgse Heuvelland vindt u Slenaken. Dit dorp is uitgeroepen tot het groenste dorp van Limburg en biedt tal van overnachtingsaccomodaties.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groeveroute

  meren en plassengebied, limburg, fietsen, anwb, weidegebied en akkerland, fietsroute, bemelen, poldergebied, heuvelland (mergelland) en geuldal

  De tocht voert u over en onderlangs het plateau van Margraten. Ruim tachtig miljoen jaar geleden lag hier de Krijtzee. De schalen, schelpen en pantsers van gestorven zeedieren hoopten zich op de bodem van de zee op. Op deze manier werden de kalklagen gevormd. Onderweg zijn verscheidene oude ingangen van onderaardse steengroeven, die ten onrechte grotten worden genoemd, te herkennen, vandaar de naam Groeveroute. Plaatselijke bewoners zaagden grote brokken kalksteen weg en gebruikten de ‘mergel’, zoals de kalksteen hier wordt genoemd, als bouwmateriaal.

  Meer informatie >>
  route
 • Center Parcs - Het Meerdal

  subtropisch zwembad, weekendje weg, aanbiedingen, bungalowpark, america, kindvriendelijk, limburg, last minute, weekje weg, fietsen

  Bungalowpark Het Meerdal ligt midden in het schitterende Limburg. Nabij Venlo en aan de rand van natuurgebied De Peel.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom Geleen-route

  anwb, geleen, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, westelijke mijnstreek

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Zandakkerroute

  weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, bos, noord- en midden-limburg, heidelandschap, horeca, anwb, midden-limburg en maasplassen, fietsroute, poldergebied

  Op de zandgronden van het Land van Montfort worden akkers afge­wisseld door grasland en bossen, vandaar de naam Zandakkerroute. U fietst door het zachtgolvende laagterras van de Maas dat aan de oostzijde door de Nederlands- Duitse grens wordt afgebakend. Niet alleen de Maas heeft zijn sporen in het landschap achter­gelaten, ook de Roer heeft in het verleden bochten afgesneden en meanders en terrassen gevormd. Het rijke kerkenbezit in Limburg is het resultaat van het eeuwenlange roomse leven. Fraaie kapelletjes en kerkjes – vooral in gotische en romaanse bouwstijl – zijn tot in de kleinste buurtschappen te vinden. Een hoogtepunt in de tocht is de karakteristieke romaanse basiliek van Sint Odiliënberg.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

  wandelen, kasteel, kerkrade, limburg, weekendje weg, fietsen, last minute

  Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. U kunt in de omgeving prachtige fiets- en wandeltochten maken en genieten van het Zuid-Limburgse landschap.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rozengeur en rivierduinen

  heidelandschap, peel en maas, weidegebied en akkerland, bos, rivieren en beekdalen, arcen, anwb

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route
 • Zuid-Limburgs heuvelland

  weidegebied en akkerland, anwb, honden toegestaan, rivieren en beekdalen, heuvelland (mergelland) en geuldal, horeca, epen, bos, zuid-limburg, ruime parkeergelegenheid, wandelroute

  Rond Epen is het Zuid-Limburgse Heuvelland op zijn mooist. De Geul slingert hier door een landschap van heuvels, boomgaarden, meidoornhagen en loofbossen. Een keur aan mooie wandelroutes voert over holle wegen, kriskras door weilanden, langs beken en door prachtige hellingbossen. Epen is hét wandelgebied van Zuid-Limburg. Het doet zelfs een beetje buitenlands aan met zijn vakwerkhuisjes, watermolens en wegkruisen. Dolend door de heuvels en genietend van schitterende vergezichten waant u zich overal, behalve in Nederland. En ondanks het feit dat Epen een populair toeristendorp is, is er op deze wandeling volop natuur, rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  route
 • Champignonroute

  anwb, weidegebied en akkerland, heidelandschap, meren en plassengebied, peel en maas, ruime parkeergelegenheid, bos, poldergebied, horst

  De aanleg van de spoorlijn in 1866 dwars door het moerassige land van De Peel was van groot belang voor de ontwikkeling van de streek. Industriële verveners, zoals de Van de Griendts, konden nu op grote schaal de Peelgronden ontginnen. Deze ondernemers en de zandboeren hebben zo hun stempel gedrukt op het landschap in Noord-Limburg. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen nieuwe vormen van agrarische bedrijvigheid tot ontwikkeling: glastuinbouw, varkenshouderij en productie voor de conservenindustrie. Noord-Limburg is nu een van de belangrijkste tuinbouwcentra in Nederland. Tijdens deze fietstocht maakt u kennis met de moderne Peel met Horst als centrum van de champignonteelt.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Bungalowpark Simpelveld

afbeelding_3240
Park

Bungalowpark Simpelveld ligt zeer centraal in het Zuid-Limburgse heuvelland en vormt uw ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Nederland, België of Duitsland. Het wordt omgeven door natuur en rust en vormt de ideale basis voor zowel een kort als lang verblijf. De ongedwongen sfeer, de persoonlijke en hartelijke ontvangst en het authentieke karakter van ons park, maakt dat families hier heel vaak terugkeren. Voor ons bestaat er geen groter compliment!

 • Nu gratis WIFI op ons park ! *

Bungalowpark Simpelveld

 • Adres
  Kruinweg 1
  6369 T Simpelveld
 • Telefoon
  045-5441242
 • Fax
  045-5440125
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Bungalow Schakel Een 4-persoons geschakelde bungalow van 40m², geheel gelijkvloers. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden.
Bungalow Castra Een 4-persoons vrijstaande bungalow van 46m², geheel gelijkvloers. Twee slaapkamers waarvan een met twee 1-persoons bedden en een met een stapelbed.
Bungalow Alpha Een 6-persoons vrijstaande bungalow van 60m². Twee slaapkamers op de begane grond, elk met twee 1-persoons bedden, en een slaapkamer op een open boven-etage, met twee 1-persoons bedden.
Bungalow Delta Een 6-persoons vrijstaande bungalow van 70m². Twee slaapkamers op de begane grond waarvan een met twee 1-persoons bedden en een met stapelbed. Op de boven-etage een derde slaapkamer met twee 1-persoons bedden.

Reacties

Koos K zegt:

lekker in de natuur gelegen, maar toch vlakbij Kerkrade (leuke dierentuin en stoomtreintje) en Aken/Maastricht

Gepost op dinsdag 12 februari om 13.17 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"