Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  bedrijfsuitjes, restaurant, terras, limburg, berg en terblijt, valkenburg, bed & breakfast, partycentrum, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Kreutzer & Camping Heyenrade

  fietsen, heijenrath, heuvelland, natuur, hotel, camping, weekendje weg, limburg, kindvriendelijk, wandelen, slenaken, familiecamping

  Kom tot rust in de mooie Zuid-Limburgse natuur........ Het Zuid-Limburgse natuurlandschap is een van de mooiste die u kunt aantreffen: uitgestrekte bossen, weidegronden en landerijen, een glooiend heuvelland. AL vele jaren een van de parels langs de Mergellandroute.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Landgoed Schoutenhof

  hotel, epen, weekendje weg, restaurant, feesten & partijen, limburg, appartement, vergaderen, weekje weg, geulvallei

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Het Spikkerdal

  natuur, fietsarrangement, wandelen, aanbiedingen, pieterpad, camping, boerderij, fietsen, weekendje weg, asenray, limburg, Roermond

  Genieten in Midden-Limburg! Lekker uitrusten tijdens uw fietstocht of wandeling. Heerlijk kamperen of een gezellig feestje. Proef onze gastvrijheid.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grensmaasroute

  horeca, rivieren en beekdalen, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, westelijke mijnstreek, berg, fietsroute, zuid-limburg, weidegebied en akkerland, anwb, bos

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel-Garni 't Vlinderhöfke

  weekje weg, fietsen en wandel arrangement, sint geertruid, fietsen, b & b, bed & breakfast, vergaderen, cursus, wandelen, Maastricht, dagjeweg, groepsaccommodatie, familiehotel, limburg, MECC, weekendje weg

  't Vlinderhöfke is een vriendelijk familiehotel, gelegen in Sint Geertruid, een nog authentiek Limburgs dorpje tussen Maastricht en Noorbeek. Hoewel onze gasten kunnen genieten van een heerlijke rust en landelijke schoonheid zijn ook de gezellige drukte van winkelcentra en bezienswaardigheden vlakbij.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Gerendalroute

  zuid-limburg, weidegebied en akkerland, bos, limburg, valkenburg, heuvelland (mergelland) en geuldal, anwb, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, valkenburg aan de geul, fietsroute, horeca

  Deze route is op één flinke klim na een echte dalroute. Hij is genoemd naar het mooiste dal van het Mergelland: het Gerendal. Dit zo­genaamde droogdal (ook wel grub genoemd) loopt van Scheulder tot Strucht en is tijdens de ijstijden door oppervlakkige afstroming van smeltwater ontstaan. Ook elders in het Mergelland wordt deze dalvorm dikwijls aangetroffen. De steile hellingen zijn vaak met bos begroeid. Door de kalkhoudende bodem herbergen de bossen een unieke verzameling plantensoor­ten. In het kalkgrasland van het Gerendal is een rijke orchideeën­tuin aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Vijlenerboschroute

  bos, anwb, fietsroute, heidelandschap, heuvelland (mergelland) en geuldal, weidegebied en akkerland, mechelen, limburg, fietsen

  Ten zuiden van Vijlen ligt het Vijlenerbosch, het grootste aaneengesloten loofbos van Limburg. In dit heuvelland ligt het hoogste punt van Nederland, de 322,5 meter hoge Vaalserberg. Niet ver van de Vaalser­berg ligt bij de gemeenschappelijke grenspaal het Drielandenpunt (321 m). Door de grote hoogte valt hier de meeste neerslag van Nederland (850-875 mm per jaar). Hierdoor ontspringen tussen de heuvels vele beekjes, waarlangs kleine nederzettingen ontstonden. Bovendien is dit bij uitstek de streek van vakwerkhuizen waarover de Romeinse geschiedschrijvers ruim tweeduizend jaar geleden al berichtten.

  Meer informatie >>
  route
 • Grindgatenroute

  fietsroute, horn (haelen), heidelandschap, noord- en midden-limburg, bos, weidegebied en akkerland, fietsen, rivieren en beekdalen, anwb, limburg, midden-limburg en maasplassen

  De Grindgatenroute geeft een goed beeld van de gevolgen voor het landschap van grootschalig grind en zandwinning langs de Maas. De Maasplassen zijn ontstaan door grindwinning en vormen een aaneenschakeling van grote en kleine plassen. De natuurontwikkeling rond de Maasplassen sluit aan op het project Grensmaas. Tussen Horn en Wessem fietst u door de uiterwaarden van de Maas. Vervolgens slingert de route langs en over de Maasplassen. Het water trekt duizenden watersporters, vooral surfers en dagrecreanten aan. Het laatste deel van de route loopt over een dekzandrug die met beekdalen is doorsneden.

  Meer informatie >>
  route
 • Buitenplaats de Mechelerhof

  limburg, vakantiepark, bungalowpark, weekendje weg, mechelen, overdekt zwembad

  Heerlijk vertoeven op Buitenplaats De Mechelerhof, omdat genieten mag!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Bungalowpark Simpelveld

afbeelding_3240
Park

Bungalowpark Simpelveld ligt zeer centraal in het Zuid-Limburgse heuvelland en vormt uw ideale uitvalsbasis voor uitstapjes in Nederland, België of Duitsland. Het wordt omgeven door natuur en rust en vormt de ideale basis voor zowel een kort als lang verblijf. De ongedwongen sfeer, de persoonlijke en hartelijke ontvangst en het authentieke karakter van ons park, maakt dat families hier heel vaak terugkeren. Voor ons bestaat er geen groter compliment!

 • Nu gratis WIFI op ons park ! *

Bungalowpark Simpelveld

 • Adres
  Kruinweg 1
  6369 T Simpelveld
 • Telefoon
  045-5441242
 • Fax
  045-5440125
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Bungalow Schakel Een 4-persoons geschakelde bungalow van 40m², geheel gelijkvloers. Twee slaapkamers met elk twee 1-persoons bedden.
Bungalow Castra Een 4-persoons vrijstaande bungalow van 46m², geheel gelijkvloers. Twee slaapkamers waarvan een met twee 1-persoons bedden en een met een stapelbed.
Bungalow Alpha Een 6-persoons vrijstaande bungalow van 60m². Twee slaapkamers op de begane grond, elk met twee 1-persoons bedden, en een slaapkamer op een open boven-etage, met twee 1-persoons bedden.
Bungalow Delta Een 6-persoons vrijstaande bungalow van 70m². Twee slaapkamers op de begane grond waarvan een met twee 1-persoons bedden en een met stapelbed. Op de boven-etage een derde slaapkamer met twee 1-persoons bedden.

Reacties

Koos K zegt:

lekker in de natuur gelegen, maar toch vlakbij Kerkrade (leuke dierentuin en stoomtreintje) en Aken/Maastricht

Gepost op dinsdag 12 februari om 13.17 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"