Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Beauty de Hunze - Privé Sauna en Wellness

  , schoonheidsinstituut, gezondheid en wellness, sauna & beauty, drenthe, wellness, verwendag, prive-sauna, vriendinnenuitje, beautycenter, gasselte, arrangementen, Drentse Hondsrug, beauty arrangement

  Aan de rand van de schitterende Drentse Hondsrug vindt u Beauty de Hunze - Privé Sauna en Wellness. Midden in de natuur en ver weg van alle drukte vindt u de ideale omgeving om uw lichaam en geest volledig te ontspannen.

  Meer informatie >>
 • Weldadigheidroute (zuid)

  heidelandschap, drenthe, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, horeca, poldergebied, bos, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, zuidenveld en zuidoosthoek, anwb, wapserveen

  Het zuidelijke deel van de Weldadigheidroute voert van het voormalige veenkoloniegebied rond Wapserveen naar de Havelter­berg, een van de stuwwallen die in de voorlaatste ijstijd zijn opgeduwd. In het beekdal van de Wapserveense Aa ligt een biolo­gisch-dynamische fruitkwekerij die een bezoek meer dan waard is.

  Meer informatie >>
  route
 • Drents-Friese Wold

  wandelroute, diever, poldergebied, zuidenveld en zuidoosthoek, weidegebied en akkerland, anwb, meren en plassengebied, drenthe

  Op de Brink in het Drentse Dorp Diever wachten de elfenkoningin en de ezel uit Shakespeares Midzomernachtsdroom u op. Ze staan hier dankzij Toeneelvereniging Diever. In 1946 gaf zij haar eerste voorstelling: Midzomernachtsdroom. Sindsdien is het Drentse dorp onlosmakelijk verbonden met Shakespeare. De jaarlijkse voorstellingen in het openluchttheater zijn nog steeds een daverend succes. Combineer een voorstelling met deze afwisselende wandeling en u bent er echt een dag helemaal uit. Vanuit Diever wandelt u langs hunebedden, over heidevelden en door dichtbegroeide bossen. In het jaar 2000 is dit uitgestrekte gebied uitgeroepen tot Nationaal Park Drents-Friese Wold. Dat zegt genoeg.

  Meer informatie >>
  route
 • Center Parcs - De Huttenheugte

  bungalowpark, kindvriendelijk, fietsen, weekendje weg, drenthe, last minute, weekje weg, dalen, aanbiedingen, center parcs, subtropisch zwembad

  Op vakantie in Drenthe? In bungalowpark De Huttenheugte bij Emmen is uw gezin van harte welkom!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 10-Dorpenroute (noord)

  stad en park, bos, heidelandschap, drenthe, hoogeveen, poldergebied, anwb, meren en plassengebied, , weidegebied en akkerland, zuidenveld en zuidoosthoek

  De 10-Dorpenroute doorkruist de hele gemeente Hoogeveen, die bestaat uit de stad Hoogeveen en tien daaromheen liggende dorpen. Vanwege de lengte is deze route opgesplitst in een noordelijk en een zuidelijk deel. De noordelijke route doet onder meer Fluitenberg, Pesse, Stuifzand, Tiendeveen en Nieuweroord aan. Sommige van deze dorpen zijn oeroud, ander zijn ontstaan bij de ontginning van veengebieden vanaf de 17e eeuw. Ook Hoogeveen was ooit een nietige veenkolonie, maar is uiteindelijk uitgegroeid tot een van de belang­rijkste steden van Drenthe.

  Meer informatie >>
  route
 • Buitencentrum Boomkroonpad

  drenthe, groepsarrangement, aanbiedingen, kinderfeestjes, outdoor, groepsuitjes, natuur, drouwen

  Het Boomkroonpad, daar gaat het bos voor u leven! Wandel als een eekhoorn door de kronen van het bos, een unieke natuurervaring!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Arnicaroute (west)

  anwb, rivieren en beekdalen, meren en plassengebied, poldergebied, bos, zuidenveld en zuidoosthoek, wijster, heidelandschap, weidegebied en akkerland, drenthe, ruime parkeergelegenheid, horeca

  Het westelijke deel van de Arnica­route gaat door het gevarieerde landschap ten noorden van Hooge­veen. Hoogtepunt, ook letterlijk, is een voormalige afvalberg van de VAM. Aan de voet kronkelt de beek het Oude Diep, die ook elders langs de route opduikt. De route dankt zijn naam aan het tamelijk zeldzame plantje wolverlei of valkruid (Latijn: arnica). Het bloeit in de zomer met gele bloemen in bermen en op veenachtige heidevelden.

  Meer informatie >>
  route
 • Kolderveenroute

  weidegebied en akkerland, wanneperveen, fietsroute, rivieren en beekdalen, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, kop van overijssel, overijssel, meren en plassengebied, anwb

  Vanaf de hoger gelegen gebieden in Drenthe werd het water afgevoerd via de Hesselter Aa. In het lagergelegen waterrijke gebied Kolderveen vormde zich veen. Door menselijk ingrijpen werd het cultuurlandschap, maar inmiddels wordt dit gedeeltelijk teruggedraaid. Landbouwgronden worden weer onder water gezet, natuurgebieden vergroot en verbonden. In het Kolderveen is het verschil tussen natuur en intensieve landbouw vooral goed te zien in het voor- en najaar; waar veel bemest wordt, groeit alleen groen gras, waar de bodem schraal gehouden wordt, staan fleurige kruiden in het grasland.

  Meer informatie >>
  route
 • Groenuit.nu

  groepsarrangement, familieuitje, dagje weg, bedrijfsuitje, groepsuitje, dieverbrug, drenthe
  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Orvelterroute

  weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, fietsroute, anwb, horeca, westerbork, zuidenveld en zuidoosthoek, drenthe

  Ruilverkaveling maakte een einde aan het oude landbouwsysteem met verspreid liggende en vaak te kleine percelen, een slechte afwatering, onvoldoende ontsluiting door landbouwwegen en problemen met het gebruik van machines. Dit leidde overal in Drenthe tot drastische veranderingen in het landschap. Alleen Orvelte werd als ‘monument van landelijke bouwkunst’ uitgezon­derd van het ruilverkavelingsplan. Behalve door het modern ingerichte landschap voert deze route langs veel karakteristieke elementen van het Drentse esdorp.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

't Anderhoes***** Anderen Drenthe

afbeelding_5892
Entree

’t Anderhoes te Anderen is een sfeervolle Drentse groepsaccommodatie voor een groep tot 32 personen. De accommodatie biedt u rust, privacy en alle comfort. Buiten is een groot terras met mooie tuin op het Zuiden met daarnaast een apart speelveld.
Anderen is een karakteristiek Drents esdorp, gelegen tussen de staatsbossen van Gieten en Anloo in het Nationaal beek- en esdorpenlandschap Drentsche Aa. Het oude landschap biedt u prachtige wandel-, fiets- en ruiterroutes. In de omgeving zijn vele excursies mogelijk.

't Anderhoes***** Anderen Drenthe

 • Adres
  't Loeg 9
  9465 TL Anderen
 • Telefoon
  0592-241986
 • Fax
  0592-241415
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Locatie Aan de rand van het authentieke esdorp Anderen midden in het Nationaal Park "Drentse Aa"
Activiteiten Direkt vanuit Anderen zijn schitterende wandel- en fietsroutes. Veel mogelijkheden tot uitstapjes in de direkte omgeving. We sturen u graag uitgebreide informatie toe.
Eten & drinken. In 't Anderhoes kunt u kiezen voor verzorging of zelfverzorging. Kiest u voor zelfverzorging dan kunt u uw boodschappen laten bezorgen in 't Anderhoes. Er is een volledig ingerichte keuken met o.a. zespitsgasfornuis, oven, magnetron, afwasmachine etc.

Reacties

Jurian zegt:

dit is een mooi kampeerboederij ik wil heer wel slapen

Gepost op donderdag 23 mei om 15.51 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"