Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Gerendalroute

  fietsroute, ruime parkeergelegenheid, zuid-limburg, bos, valkenburg, heidelandschap, weidegebied en akkerland, heuvelland (mergelland) en geuldal, valkenburg aan de geul, anwb, limburg, horeca

  Deze route is op één flinke klim na een echte dalroute. Hij is genoemd naar het mooiste dal van het Mergelland: het Gerendal. Dit zo­genaamde droogdal (ook wel grub genoemd) loopt van Scheulder tot Strucht en is tijdens de ijstijden door oppervlakkige afstroming van smeltwater ontstaan. Ook elders in het Mergelland wordt deze dalvorm dikwijls aangetroffen. De steile hellingen zijn vaak met bos begroeid. Door de kalkhoudende bodem herbergen de bossen een unieke verzameling plantensoor­ten. In het kalkgrasland van het Gerendal is een rijke orchideeën­tuin aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • SterGroep groepsaccommodaties

  limburg, friesland, gelderland, drenthe, overijssel, zeeland, vakantiehuis, familieweekend, groepsaccommodatie, groningen, noord-brabant, weekendje weg

  25 4 en 5 sterren* toplocaties

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buitenplaats de Mechelerhof

  vakantiepark, weekendje weg, limburg, overdekt zwembad, mechelen, bungalowpark

  Heerlijk vertoeven op Buitenplaats De Mechelerhof, omdat genieten mag!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie St. Jozefhoeve ****

  kindvriendelijk, weekje weg, wandelarrangement, fietsarrangement, vakantiehuis, zorgvakantie, weekendje weg, over de grens, familieweekend, rust & ruimte, gelijkvloers, 9 slaapkamers, groepsaccommodatie, limburg, weert

  Tussen de Laurabossen en het grensoverschrijdend park "Kempen Broek" ligt de St. Jozefhoeve. De groepsaccommodatie heeft 2 geheel vrijliggende, sfeervolle en comfortabele verblijven Kievitsnets en Zwaluwnest. De verblijven en het buitenterrein zijn ideaal voor jong oud.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  kindvriendelijk, noord-holland, overijssel, kamperen, gelderland, weekendje weg, flevoland, limburg, natuur, zeeland, friesland, camping, noord-brabant, drenthe, groningen, zuid-holland

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bekerhof Groepsaccommodatie

  familieweekend, groepsarrangement, boerderij, groepsuitjes, 30 personen, limburg, vakantieboerderij, fietsen en wandelen, weekendje weg, kanoverhuur, 60 personen, hunsel, weekje weg, groepsaccommodatie

  Welkom op de presentatie van Groepsaccommodatie Bekerhof. Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor maximaal 30 personen. Groepen vanaf 20 tot 100 personen zijn welkom bij ons.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hoogste punt van Nederland

  wandelroute, heuvelland (mergelland) en geuldal, anwb, vaals, bos, horeca, weidegebied en akkerland, zuid-limburg, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid

  Vaals komt van ‘vallis’, dat dal of vallei betekent. Tijdens deze wandeling klimt u vanuit het dal in Vaals naar de Vaalserberg. Door glooiende weilanden met talloze draaihekjes gaat het verder omhoog naar buurtschap Wolfhaag. Hier waant u zich echt in het buitenland. Via het Preusbos, dat deel uitmaakt van het grootste aaneengesloten loofbos van Zuid-Limburg, bereikt u het Drielandenpunt. Met 322,5 m hoogte is het tevens het topje van Nederland. Wie het nog hogerop wil zoeken, kan de 50 meter hoge Boudewijntoren beklimmen. De prachtige vergezichten lonen beslist de moeite van uw reis naar dit uiterste puntje van Nederland.

  Meer informatie >>
  route
 • Bungalowpark Simpelveld

  fietsen wandelen, weekendje weg, limburg, simpelveld, kindvriendelijk, bungalowpark, stoomstadje, bungalow, wifi, familieweekend, weekje weg, arrangementen

  Kom genieten met een zachte G .. in het Limburgse heuvelland bij Bugalowpark Simpelveld! Heerlijk ontwaken met het gezang van vogels. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust. Bourgondische gastvrijheid van de bewoners.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Julianakanaalroute

  fietsroute, meren en plassengebied, horeca, roosteren, anwb, weidegebied en akkerland, bos, noord en- midden limburg, midden-limburg en maasplassen, heidelandschap, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen

  Een groot deel van de Julianakanaalroute loopt door het ‘Waardevolle Cultuurlandschap Midden-Limburg’, een door de overheid aangewezen gebied met bijzondere natuur- en landschapswaarden. Het westelijke deel van de route heeft een duidelijk rivierkarakter. De Maas biedt een typisch rivierlandschap met dijken, uiterwaarden en karakteristieke Maasdorpen. Het oostelijke deel heeft een ander karakter. Hier wisselen bossen grootschalige landbouwgronden af. Ten zuiden van Nieuwstadt en Born gaat het landelijke gebied vrij abrupt over in de Westelijke Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Kasteelpark Born

  arrangementen, schoolreis, restaurant, kasteel, limburg, born, kindvriendelijk, dierentuin, groepsuitje

  Ontdek Kasteelpark Born, een bezoek méér dan waard!! Met een prachtig Dierenpark, Speeltuin, Horeca én een Kriebelhuis in historische omgeving!

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hotel-Restaurant De Geulvallei

afbeelding_12113
Hotel-Restaurant De Geulvallei

Wilt u een boek lezen in onze lounge, genieten van een hapje en drankje op ons terras of fietsend de omgeving verkennen? Onze faciliteiten en de schitterende omgeving in Valkenburg waarin ons hotel gelegen is, staan garant voor een ontspannen verblijf.
Maak kennis met de gastvrije traditie van Hotel-Restaurant De Geulvallei in Valkenburg en ontdek de schoonheden van Zuid-Limburg. Kijkt u vooral ook bij onze Last Minute hotel aanbieding.

Hotel-Restaurant De Geulvallei

 • Adres
  Onderstestraat 66
  6301 KC Valkenburg
 • Telefoon
  +31 (0)347 - 750 429
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Wellness & Beauty Wilt u even ontsnappen aan de dagelijkse sleur? Laat u al uw zorgen van u afglijden en geniet u optimaal van de sauna-, beauty- en wellnessfaciliteiten!
Culinair Een restaurant met een sfeervolle ambiance en een prima Frans georiënteerde keuken.
Fietsen & Wandelen Ontdek het Limburgse heuvellandschap te voet of per fiets! De omgeving rond Hotel-Restaurant De Geulvallei biedt een prachtig decor voor wandelingen, fietstochten.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"