Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  limburg, partycentrum, bed & breakfast, terras, valkenburg, bedrijfsuitjes, berg en terblijt, restaurant, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiepark Porta Isola

  vakantiepark, stevensweert, limburg, dagjeweg, natuur, jachthaven, weekje weg, watersport, fietsen, villa, maasplassen, weekendje weg

  Dit park is direct gelegen aan het meest uitgestrekte watersportgebied van Limburg, de Maasplassen. Vanuit Porta Isola kunt u bovendien tal van leuke uitstapjes maken, waaronder een bezoek aan Roermond, Sittard, Maastricht of een dagje wellness in Thermae 2000 in Valkenburg.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Champignonroute

  peel en maas, anwb, ruime parkeergelegenheid, horst, poldergebied, bos, heidelandschap, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland

  De aanleg van de spoorlijn in 1866 dwars door het moerassige land van De Peel was van groot belang voor de ontwikkeling van de streek. Industriële verveners, zoals de Van de Griendts, konden nu op grote schaal de Peelgronden ontginnen. Deze ondernemers en de zandboeren hebben zo hun stempel gedrukt op het landschap in Noord-Limburg. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen nieuwe vormen van agrarische bedrijvigheid tot ontwikkeling: glastuinbouw, varkenshouderij en productie voor de conservenindustrie. Noord-Limburg is nu een van de belangrijkste tuinbouwcentra in Nederland. Tijdens deze fietstocht maakt u kennis met de moderne Peel met Horst als centrum van de champignonteelt.

  Meer informatie >>
  route
 • Speel en Kinderboerderij 't Platteland

  dagje weg, venray, familieuitje, kinderen, actief, kinderfeestjes, limburg, kinderboerderij, kindvriendelijk, attractiepark, vriendenuitje, speeltuin, veulen, schoolreisjes, boerderij, groepsuitjes

  Indoorspeel en kinderboerderij 't PLatteland. Buiten speeltuin, Skelterbaan Trampolinen, Springkussen, Schommels, Wippen, Klimmen. Boerderijwinkel met streekprodukten en geschenkpakketten. Terras voor fietsers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landhotel Heuvelzicht

  limburg, kindvriendelijk, groepsarrangement, fietsen, hotel, weekje weg, schin op geul, familieweekend, wandelen, restaurant, weekendje weg, over de grens, weekje fietsen, aanbiedingen

  Midden in het heuvellandschap van Zuid-Limburg ligt ons fraaie landhotel. Hier kunt u nog kunt genieten van weldadige rust,comfort en ruimte.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein

  fietsen, wandelen, weekendje weg, kasteel, kerkrade, limburg, last minute

  Hotel-Restaurant Kasteel Erenstein is prachtig gelegen aan de rand van de Anstelvallei en straalt een vorstelijk allure uit. U kunt in de omgeving prachtige fiets- en wandeltochten maken en genieten van het Zuid-Limburgse landschap.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Swalmroute

  swalmen, limburg, fietsen, weidegebied en akkerland, heidelandschap, bos, fietsroute, rivieren en beekdalen, midden-limburg en maasplassen, noord- en midden-limburg, anwb

  Golvende Maasterrassen tot ver in Duitsland en het slingerende riviertje de Swalm bepalen het landschapsbeeld op dit deel van de oostelijke Maasoever. Deze tocht biedt een mooie afwisseling van velden en bossen, van de brede Maas en de vele snelstromende beekjes. Belfeld, Reuver, Beesel en Swalmen liggen ingeklemd tussen de Maas en de grens met Duitsland. Het Swalmdal is een bijzonder waardevol natuurgebied. Hier leeft de das en heeft hij zijn burchten gebouwd. Onderweg ziet u nog een andere burcht: het fraai gelegen Kasteel Hillenraad.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Kreutzer & Camping Heyenrade

  kindvriendelijk, heuvelland, limburg, familiecamping, natuur, fietsen, wandelen, heijenrath, slenaken, camping, weekendje weg, hotel

  Kom tot rust in de mooie Zuid-Limburgse natuur........ Het Zuid-Limburgse natuurlandschap is een van de mooiste die u kunt aantreffen: uitgestrekte bossen, weidegronden en landerijen, een glooiend heuvelland. AL vele jaren een van de parels langs de Mergellandroute.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiepark Leukermeer

  wandelen, well, limburg, kindvriendelijk, weekendje weg, fietsarrangement, camping, weekje weg, chalet, kamperen, watersport, fietsen, familieweekend

  Vakantiepark Leukermeer is al ruim 25 jaar het leukste vakantiepark van Limburg. U bent van harte welkom op ons bruisende vijfsterren vakantiepark met luxe kampeerplaatsen en gezellige chalets, midden in de prachtige Maasduinen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rozengeur en rivierduinen

  rivieren en beekdalen, anwb, bos, peel en maas, weidegebied en akkerland, heidelandschap, arcen

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Birds@Work - Valkerij Manege

Brengt roofvogels dichterbij

afbeelding_5513
Adellijk Vermaak Roofvogel & Valkerij workshops

Birds@Work – verkozen tot beste ‘Team-uitje voor 2014 + 2015’

Ontdek de bijzondere roofvogelshow van Birds@Work, prachtig op maat gemaakte bedrijfsuitjes, arrangementen, bedrijfstrainingen of een roofvogel workshop.

Roofvogels spreken tot de verbeelding. Met een welhaast vanzelfsprekende arrogantie confronteren zij ons met de ongecompliceerde meedogenloosheid van de natuur. Brute oerkracht en ingetogen elegantie gaan hier hand in hand.

Het is nu óók mogelijk de bijzondere Papegaaien Workshop ‘Cuddle & Fly’ te boeken!

Birds@Work - Valkerij Manege

Faciliteiten

Roofvogel workshops: 1 of meer deelnemers - opgave: Rob van Dipten: 0651 999 251
Papegaai workshop 'Cuddle & Fly' Op onze website vind u de data van deze bijzondere workshop!
Birds@Work - Beste Teamuitje 2015 - 2016! P Birds@Work is verkozen tot Beste Teamuitje! En wint GOUD in 2014 én 2015!

Reacties

Buy Cheapest Fifa 17 Coins zegt:

i’m able to find numerous good solutions if i have any trouble!
buy cheapest fifa 17 coins http://www.comunicati.net/comunicati/aziende/internet/398967.html

Gepost op dinsdag 26 juli om 15.16 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"