Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hamertroute

  peel en maas, nieuw bergen, weidegebied en akkerland, bos, rivieren en beekdalen, heidelandschap, anwb

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • KinderKampeerWereld

  groningen, drenthe, camping, friesland, kindvriendelijk, noord-brabant, weekje weg, noord-holland, overijssel, weekendje weg, zeeland, zuid-holland, waddeneilanden, flevoland, gelderland, limburg

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kallenbroekroute

  terschuur, fietsroute, horeca, bos, heidelandschap, anwb, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, limburg, veluwe

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  veluwe en veluwezoom, wandelen, weidegebied en akkerland, wandelroute, anwb, bos, vaassen, heidelandschap

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route
 • Veerhuys tante Jet aan de Maas

  hotel, bed & breakfast, vakantiewoning, chalets, weekje weg, groepsarrangement, groepsuitjes, blitterswijck, kamperen, camping, verhuur, fietsarrangement, weekendje weg, limburg

  Camping `t Veerhuys en Restaurant Tante Jet. Dat is genieten op zijn Limburgs!!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hoogste punt van Nederland

  zuid-limburg, rivieren en beekdalen, wandelroute, bos, ruime parkeergelegenheid, vaals, heuvelland (mergelland) en geuldal, horeca, anwb, weidegebied en akkerland

  Vaals komt van ‘vallis’, dat dal of vallei betekent. Tijdens deze wandeling klimt u vanuit het dal in Vaals naar de Vaalserberg. Door glooiende weilanden met talloze draaihekjes gaat het verder omhoog naar buurtschap Wolfhaag. Hier waant u zich echt in het buitenland. Via het Preusbos, dat deel uitmaakt van het grootste aaneengesloten loofbos van Zuid-Limburg, bereikt u het Drielandenpunt. Met 322,5 m hoogte is het tevens het topje van Nederland. Wie het nog hogerop wil zoeken, kan de 50 meter hoge Boudewijntoren beklimmen. De prachtige vergezichten lonen beslist de moeite van uw reis naar dit uiterste puntje van Nederland.

  Meer informatie >>
  route
 • Zandakkerroute

  meren en plassengebied, anwb, noord- en midden-limburg, horeca, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, weidegebied en akkerland, bos, midden-limburg en maasplassen, poldergebied

  Op de zandgronden van het Land van Montfort worden akkers afge­wisseld door grasland en bossen, vandaar de naam Zandakkerroute. U fietst door het zachtgolvende laagterras van de Maas dat aan de oostzijde door de Nederlands- Duitse grens wordt afgebakend. Niet alleen de Maas heeft zijn sporen in het landschap achter­gelaten, ook de Roer heeft in het verleden bochten afgesneden en meanders en terrassen gevormd. Het rijke kerkenbezit in Limburg is het resultaat van het eeuwenlange roomse leven. Fraaie kapelletjes en kerkjes – vooral in gotische en romaanse bouwstijl – zijn tot in de kleinste buurtschappen te vinden. Een hoogtepunt in de tocht is de karakteristieke romaanse basiliek van Sint Odiliënberg.

  Meer informatie >>
  route
 • Boertel De Martiene Plats

  limburg, vakantieboerderij, groepsaccommodatie, noord-limburg, natuur, appartement, bed & breakfast, minder validen, venray, wandelen, vakantiehuis, fietsvakantie, arrangementen, merselo, bijzonder overnachten, kindvriendelijk, hotel, boertel, weekendje weg

  De Martiene Plats is een unieke historische boerderij met een rieten dak, ligt in het Noord-Limburgse Merselo, op steenworp afstand Venray. Een prachtig gebied om te wandelen of te fietsen. Een Boertel B&B heeft de luxe van een hotel op de boerderij, luxe groepsverblijf. Vakantieappartementen

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kinderstad Heerlen

  schoolreis, kinderfeestjes, heerlen, actief, dagje weg, groepsarrangement, kindvriendelijk, speeltuin, indoor, pretpark, limburg, speelparadijs
  Meer informatie >>
 • Mix van natuur en oude mijnen

  honden toegestaan, stad en park, zuid-limburg, kerkrade, horeca, anwb, wandelroute, ruime parkeergelegenheid, oostelijke mijnstreek (parkstad)

  Kerkrade is het voormalige mijndorp in het centrum van de oostelijke mijnstreek. Al wandelend passeert u in de binnenstad de Mijnwerker, Duivenmelker, Schutterskoning en de Zittende Muzikant. Beelden die stuk voor stuk belangrijke historische feiten vertegenwoordigen. U start en eindigt bij Continium Discovery Center, onderdeel van het ‘klavertje 4’, de vier toeristische trekpleisters van Kerkrade. De andere drie zijn de voormalige abdij Rolduc, Landgoed Park Gravenrode (met dierentuin Gaia Park) en Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze wandeling ziet u Kerkrade in een boeiende mix van beken, vijvers en een stuwmeer; juweeltjes van de natuur die ingeklemd liggen tussen spoorlijnen en oude mijnen.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Het Meerdal

afbeelding_7699
natuur voor de bungalow

Parkspecialiteiten:

Bungalowpark Het Meerdal ligt midden in het schitterende Limburg. Nabij Venlo en aan de rand van natuurgebied De Peel. Voor kinderen een speelparadijs met o.a. een indoor speelwereld en vele activiteiten. Voor ouders dé plek om heerlijk tot rust te komen! of natuurlijk met het hele gezin een plons in de Aqua Mundo nemen! Dit park heeft op verschillende locaties wifi-dekking door middel van KPN Hotspots.

Center Parcs - Het Meerdal

 • Adres
  Laagheideweg 11
  5966 PL America
 • Telefoon
  0900 - 63 37 32 5
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

BALUBA indoor speelwereld (3-8jr): In BALUBA indoor speelparadijs in bungalowpark Het Meerdal, leven kinderen zich helemaal uit. Klimmen en klauteren in het enorme speeltoestel of maak een ritje in de elektrische mini-cars. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin!
Zwemparadijs Aqua Mundo met kruidenbad: Het hele gezin kan zich uitleven in het zwemparadijs Aqua Mundo van dit vakantiepark. In het kruidenbad is het heerlijk toeven. De 103-meter lange en razendsnelle glijbaan is langer dan de Martinitoren in Groningen en een uitdaging voor jong en oud!
Indoor Midget Adventure Golf Poco Loco: Geen midget golf maar Indoor Midget Adventure Golf in Caraïbisch thema! De baan in het bungalowpark kent dan ook onverwachte wendingen. Maar het loopt goed af!
Market Dome, het bruisende centrum met alles onder 1 dak!: In het bruisende centrum van dit bungalowpark vindt heel veel onder 1 dak! Indoor speelwereld Baluba, Sport Center, Adventure Golf Poco Loco, Winkels, terrasjes, cafés en restaurants.
Bekijk het filmpje! klik hier

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"