Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Groepsherberg Onderschey

  wandelen, weekje fietsen, limburg, groepsaccommodatie, familieweekend, weekendje weg, groepsarrangement, wandelarrangement, mountainbiken, boogschieten, noorbeek, dagje weg, fietsarrangement

  Groepsherberg "Onderschey" vormt een onderdeel van een carréboerderij nabij het idyllische dorp Noorbeek in het uiterste zuiden van Limburg. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte met een fantastisch uitzicht over het heuvelland, en onlangs door de ANWB verkozen "mooiste dorpje van Nederland".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodaties Zuid Limburg en Ardennen

  bijzonder overnachten, vakantieboerderij, dagjeweg, wandelen, groepsaccommodatie, fietsen en wandelen, over de grens, actief, limburg, natuur, groepsuitjes, vakantiehuisjes, heuvelland, weekendje weg, familieweekend, Ardennen, boerengolf

  Paradijsvogels zijn er voor levensgenieters, Sfeervolle en mooi gelegen groepsaccommodaties in Zuid Limburg en Ardennen. Een sfeervolle vakantie in het heuvelland van Zuid Limburg en Ardennen voor groepen, midden in natuur . In monumentale vakwerkboerderijen of kasteellandhuis.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Steenkolenmijn Valkenburg

  valkenburg, kinderen, familiedag, limburg, groepsuitjes, kindvriendelijk, schoolreisjes, attractiepark, rondleiding, demonstratie, grotten, groepsarrangement, museum, bedrijfsuitjes

  Een bezoek aan de Steenkolenmijn begint in een sfeervolle ondergrondse filmzaal. Hier krijgt u een originele film te zien van DSM opgenomen in de staatsmijn Emma. Aansluitend gaat u met een Ex-mijnwerker ondergrods in de Steenkolenmijn Valkenburg. De gids zal u rondleiden en u wegwijs maken in de Mijnbouw. Hij zal de machines demonstreren en uitleg geven op alle werkpunten. In totaal duurt uw bezoek c.a. 1 uur en 15 minuten. U kunt uw auto parkeren tegenover de Steenkolenmijn op ons eigen parkeerterrein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Grensmaasroute

  fietsroute, weidegebied en akkerland, anwb, zuid-limburg, westelijke mijnstreek, heidelandschap, bos, rivieren en beekdalen, horeca, ruime parkeergelegenheid, berg

  Aan de overzijde van de Grensmaas ligt het Maasland, het grensgebied tussen de Limburgse Kempen en de Maasvallei. Evenals in Nederland heeft de grindwinning zijn stempel gedrukt op het landschap langs de linker Maasoever. Steenkolen­mijnen bepaalden lange tijd het industriële landschap langs de oostelijke rand van de Kempen. De route doorsnijdt de uiterwaarden, volgt het jaagpad langs de Zuid- Willemsvaart, bezoekt de Eisdense Mijncité, doorkruist de bossen en heidevelden van de Kempen en doet het historische Maasstadje Oud-Rekem aan.

  Meer informatie >>
  route
 • Maasduinenroute

  peel en maas, weidegebied en akkerland, fietsroute, anwb, reuver, rivieren en beekdalen, arcen, duin en strandlandschap, bos, noord en- midden limburg, horeca, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, limburg

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Riche Valkenburg

  limburg, weekendje weg, hotel, last minute, groepsarrangement, arrangementen, weekje weg, valkenburg

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kallenbroekroute

  veluwe, horeca, bos, weidegebied en akkerland, fietsroute, terschuur, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, anwb, limburg

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Lage Vuursche-route

  weidegebied en akkerland, heidelandschap, anwb, de bilt, bos, utrecht, utrecht-stad, vecht en plassen

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Vakantiewoningen De Veldhof Gulpen

  zuid-limburg, vakantiehuis, Limburgs Heuvelland, fietsarrangement, limburg, groepsarrangement, vakantiehuis 14 personen, gulpen, wandelen, familieweekend, bungalowpark, fietsen wandelen, appartement, weekje weg, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Midden in het schilderachtige heuvellandschap ligt het vriendelijke dorp Gulpen. Onze oude limburgse-carreboerderij biedt een prima uitgangspunt om de aantrekkelijke omgeving te ontdekken.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  dagje weg, solex, limburg, groepsuitjes, bedrijfsuitje, Maastricht, bedrijfsuitjes

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Het Meerdal

afbeelding_7699
natuur voor de bungalow

Parkspecialiteiten:

Bungalowpark Het Meerdal ligt midden in het schitterende Limburg. Nabij Venlo en aan de rand van natuurgebied De Peel. Voor kinderen een speelparadijs met o.a. een indoor speelwereld en vele activiteiten. Voor ouders dé plek om heerlijk tot rust te komen! of natuurlijk met het hele gezin een plons in de Aqua Mundo nemen! Dit park heeft op verschillende locaties wifi-dekking door middel van KPN Hotspots.

Center Parcs - Het Meerdal

 • Adres
  Laagheideweg 11
  5966 PL America
 • Telefoon
  0900 - 63 37 32 5
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

BALUBA indoor speelwereld (3-8jr): In BALUBA indoor speelparadijs in bungalowpark Het Meerdal, leven kinderen zich helemaal uit. Klimmen en klauteren in het enorme speeltoestel of maak een ritje in de elektrische mini-cars. Gegarandeerd plezier voor het hele gezin!
Zwemparadijs Aqua Mundo met kruidenbad: Het hele gezin kan zich uitleven in het zwemparadijs Aqua Mundo van dit vakantiepark. In het kruidenbad is het heerlijk toeven. De 103-meter lange en razendsnelle glijbaan is langer dan de Martinitoren in Groningen en een uitdaging voor jong en oud!
Indoor Midget Adventure Golf Poco Loco: Geen midget golf maar Indoor Midget Adventure Golf in Caraïbisch thema! De baan in het bungalowpark kent dan ook onverwachte wendingen. Maar het loopt goed af!
Market Dome, het bruisende centrum met alles onder 1 dak!: In het bruisende centrum van dit bungalowpark vindt heel veel onder 1 dak! Indoor speelwereld Baluba, Sport Center, Adventure Golf Poco Loco, Winkels, terrasjes, cafés en restaurants.
Bekijk het filmpje! klik hier

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"