Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Julianakanaalroute

  weidegebied en akkerland, midden-limburg en maasplassen, meren en plassengebied, heidelandschap, bos, noord en- midden limburg, poldergebied, horeca, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, roosteren, anwb

  Een groot deel van de Julianakanaalroute loopt door het ‘Waardevolle Cultuurlandschap Midden-Limburg’, een door de overheid aangewezen gebied met bijzondere natuur- en landschapswaarden. Het westelijke deel van de route heeft een duidelijk rivierkarakter. De Maas biedt een typisch rivierlandschap met dijken, uiterwaarden en karakteristieke Maasdorpen. Het oostelijke deel heeft een ander karakter. Hier wisselen bossen grootschalige landbouwgronden af. Ten zuiden van Nieuwstadt en Born gaat het landelijke gebied vrij abrupt over in de Westelijke Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Nieuwe Natuur

  horeca, well, honden toegestaan, weidegebied en akkerland, bos, heidelandschap, peel en maas, ruime parkeergelegenheid, wandelroute, anwb, noord en- midden limburg

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • GaiaZOO

  groepsarrangement, groepsuitjes, dierenpark, arrangement, zakelijk, kerkrade, limburg, bedrijfsuitjes, dierentuin, vergaderen, kindvriendelijk, vergaderaccomodatie, teambuilding

  Ontdek zelf in GaiaZOO hoe mooi en bijzonder de aarde écht is! Een bezoek aan GaiaZOO is een complete wereldreis in één dag! Ook voor de kids biedt GaiaZOO een waar speelparadijs met de reusachtige DinoDome; Europa's grootste indoor Dino Speelpark waar kinderen heerlijk kunnen klimmen, glijden en spelen. Kom je ook bij ons op reis?

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hamertroute

  weidegebied en akkerland, nieuw bergen, heidelandschap, peel en maas, anwb, rivieren en beekdalen, bos

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • Mix van natuur en oude mijnen

  horeca, anwb, oostelijke mijnstreek (parkstad), stad en park, kerkrade, wandelroute, zuid-limburg, honden toegestaan, ruime parkeergelegenheid

  Kerkrade is het voormalige mijndorp in het centrum van de oostelijke mijnstreek. Al wandelend passeert u in de binnenstad de Mijnwerker, Duivenmelker, Schutterskoning en de Zittende Muzikant. Beelden die stuk voor stuk belangrijke historische feiten vertegenwoordigen. U start en eindigt bij Continium Discovery Center, onderdeel van het ‘klavertje 4’, de vier toeristische trekpleisters van Kerkrade. De andere drie zijn de voormalige abdij Rolduc, Landgoed Park Gravenrode (met dierentuin Gaia Park) en Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze wandeling ziet u Kerkrade in een boeiende mix van beken, vijvers en een stuwmeer; juweeltjes van de natuur die ingeklemd liggen tussen spoorlijnen en oude mijnen.

  Meer informatie >>
  route
 • Landgoed Schoutenhof

  feesten & partijen, weekje weg, vergaderen, limburg, appartement, weekendje weg, geulvallei, restaurant, hotel, epen

  Gelegen in het Zuid-Limburgse Epen, ingebed in de Geulvallei, met een prachtig uitzicht op heuvels en bossen, die direct aansluiten op het eigen één hectare grote park.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Maasduinenroute

  fietsroute, bos, ruime parkeergelegenheid, limburg, peel en maas, arcen, duin en strandlandschap, rivieren en beekdalen, horeca, reuver, noord en- midden limburg, heidelandschap, anwb, weidegebied en akkerland

  Deze tocht voert u door het fraaie natuur- en cultuurlandschap van het Grenspark Maas-Swalm-Nette en het Nationaal Park De Maasduinen. De Maasduinen bestaat uit een golvend landschap van zandruggen en rivierduinen, die zijn ontstaan aan het einde van de laatste ijstijd toen delen van Noord- en Midden-Limburg bedekt waren met een laag dekzand. Door de wind werd dit zand opgeblazen tot zandruggen en duinen en ontstond het golvende landschap. Bos, heide, beekdalen, weilanden en meertjes wisselen elkaar af. U ziet mooie vergezichten over de Maas en Maasplassen bij Asten en indrukwekkende bouwwerken met hun historie aan de overkant, in Kessel.

  Meer informatie >>
  route
 • Champignonroute

  ruime parkeergelegenheid, anwb, peel en maas, poldergebied, horst, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, heidelandschap, bos

  De aanleg van de spoorlijn in 1866 dwars door het moerassige land van De Peel was van groot belang voor de ontwikkeling van de streek. Industriële verveners, zoals de Van de Griendts, konden nu op grote schaal de Peelgronden ontginnen. Deze ondernemers en de zandboeren hebben zo hun stempel gedrukt op het landschap in Noord-Limburg. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen nieuwe vormen van agrarische bedrijvigheid tot ontwikkeling: glastuinbouw, varkenshouderij en productie voor de conservenindustrie. Noord-Limburg is nu een van de belangrijkste tuinbouwcentra in Nederland. Tijdens deze fietstocht maakt u kennis met de moderne Peel met Horst als centrum van de champignonteelt.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Riche Valkenburg

  arrangementen, groepsarrangement, valkenburg, weekendje weg, weekje weg, hotel, last minute, limburg

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsherberg Onderschey

  weekendje weg, dagje weg, fietsarrangement, mountainbiken, noorbeek, familieweekend, wandelen, limburg, weekje fietsen, boogschieten, wandelarrangement, groepsarrangement, groepsaccommodatie

  Groepsherberg "Onderschey" vormt een onderdeel van een carréboerderij nabij het idyllische dorp Noorbeek in het uiterste zuiden van Limburg. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte met een fantastisch uitzicht over het heuvelland, en onlangs door de ANWB verkozen "mooiste dorpje van Nederland".

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Limburgse Peel

afbeelding_7714
Aangezicht Limburgse Peel

Parkspecialiteiten

U komt helemaal tot rust in bungalowpark Limburgse Peel. Vanuit uw bungalow heeft u uitzicht op de bossen van het natuurgebied ´De Groote Peel´ . Op de fiets kunt u de omgeving nog beter verkennen. U kunt heerlijk wandelen in de heidevelden. Bent u voldoende uitgerust? Wij hebben meer dan nog genoeg activiteiten waaraan u kunt meedoen, zoals boogschieten, Nordic Walking en diverse sporttoernooien.

Center Parcs - Limburgse Peel

 • Adres
  Peelheideweg 25
  5966 PJ America
 • Telefoon
  0900 660 660 0
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Subtropisch Zwembad met kinderbad De allerkleinsten spetteren veilig in het kinderbad van bungalowpark Limburgse Peel. In dit zwemparadijs wordt het water elke 5 seconden elektronisch gecontroleerd. Dus altijd veilig voor uw kleine.
Gratis Kids Klub met knutselen en spelletjes: Dé plek om lekker ongestoord te knutselen en spelletjes te spelen is de Kids Klub in bungalowpark Limburgse Peel. Samen met uw kleintje verven, knippen, plakken of levensgroot mens-erger-je-niet. Erg gezellig! U hoeft geen afspraak te maken.
Bezienswaardigheden in de omgeving: De bosrijke omgeving van bungalowpark Limburgse Peel is perfect om de bezienswaardigheden van Limburg te ontdekken. Natuurgebied de Groote Peel, Venlo of de prachtige kasteeltuinen van Arcen. De keuze is aan u!
Sport Centrum: In het Sport Centrum van Limburgse Peel kunt u zowel binnen als buiten actief bezig zijn met bijvoorbeeld tennis, squash, poolbiljart, midgetgolf enzovoorts.

Reacties

Tim zegt:

Dit park is echt geweldig een echte aanrader! De medewerkers zijn heel vriendelijk en de bungalows waren netjes en schoon, wat vooral heel belangrijk is. Het zwembad is ook zeker de moeite waard en er is ook genoeg in de omgeving te doen, we hebben ons in ieder geval niet verveeld! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij gaan er zeker nog een keer terug.

Gepost op donderdag 17 juni om 16.33 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"