Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Bungalowpark Simpelveld

  arrangementen, fietsen wandelen, familieweekend, kindvriendelijk, wifi, simpelveld, limburg, bungalowpark, bungalow, weekje weg, stoomstadje, weekendje weg

  Kom genieten met een zachte G .. in het Limburgse heuvelland bij Bugalowpark Simpelveld! Heerlijk ontwaken met het gezang van vogels. Omringd door groen, ruimte en een verkwikkende rust. Bourgondische gastvrijheid van de bewoners.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bekerhof Groepsaccommodatie

  limburg, groepsarrangement, groepsaccommodatie, weekendje weg, weekje weg, kanoverhuur, boerderij, 30 personen, vakantieboerderij, hunsel, fietsen en wandelen, familieweekend, 60 personen, groepsuitjes

  Welkom op de presentatie van Groepsaccommodatie Bekerhof. Als eerste is er de grote accommodatie die geschikt is voor maximaal 60 personen. Daarnaast is er een kleine accommodatie die ingericht is voor maximaal 30 personen. Groepen vanaf 20 tot 100 personen zijn welkom bij ons.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Zandakkerroute

  noord- en midden-limburg, anwb, heidelandschap, poldergebied, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, bos, horeca, weidegebied en akkerland, midden-limburg en maasplassen

  Op de zandgronden van het Land van Montfort worden akkers afge­wisseld door grasland en bossen, vandaar de naam Zandakkerroute. U fietst door het zachtgolvende laagterras van de Maas dat aan de oostzijde door de Nederlands- Duitse grens wordt afgebakend. Niet alleen de Maas heeft zijn sporen in het landschap achter­gelaten, ook de Roer heeft in het verleden bochten afgesneden en meanders en terrassen gevormd. Het rijke kerkenbezit in Limburg is het resultaat van het eeuwenlange roomse leven. Fraaie kapelletjes en kerkjes – vooral in gotische en romaanse bouwstijl – zijn tot in de kleinste buurtschappen te vinden. Een hoogtepunt in de tocht is de karakteristieke romaanse basiliek van Sint Odiliënberg.

  Meer informatie >>
  route
 • Champignonroute

  peel en maas, meren en plassengebied, horst, anwb, weidegebied en akkerland, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, bos, heidelandschap

  De aanleg van de spoorlijn in 1866 dwars door het moerassige land van De Peel was van groot belang voor de ontwikkeling van de streek. Industriële verveners, zoals de Van de Griendts, konden nu op grote schaal de Peelgronden ontginnen. Deze ondernemers en de zandboeren hebben zo hun stempel gedrukt op het landschap in Noord-Limburg. Na de Tweede Wereldoorlog kwamen nieuwe vormen van agrarische bedrijvigheid tot ontwikkeling: glastuinbouw, varkenshouderij en productie voor de conservenindustrie. Noord-Limburg is nu een van de belangrijkste tuinbouwcentra in Nederland. Tijdens deze fietstocht maakt u kennis met de moderne Peel met Horst als centrum van de champignonteelt.

  Meer informatie >>
  route
 • Hamertroute

  heidelandschap, weidegebied en akkerland, peel en maas, rivieren en beekdalen, anwb, nieuw bergen, bos

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route
 • Rozengeur en rivierduinen

  peel en maas, heidelandschap, arcen, weidegebied en akkerland, bos, rivieren en beekdalen, anwb

  Arcen is bekend door zijn Kasteeltuinen, het grootste en misschien wel mooiste bloemen- en plantenpark van de Benelux. Maar ook het vestingstadje en zijn omgeving is een bezoek meer dan waard. U wandelt langs de kronkelende Maas en over echte duinen. En dat in Limburg! In tegenstelling tot de duinen aan de kust zijn deze Limburgse rivierduinen vrijwel allemaal bebost. Het vee begraasde de heide, zodat het zand vrij kwam te liggen. Aangeplante bomen moesten voorkomen dat de akkerlandjes onder zouden stuiven. Zo ontstond een glooiende lappendeken van bossen, heidevelden, vennetjes en duinen. Kom het met eigen ogen aanschouwen!

  Meer informatie >>
  route
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  flevoland, noord-brabant, drenthe, groningen, noord-holland, gelderland, friesland, camping, zuid-holland, overijssel, limburg, natuur, kindvriendelijk, weekendje weg, zeeland, kamperen

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom Geleen-route

  weidegebied en akkerland, geleen, anwb, rivieren en beekdalen, westelijke mijnstreek

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Rondom de Sint Jansberg

  rivieren en beekdalen, honden toegestaan, horeca, peel en maas, anwb, weidegebied en akkerland, wandelroute, ruime parkeergelegenheid, milsbeek, bos

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • Zuid-Limburgs heuvelland

  anwb, epen, ruime parkeergelegenheid, zuid-limburg, weidegebied en akkerland, bos, heuvelland (mergelland) en geuldal, wandelroute, horeca, rivieren en beekdalen, honden toegestaan

  Rond Epen is het Zuid-Limburgse Heuvelland op zijn mooist. De Geul slingert hier door een landschap van heuvels, boomgaarden, meidoornhagen en loofbossen. Een keur aan mooie wandelroutes voert over holle wegen, kriskras door weilanden, langs beken en door prachtige hellingbossen. Epen is hét wandelgebied van Zuid-Limburg. Het doet zelfs een beetje buitenlands aan met zijn vakwerkhuisjes, watermolens en wegkruisen. Dolend door de heuvels en genietend van schitterende vergezichten waant u zich overal, behalve in Nederland. En ondanks het feit dat Epen een populair toeristendorp is, is er op deze wandeling volop natuur, rust en ruimte.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Limburgse Peel

afbeelding_7714
Aangezicht Limburgse Peel

Parkspecialiteiten

U komt helemaal tot rust in bungalowpark Limburgse Peel. Vanuit uw bungalow heeft u uitzicht op de bossen van het natuurgebied ´De Groote Peel´ . Op de fiets kunt u de omgeving nog beter verkennen. U kunt heerlijk wandelen in de heidevelden. Bent u voldoende uitgerust? Wij hebben meer dan nog genoeg activiteiten waaraan u kunt meedoen, zoals boogschieten, Nordic Walking en diverse sporttoernooien.

Center Parcs - Limburgse Peel

 • Adres
  Peelheideweg 25
  5966 PJ America
 • Telefoon
  0900 660 660 0
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Subtropisch Zwembad met kinderbad De allerkleinsten spetteren veilig in het kinderbad van bungalowpark Limburgse Peel. In dit zwemparadijs wordt het water elke 5 seconden elektronisch gecontroleerd. Dus altijd veilig voor uw kleine.
Gratis Kids Klub met knutselen en spelletjes: Dé plek om lekker ongestoord te knutselen en spelletjes te spelen is de Kids Klub in bungalowpark Limburgse Peel. Samen met uw kleintje verven, knippen, plakken of levensgroot mens-erger-je-niet. Erg gezellig! U hoeft geen afspraak te maken.
Bezienswaardigheden in de omgeving: De bosrijke omgeving van bungalowpark Limburgse Peel is perfect om de bezienswaardigheden van Limburg te ontdekken. Natuurgebied de Groote Peel, Venlo of de prachtige kasteeltuinen van Arcen. De keuze is aan u!
Sport Centrum: In het Sport Centrum van Limburgse Peel kunt u zowel binnen als buiten actief bezig zijn met bijvoorbeeld tennis, squash, poolbiljart, midgetgolf enzovoorts.

Reacties

Tim zegt:

Dit park is echt geweldig een echte aanrader! De medewerkers zijn heel vriendelijk en de bungalows waren netjes en schoon, wat vooral heel belangrijk is. Het zwembad is ook zeker de moeite waard en er is ook genoeg in de omgeving te doen, we hebben ons in ieder geval niet verveeld! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij gaan er zeker nog een keer terug.

Gepost op donderdag 17 juni om 16.33 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"