Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hoogste punt van Nederland

  zuid-limburg, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, bos, wandelroute, anwb, vaals, heuvelland (mergelland) en geuldal, horeca

  Vaals komt van ‘vallis’, dat dal of vallei betekent. Tijdens deze wandeling klimt u vanuit het dal in Vaals naar de Vaalserberg. Door glooiende weilanden met talloze draaihekjes gaat het verder omhoog naar buurtschap Wolfhaag. Hier waant u zich echt in het buitenland. Via het Preusbos, dat deel uitmaakt van het grootste aaneengesloten loofbos van Zuid-Limburg, bereikt u het Drielandenpunt. Met 322,5 m hoogte is het tevens het topje van Nederland. Wie het nog hogerop wil zoeken, kan de 50 meter hoge Boudewijntoren beklimmen. De prachtige vergezichten lonen beslist de moeite van uw reis naar dit uiterste puntje van Nederland.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Riche Valkenburg

  valkenburg, hotel, weekendje weg, limburg, arrangementen, last minute, weekje weg, groepsarrangement

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nieuwe Natuur

  peel en maas, well, horeca, weidegebied en akkerland, anwb, honden toegestaan, wandelroute, heidelandschap, noord en- midden limburg, bos, ruime parkeergelegenheid

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Restaurant Partycentrum Kerkeveld

  aanbiedingen, hotel, restaurant, brunssum, zalencentrum, limburg, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Peel en Maasvallei-route

  ruime parkeergelegenheid, poldergebied, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, peel en maas, horeca, fietsroute, noord en- midden limburg, anwb, meren en plassengebied, oostrum

  De Peel en Maasvallei-route laat u kennismaken met twee verschil­lende cultuurlandschappen in Noord-Limburg: Maas en Peel. Tus­sen Geysteren en Broekhuizenvorst fietst u door het aantrekkelijke terrassenlandschap van de Maas waarin dorpen, vrijstaande boer­derijen, weiden en boomgaarden liggen. Kleine hoogteverschillen overbruggen de terrassen. De Peel, het dekzandgebied ten westen van de Maasterrassen, biedt met zijn open landschap een heel ander aanzien.

  Meer informatie >>
  route
 • La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

  solex, bedrijfsuitje, groepsuitjes, limburg, dagje weg, bedrijfsuitjes, Maastricht

  La Dolce Solex Verhuur Maastricht! Electrische fietsen huren ? Eco-Solex Huren of kies voor de Electrische Velo-Solex verhuur. Solex Verhuur Experience Center in Maastricht, dagelijks nu al 66 Solexen huren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Houtwallenroute

  horeca, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, midden-limburg en maasplassen, maasbracht, meren en plassengebied, anwb, ruime parkeergelegenheid, poldergebied, limburg, noord- en midden-limburg

  De Houtwallenroute loopt door het Maasdal tussen Maasbracht en Echt. Deze plaatsen werden op de overgang van laag naar hoog buiten het directe bereik van de rivier gesticht. Maar ook in de ui­terwaarden vestigden zich mensen, zoals op het ‘Eiland in de Maas’. Het middenterras van de Maas wordt doorsneden door beekdalen en bestaat uit een agrarisch landschap met karakteristieke houtwallen. Hoewel de uiterwaarden langs de Maas littekens van menselijk ingrij­pen dragen, hebben ze op sommige plekken hun oorspronkelijke karak­ter weten te behouden.

  Meer informatie >>
  route
 • Rondom de Sint Jansberg

  peel en maas, wandelroute, horeca, milsbeek, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, honden toegestaan, anwb, bos

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • Kallenbroekroute

  limburg, rivieren en beekdalen, bos, weidegebied en akkerland, fietsroute, veluwe, heidelandschap, horeca, ruime parkeergelegenheid, terschuur, anwb

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Kinderstad Heerlen

  speeltuin, kinderfeestjes, limburg, dagje weg, heerlen, kindvriendelijk, speelparadijs, schoolreis, groepsarrangement, actief, pretpark, indoor
  Meer informatie >>

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Limburgse Peel

afbeelding_7714
Aangezicht Limburgse Peel

Parkspecialiteiten

U komt helemaal tot rust in bungalowpark Limburgse Peel. Vanuit uw bungalow heeft u uitzicht op de bossen van het natuurgebied ´De Groote Peel´ . Op de fiets kunt u de omgeving nog beter verkennen. U kunt heerlijk wandelen in de heidevelden. Bent u voldoende uitgerust? Wij hebben meer dan nog genoeg activiteiten waaraan u kunt meedoen, zoals boogschieten, Nordic Walking en diverse sporttoernooien.

Center Parcs - Limburgse Peel

 • Adres
  Peelheideweg 25
  5966 PJ America
 • Telefoon
  0900 660 660 0
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Subtropisch Zwembad met kinderbad De allerkleinsten spetteren veilig in het kinderbad van bungalowpark Limburgse Peel. In dit zwemparadijs wordt het water elke 5 seconden elektronisch gecontroleerd. Dus altijd veilig voor uw kleine.
Gratis Kids Klub met knutselen en spelletjes: Dé plek om lekker ongestoord te knutselen en spelletjes te spelen is de Kids Klub in bungalowpark Limburgse Peel. Samen met uw kleintje verven, knippen, plakken of levensgroot mens-erger-je-niet. Erg gezellig! U hoeft geen afspraak te maken.
Bezienswaardigheden in de omgeving: De bosrijke omgeving van bungalowpark Limburgse Peel is perfect om de bezienswaardigheden van Limburg te ontdekken. Natuurgebied de Groote Peel, Venlo of de prachtige kasteeltuinen van Arcen. De keuze is aan u!
Sport Centrum: In het Sport Centrum van Limburgse Peel kunt u zowel binnen als buiten actief bezig zijn met bijvoorbeeld tennis, squash, poolbiljart, midgetgolf enzovoorts.

Reacties

Tim zegt:

Dit park is echt geweldig een echte aanrader! De medewerkers zijn heel vriendelijk en de bungalows waren netjes en schoon, wat vooral heel belangrijk is. Het zwembad is ook zeker de moeite waard en er is ook genoeg in de omgeving te doen, we hebben ons in ieder geval niet verveeld! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij gaan er zeker nog een keer terug.

Gepost op donderdag 17 juni om 16.33 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"