Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Kinderstad Heerlen

  groepsarrangement, limburg, speelparadijs, kindvriendelijk, indoor, speeltuin, kinderfeestjes, dagje weg, actief, pretpark, schoolreis, heerlen
  Meer informatie >>
 • De Geulhemermolen Bed & Breakfast

  bed & breakfast, terras, restaurant, limburg, berg en terblijt, partycentrum, bedrijfsuitjes, valkenburg, weekendje weg

  *Een restaurant, B&B, zalencentrum, café en een groot zonnig terras*. Voor zakelijke- en privé bijeenkomsten, vergaderingen, seminars en feesten, diners, lunches en overnachtingen. *Kortom eten, drinken, feesten en slapen in Bourgondisch Limburg*.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Hotel Riche Valkenburg

  weekendje weg, valkenburg, hotel, groepsarrangement, last minute, weekje weg, limburg, arrangementen

  Gastvrij 4 sterren familiehotel , gelegen in hartje Valkenburg aan de Geul. Dicht bij het centrum en iedere maand leuke aanbiedingen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Abdij Rolduc

  fietsvakantie, vergaderarrangementen, kerkrade, aanbiedingen, groepsarrangement, weekendje weg, hotel, fietsarrangement, limburg, last minute, cultuur

  Abdij Rolduc, hotel, Kerkrade, weekendje weg, Limburg, vergaderen, arrangementen, last-minute, wandelen, fietsen, rondleiding, Zuid-Limburg, hotel Limburg, overnachten Zuid-Limburg, paasarrangement, fietsarrangement, wandelarrangement, bezinnen, bezinning

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Gerendalroute

  heuvelland (mergelland) en geuldal, limburg, weidegebied en akkerland, heidelandschap, bos, horeca, valkenburg aan de geul, valkenburg, fietsroute, anwb, ruime parkeergelegenheid, zuid-limburg

  Deze route is op één flinke klim na een echte dalroute. Hij is genoemd naar het mooiste dal van het Mergelland: het Gerendal. Dit zo­genaamde droogdal (ook wel grub genoemd) loopt van Scheulder tot Strucht en is tijdens de ijstijden door oppervlakkige afstroming van smeltwater ontstaan. Ook elders in het Mergelland wordt deze dalvorm dikwijls aangetroffen. De steile hellingen zijn vaak met bos begroeid. Door de kalkhoudende bodem herbergen de bossen een unieke verzameling plantensoor­ten. In het kalkgrasland van het Gerendal is een rijke orchideeën­tuin aangelegd.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Restaurant Partycentrum Kerkeveld

  zalencentrum, limburg, hotel, brunssum, aanbiedingen, restaurant, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  limburg, noord-brabant, hostel, vergaderen, gelderland, aanbiedingen, groepsuitjes, utrecht, groepsaccommodatie, groepsarrangementen, zeeland, zuid-holland, schoolreisjes, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondom Geleen-route

  weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, westelijke mijnstreek, geleen, anwb

  Deze route voert voor een deel door de Westelijke Mijnstreek. De groot­ste werkgever hier is de chemie-gigant DSM (Dutch State Mines), die voortgekomen is uit de steenkool­mijnbouw. Tussen Berg en Geleen merkt u iets van de industriële bedrijvigheid, maar verderop fietst u weer door het fraaie Limburgse heuvelland. Na Esloo cirkelt u over het langgerekte eiland tussen de Maas en het Julianakanaal. Het is een afwissellende fietstocht die een goede indruk geeft van het land­schap tussen Maas en Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Kallenbroekroute

  weidegebied en akkerland, bos, ruime parkeergelegenheid, horeca, fietsroute, anwb, rivieren en beekdalen, veluwe, limburg, heidelandschap, terschuur

  Voor wie weinig moois verwacht in dit landbouwgebied is dit een verrassende tocht: een charmante afwisseling van weide en bos, langs prachtige boerderijen. In de middeleeuwse buurtschap Kallenbroek komen meer dan zestig soorten broedvogels voor.

  Meer informatie >>
  route
 • De Paddestoelerij

  teambuilding, streekproducten, rondleiding, vergaderen, feesten en partijen, groepsarrangement, restaurant, groepsuitjes, limburg, bedrijfsuitjes, horst

  De Paddestoelerij zal u verrassen! Proeven, rondleidingen, heerlijke gerechten, productwinkel, zakelijk ontmoeten. Ervaar en proef de sfeer bij De Paddestoelerij.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Limburgse Peel

afbeelding_7714
Aangezicht Limburgse Peel

Parkspecialiteiten

U komt helemaal tot rust in bungalowpark Limburgse Peel. Vanuit uw bungalow heeft u uitzicht op de bossen van het natuurgebied ´De Groote Peel´ . Op de fiets kunt u de omgeving nog beter verkennen. U kunt heerlijk wandelen in de heidevelden. Bent u voldoende uitgerust? Wij hebben meer dan nog genoeg activiteiten waaraan u kunt meedoen, zoals boogschieten, Nordic Walking en diverse sporttoernooien.

Center Parcs - Limburgse Peel

 • Adres
  Peelheideweg 25
  5966 PJ America
 • Telefoon
  0900 660 660 0
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Subtropisch Zwembad met kinderbad De allerkleinsten spetteren veilig in het kinderbad van bungalowpark Limburgse Peel. In dit zwemparadijs wordt het water elke 5 seconden elektronisch gecontroleerd. Dus altijd veilig voor uw kleine.
Gratis Kids Klub met knutselen en spelletjes: Dé plek om lekker ongestoord te knutselen en spelletjes te spelen is de Kids Klub in bungalowpark Limburgse Peel. Samen met uw kleintje verven, knippen, plakken of levensgroot mens-erger-je-niet. Erg gezellig! U hoeft geen afspraak te maken.
Bezienswaardigheden in de omgeving: De bosrijke omgeving van bungalowpark Limburgse Peel is perfect om de bezienswaardigheden van Limburg te ontdekken. Natuurgebied de Groote Peel, Venlo of de prachtige kasteeltuinen van Arcen. De keuze is aan u!
Sport Centrum: In het Sport Centrum van Limburgse Peel kunt u zowel binnen als buiten actief bezig zijn met bijvoorbeeld tennis, squash, poolbiljart, midgetgolf enzovoorts.

Reacties

Tim zegt:

Dit park is echt geweldig een echte aanrader! De medewerkers zijn heel vriendelijk en de bungalows waren netjes en schoon, wat vooral heel belangrijk is. Het zwembad is ook zeker de moeite waard en er is ook genoeg in de omgeving te doen, we hebben ons in ieder geval niet verveeld! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij gaan er zeker nog een keer terug.

Gepost op donderdag 17 juni om 16.33 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"