Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Kasteel Valkenburg Fluweelgrot

  valkenburg aan de geul, valkenburg, kinderfeestje, museum, festival, kerstmarkt, familieuitje, rondleiding, schoolreis, groepsuitjes, limburg, kerst, evenementen

  Beleef de Middeleeuwen in Limburg: boven en onder de grond. Nauw verbonden met de rijke historie van de Kasteelruïne is de Fluweelengrot, het gangenstelsel onder de Kasteelruïne. De Fluweelengrot is vermoedelijk in de 11de of 12de eeuw ontstaan.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rondom de Sint Jansberg

  honden toegestaan, anwb, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, bos, horeca, weidegebied en akkerland, wandelroute, milsbeek, peel en maas

  De omgeving ten noorden van het Limburgse plaatsje Plasmolen is zeer afwisselend met hellingbossen, akkers en weilanden. U maakt een lus door Natuurreservaat de Sint-Jansberg, een voormalig landgoed op de stuwwal van Nijmegen. Onderweg maakt u soms een stevige klim. Vanaf enkele hoge punten wacht u een prachtig uitzicht. Aan de rand van het bosgebied liggen bouw landen en holle wegen. Ze zijn omgeven met houtwallen, de natuurlijke voorlopers van het prikkeldraad. De Kiekberg, de Mookerheide en de watermolen bij Plasmolen zijn de hoogtepunten van deze tocht.

  Meer informatie >>
  route
 • Julianakanaalroute

  bos, weidegebied en akkerland, horeca, heidelandschap, anwb, poldergebied, meren en plassengebied, rivieren en beekdalen, fietsroute, midden-limburg en maasplassen, ruime parkeergelegenheid, noord en- midden limburg, roosteren

  Een groot deel van de Julianakanaalroute loopt door het ‘Waardevolle Cultuurlandschap Midden-Limburg’, een door de overheid aangewezen gebied met bijzondere natuur- en landschapswaarden. Het westelijke deel van de route heeft een duidelijk rivierkarakter. De Maas biedt een typisch rivierlandschap met dijken, uiterwaarden en karakteristieke Maasdorpen. Het oostelijke deel heeft een ander karakter. Hier wisselen bossen grootschalige landbouwgronden af. Ten zuiden van Nieuwstadt en Born gaat het landelijke gebied vrij abrupt over in de Westelijke Mijnstreek.

  Meer informatie >>
  route
 • Oostelijke Mijnstreek-route

  fietsroute, zuid-holland, horeca, anwb, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, oostelijke mijnstreek (parkstad), weidegebied en akkerland, poldergebied, bos, Amstenrade

  De oostelijke mijnstreek is niet het mooiste stukje Zuid-Limburg, maar wel interessant vanwege het mijnbouwverleden. De Staatsmijn Hendrik heeft gedurende een halve eeuw zijn stempel gedrukt op Brunssum en omgeving. Na de sluiting in 1967 werden de meeste sporen snel uitgewist. De fietsroute doet de stad slechts even aan en slingert dan door het bosrijke gebied van de Roode Beek ten noordoosten van de stad. Vervol­gens komt u door een gebied met weidse vergezichten.

  Meer informatie >>
  route
 • Lage Vuursche-route

  heidelandschap, utrecht, weidegebied en akkerland, anwb, bos, de bilt, utrecht-stad, vecht en plassen

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Speel en Kinderboerderij 't Platteland

  attractiepark, kindvriendelijk, actief, speeltuin, venray, kinderfeestjes, vriendenuitje, familieuitje, kinderen, boerderij, limburg, groepsuitjes, kinderboerderij, dagje weg, schoolreisjes, veulen

  Indoorspeel en kinderboerderij 't PLatteland. Buiten speeltuin, Skelterbaan Trampolinen, Springkussen, Schommels, Wippen, Klimmen. Boerderijwinkel met streekprodukten en geschenkpakketten. Terras voor fietsers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zandakkerroute

  ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, bos, weidegebied en akkerland, fietsroute, noord- en midden-limburg, poldergebied, horeca, midden-limburg en maasplassen, meren en plassengebied, anwb

  Op de zandgronden van het Land van Montfort worden akkers afge­wisseld door grasland en bossen, vandaar de naam Zandakkerroute. U fietst door het zachtgolvende laagterras van de Maas dat aan de oostzijde door de Nederlands- Duitse grens wordt afgebakend. Niet alleen de Maas heeft zijn sporen in het landschap achter­gelaten, ook de Roer heeft in het verleden bochten afgesneden en meanders en terrassen gevormd. Het rijke kerkenbezit in Limburg is het resultaat van het eeuwenlange roomse leven. Fraaie kapelletjes en kerkjes – vooral in gotische en romaanse bouwstijl – zijn tot in de kleinste buurtschappen te vinden. Een hoogtepunt in de tocht is de karakteristieke romaanse basiliek van Sint Odiliënberg.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsherberg Onderschey

  limburg, wandelen, familieweekend, fietsarrangement, boogschieten, groepsaccommodatie, mountainbiken, weekendje weg, noorbeek, weekje fietsen, dagje weg, groepsarrangement, wandelarrangement

  Groepsherberg "Onderschey" vormt een onderdeel van een carréboerderij nabij het idyllische dorp Noorbeek in het uiterste zuiden van Limburg. Bij ons kunt u genieten van rust en ruimte met een fantastisch uitzicht over het heuvelland, en onlangs door de ANWB verkozen "mooiste dorpje van Nederland".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nieuwe Natuur

  honden toegestaan, weidegebied en akkerland, well, wandelroute, bos, heidelandschap, horeca, peel en maas, noord en- midden limburg, anwb, ruime parkeergelegenheid

  Deze lange wandeling voert door Nationaal Park De Maasduinen, een 4500 ha groot gebied in Noord-Limburg tussen de Maas en de Duitse grens. Er zijn hier de laatste jaren enkele natuurontwikkelingsprojecten gestart, er is een schaapskooi gebouwd en er zijn wandelroutes en fietspaden aangelegd. En er is een bezoekerscentrum gepland bij het sluiscomplex van het Reindersmeer. Het gebied, dat deel uitmaakt van het terrassenlandschap langs de Maas, bestaat uit bos, open vlaktes met heide, stuifzanden en vennen en het grote Reindersmeer. Door verschillen in bodemgesteldheid – vochtig en droog, voedselarm en voedselrijk – is er een grote rijkdom aan planten, amfibieën en reptielen.

  Meer informatie >>
  route
 • Hamertroute

  anwb, bos, nieuw bergen, heidelandschap, peel en maas, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen

  De Noord-Limburgse gemeente Bergen tussen Maas en Duitse grens omvat uitgestrekte natuurgebieden. Een groot deel van de tocht fietst u door en rond het Nationaal Park de Maasduinen. Een prachtig gebied met heidevelden, vennen en rivierduinen. Via het Geldernsch Kanaal komt u uit bij de Maas en fietst u door het nationale park: de rivierduinen van Landgoed De Hamert. Het laatste stuk van de route voert langs de uiterwaarden van de Maas.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Center Parcs - Limburgse Peel

afbeelding_7714
Aangezicht Limburgse Peel

Parkspecialiteiten

U komt helemaal tot rust in bungalowpark Limburgse Peel. Vanuit uw bungalow heeft u uitzicht op de bossen van het natuurgebied ´De Groote Peel´ . Op de fiets kunt u de omgeving nog beter verkennen. U kunt heerlijk wandelen in de heidevelden. Bent u voldoende uitgerust? Wij hebben meer dan nog genoeg activiteiten waaraan u kunt meedoen, zoals boogschieten, Nordic Walking en diverse sporttoernooien.

Center Parcs - Limburgse Peel

 • Adres
  Peelheideweg 25
  5966 PJ America
 • Telefoon
  0900 660 660 0
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Subtropisch Zwembad met kinderbad De allerkleinsten spetteren veilig in het kinderbad van bungalowpark Limburgse Peel. In dit zwemparadijs wordt het water elke 5 seconden elektronisch gecontroleerd. Dus altijd veilig voor uw kleine.
Gratis Kids Klub met knutselen en spelletjes: Dé plek om lekker ongestoord te knutselen en spelletjes te spelen is de Kids Klub in bungalowpark Limburgse Peel. Samen met uw kleintje verven, knippen, plakken of levensgroot mens-erger-je-niet. Erg gezellig! U hoeft geen afspraak te maken.
Bezienswaardigheden in de omgeving: De bosrijke omgeving van bungalowpark Limburgse Peel is perfect om de bezienswaardigheden van Limburg te ontdekken. Natuurgebied de Groote Peel, Venlo of de prachtige kasteeltuinen van Arcen. De keuze is aan u!
Sport Centrum: In het Sport Centrum van Limburgse Peel kunt u zowel binnen als buiten actief bezig zijn met bijvoorbeeld tennis, squash, poolbiljart, midgetgolf enzovoorts.

Reacties

Tim zegt:

Dit park is echt geweldig een echte aanrader! De medewerkers zijn heel vriendelijk en de bungalows waren netjes en schoon, wat vooral heel belangrijk is. Het zwembad is ook zeker de moeite waard en er is ook genoeg in de omgeving te doen, we hebben ons in ieder geval niet verveeld! Voor de prijs hoef je het ook niet te laten, wij gaan er zeker nog een keer terug.

Gepost op donderdag 17 juni om 16.33 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"