Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Hof van Twente***

  wandelen, hollandhotels, hotel, fietsvakantie, twente, hengevelde, overijssel, restaurant, terras, fietsen, vergaderen, weekendje weg

  Hotel Hof van Twente staat van oudsher synoniem voor hartelijk gastheerschap en een adembenemende omgeving. De gastvrijheid en het motto “zijn wie je bent” zijn hier vanzelfsprekend en mede daarom wordt uw verblijf als heerlijk ontspannen ervaren.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie De Follenhoegh ****

  groepsarrangement, vollenhove, groepaccommodaties, giethoorn, groepsuitjes, familieweekend, fietsen wandelen, wandelen, groepsaccommodatie, overijssel, weerribben, groepsaccommodaties, weekje weg, weekendje weg, luxe accommodatie

  Aan de rand van de voormalige Zuiderzee en dichtbij de Weerribben en Giethoorn ligt de Follenhoegh. Een luxe groepsaccommodatie tot 23 personen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Havezateroute

  fietsroute, salland, vechtdal en twente, weidegebied en akkerland, horeca, heidelandschap, anwb, bos, ruime parkeergelegenheid, poldergebied, meren en plassengebied, zwolle

  In een wijde ring rond Zwolle en langs de Vecht liggen vele oude adellijke buitenplaatsen. Rondom Heino staan er maar liefst zeven, zoals Den Alerdinck, De Colckhof, De Gunne, ’t Rosendael en Het Nijenhuis. Veel van deze huizen hadden tot de Franse Tijd (vanaf 1795) de status van havezate. Het bezit van een havezate gaf een edelman politieke macht. Hij kon dan lid worden van de Ridderschap en verwierf zich daarmee een zetel in het bestuur van Overijssel. In de bloeitijd van de adel telde Overijssel 143 havezaten.

  Meer informatie >>
  route
 • IJsseldeltaroute

  rivieren en beekdalen, fietsen, kop van overijssel, anwb, weidegebied en akkerland, overijssel, kampen, fietsroute

  Het landschap van de IJsseldelta tussen Kampen en Zwolle heeft soms nog iets van vroeger. Het is op sommige stukken een vrijwel ongerept rivierenlandschap met op­vallende rijen knotwilgen en meidoornhagen. De IJssel was rond het?begin van de jaartelling een ­onbeduidende stroom. Maar later kreeg de rivier water uit de Rijn en werd het een rusteloze waterloop. Ze brak door dijken, overstroomde land en verlegde haar bedding. De IJssel ging dit deel van Overijssel domineren en vormde er een delta. Na de St.?Elisabethsvloed in 1421 kon de Rijn haar water sneller afvoeren naar de zee en kreeg de IJssel weer minder water.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping 't Haasje

  weekje weg, camping, deventer, olst, kindvriendelijk, hengelsport, watersport, ijssel, overijssel, zwolle, vissen, weekendje weg, kamperen

  Bij de camping ligt veel en gevarieerd viswater, zowel stromend als stilstaand, waar u diverse soorten vissen kunt vangen. Voor de vissers zijn op de receptie diverse visvergunningen te verkrijgen. Ook voor de niet vissende vakantieganger heeft de camping veel te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  zeeland, flevoland, kindvriendelijk, natuur, groningen, overijssel, weekendje weg, zuid-holland, camping, noord-holland, gelderland, limburg, friesland, noord-brabant, drenthe, kamperen

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Heidebloem Recreatie

  boerderij, kamperen, Sallandse Heuvelrug, overijssel, camping, familieweekend, weekendje weg, aanbiedingen, groepsaccommodatie, dagjeweg, hellendoorn, schoolkamp, groepsarrangement, haarle, kampeerboerderij

  De Heidebloem recreatie, prachtig landelijk gelegen aan de rand van Nationaal Park de Sallandse Heuvelrug met de Holterberg, bied u mogelijkheid om met groepen te verblijven in een groepsaccommodatie of te kamperen op de camping.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rand van Twente-route

  ruime parkeergelegenheid, , weidegebied en akkerland, horeca, rivieren en beekdalen, goor, bos, heidelandschap, salland, vechtdal en twente, overijssel, fietsroute, anwb

  Langs golvende akkers en uitgestrekte weiden en door een prachtig bos- en heidegebied voert deze tocht. Aan de overzijde van het Twentekanaal ligt de Achterhoek en achter de A1 Salland, waarvan de invloed in de bouwstijl van de boerderijen al een beetje te herkennen is. Fietsend door de gehuchten en nog kleinere vlekjes op de kaart, lijkt het soms wel of de tijd hier heeft stilgestaan. Hier is nog ruimte om u heen en slechts een enkele fietser of auto laat merken dat u niet alleen onderweg bent.

  Meer informatie >>
  route
 • 3e Editie van de Lente TUIN en Woon Beurs!

  zwolle, ijsselhallen, tuin, overijssel, familiebeurs, lifestyle, bloemen, demonstratie, woon en tuin, huis en tuin, tuintrends, expositie, beurs

  De 3e editie van de Lente TUIN en Woon Beurs! De succesvolle Lente TUIN en Woon Beurs krijgt een 3e editie. Op 6,7 en 8 maart 2015 wordt de Lente TUIN en Woon Beurs gehouden in de IJssehallen in Zwolle. De beurs staat ook dit jaar weer in het teken van lente, tuin en wonen.

  Meer informatie >>
 • Door het dal van de Reest

  salland, vechtdal en twente, ruime parkeergelegenheid, noord-holland-zuid, weidegebied en akkerland, poldergebied, anwb, honden toegestaan, balkbrug, wandelroute

  Hij gaat naar de schans’ was een gezegde dat niet veel goeds betekende. Het gaf aan dat je verbannen was naar de strafkolonie Ommerschans. Een naargeestig oord dat in 1818 gebouwd werd op de fundamenten van Fort Ommerschans vlak bij Balkbrug. Nu gaan we naar Balkbrug voor een wandeling door het Reestdal, het bosrijke veengebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Een kleinschalig en afwisselend landschap met bossen, oude gehuchten, heidevelden, oeverlanden met dotterbloemen en weiden met ratelaars. En natuurlijk de Reest, de beek die zich volgens een oud gedicht als een grootvorstin door het landschap beweegt.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Keverevents.nl De specialist in classic rally's

Kever Cabrio rally: het uitje waarbij het dak er helemaal af gaat

afbeelding_14655
uitje met een klassieke boer zoekt vrouw busje

Stap in een Kever cabrio of klassiek VW busje en herbeleef het gevoel van de jaren 70. Het typische geluid van een luchtgekoelde kever cabrio. U navigeert tijdens onze autorally door een landelijke omgeving in één van onze 40 authentieke oldtimers. U maakt gebruik van verschillende uitdagende navigatietechnieken afkomstig uit de rallywereld. Uw rit door het prachtige landschap leidt u langs interessante bezienswaardigheden en staan u leuke teamuitdagingen te wachten.

Keverevents.nl De specialist in classic rally's

 • Adres
  C. Voorberghstraat 110
  7558 WL Hengelo
 • Telefoon
  +31748526777
 • Fax
  +3184 737 62 13
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!
 • Socialmedia

Faciliteiten

Keverrally Op het programma staat een belevingstoertocht door het pittoreske Nederlandse landschap met zijn kleine landelijke weggetjes en interessante bezienswaardigheden. De toertocht laat nostalgische tijden weer herleven.
Bedrijfsuitje op elke gewenste lokatie Uniek, exclusief en bovenal verrassend bedrijfsuitje of familiefeest. Elke route voert door het prachtige Nederlandse landschap over ludieke landwegen en langs interessante bezienswaardigheden.

Reacties

Chiel Wester zegt:

Wij hebben afgelopen weekend met 14 personen de classic kever rally gedaan. Geweldige leuke auto’s en een goede organisatie hebben ons een geweldige middag opgeleverd.

Echt een aanrader als je liefhebber bent van oude auto’s!

Gepost op maandag 12 maart om 23.05 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"