Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Laarbrug

  vrijgezellenfeest, arrangementen, ommen, vrijgezellenuitje, vriendinnenweekend, vriendenweekend, groepsarrangement, groepsuitjes, familieuitje, overijssel, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Laarbrug heeft arrangementen voor iedereen van jong tot oud. Van buggy arrangementen tot ponykampen en picknick arrangementen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantievilla De Heuvelrug

  8persoons, nijverdal, vakantiehuis, Sallandse Heuvelrug, weekje weg, nationaal park, familieweekend, weekendje weg, aanbiedingen, paard en pony, villa, overijssel

  Kom genieten in ons mooie, nieuwe vakantiehuis aan de rand van nationaal park De Sallandse Heuvelrug! Het uitgestrekte bos biedt volop mogelijkheden voor wandelen, fietsen, mountainbiken, wielrennen en paardrijden. In de ruime woonkamer kunt u gezellig bijkletsen met familie en vrienden. Avonturenpark Hellendoorn.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groepsaccommodatie De Follenhoegh ****

  weekendje weg, weekje weg, wandelen, luxe accommodatie, groepsaccommodaties, fietsen wandelen, groepsuitjes, weerribben, groepsaccommodatie, groepsarrangement, familieweekend, groepaccommodaties, vollenhove, giethoorn, overijssel

  Aan de rand van de voormalige Zuiderzee en dichtbij de Weerribben en Giethoorn ligt de Follenhoegh. Een luxe groepsaccommodatie tot 23 personen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Schipbeekroute

  horeca, heidelandschap, bos, rivieren en beekdalen, poldergebied, meren en plassengebied, salland, vechtdal en twente, ruime parkeergelegenheid, anwb, markelo, fietsroute, weidegebied en akkerland

  Deze route tussen Diepenheim (Overijssel) en Neede (Gelder­land) ligt aan weerszijden van de Schipbeek. Bij Diepenheim is het landschap kleinschalig met karak­teristieke Saksische boerderijen en landhuizen omringd door fraaie landgoederen zoals Westerflier, Warmelo, Diepenheim en Nijen­huis. Ook Neede is omringd door een kleinschalig landschap. Tussen Diepenheim en Neede lagen vroeger uitgestrekte, vochtige hei­develden. Dat gebied is nu vrijwel geheel ontgonnen en veranderd in een grootschalig landschap met moderne boerderijen en rechte we­gen. Bij Gelselaar is het landschap weer kleinschalig.

  Meer informatie >>
  route
 • Events in Twente

  actief, groepsarrangement, hengelo, arrangementen, sportief, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, evenementen, fietsen wandelen, twente, overijssel

  Events in Twente, uw ontzorgende partij voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teambuilding en vergaderingen.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Zwartewater

  vergaderarrangementen, weekendje weg, weekje weg, wandelarrangement, fietsarrangement, aanbiedingen, groepsarrangement, hotel, overijssel, familieweekend, watersport, zwartsluis

  Hotel Zwartewater bevindt zich in de kop van Overijssel direct aan de rivier “Het Zwartewater” aan de rand van het centrum van Zwartsluis. Ons restaurant “de Combuys” en brasserie “In’ t Vooronder” bieden een weids uitzicht over de rivier en het landschap.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantieboerderij Deventer

  weekje weg, whirlpool, fietsen wandelen, vakantieboerderij, familieweekend, overijssel, groepsaccommodatie, deventer, hemelbed, groepsarrangement, schalkhaar, weekendje weg

  Vakantiehuis naast boerderij te Schalkhaar, max. 12 pers.. Vakantiehuis met hemelbed,whirlpool, vaatwasser,oven,magnetron,waterkoker, dvd-speler, koelkast met vriesvak.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  anwb, heidelandschap, rivieren en beekdalen, gramsbergen, weidegebied en akkerland

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route
 • Keverevents.nl De specialist in classic rally's

  groepsuitjes, personeelsuitjes, evenementen, achterhoek, vrijgezellenfeest, bedrijfsuitjes, twente, overijssel, oldtimerdag, hengelo, teambuilding

  Keverevents.nl autorally met Kever cabrio´s en VW busjes

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Stadsroute Kampen

  kampen, overijssel, wandelen, anwb, stad en park

  De ligging aan de monding van de IJssel bracht Hanzestad Kampen welvaart en aanzien. De stad heeft nog niets aan glans verloren. Torens, poorten en statige gevels: de stadse allure stráált er vanaf.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hoeve Springendal

afbeelding_6193

Hoeve Springendal is een oud boerenerf. Al ruim 400 jaar woont en werkt de boerenfamilie Brunninkhuis in dit prachtige bronnengebied. De laatste 30 jaar ontvangen zij gasten. In de appartementen, op de camping of in de bungalows: de luxe, rust en hygiëne zijn opvallend.
In 2005 bloeide voor het eerst weer een orchidee in het Springendal. Het eeuwenoude beekdal is prachtig hersteld in zijn oude staat, met slootjes, houtwallen, vennetjes en glooiingen. Ideaal voor wandel-fiets en ruitervakanties.

Hoeve Springendal

Faciliteiten

Bij de receptie kunt u terecht voor: - Broodjes en kranten - Verse eieren - wandel- fiets en ruiterroutes - informatie over de omgeving etc.
Elke standplaats is voorzien van: Elektra 10 ampére centrale antenne Wateraansluiting Aansluiting op riolering
Het sanitair is voorzien van: - Vloerverwarming - Interne groente-,was-,en afwasruimte en wasserette - Invalidentoilet en -douche, familiedouche en babyroom. - Wascabines, wastafels, douches, toiletten etc.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"