Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • GROEPEN.NL (Centrum voor Groepsaccommodaties, CVG)

  vakantiehuis, groepsaccommodaties, friesland, noord-holland, hostel, Belgie, appartement, flevoland, limburg, bedrijfsuitjes, utrecht, zeeland, boerderij, zuid-holland, groepsaccommodatie, gelderland, drenthe, overijssel, kindvriendelijk, waddeneilanden, noord-brabant, groningen, over de grens, weekendje weg

  Uw verhuurorganisatie met 500 unieke huizen voor grote en kleine groepen in BOERDERIJEN, LANDHUIZEN, HERBERGEN EN SCHEPEN

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Hooge Haer

  groepsaccommodatie, boogschieten, overijssel, vakantieboerderij, groepsactiviteiten, drenthe, dwingeloo, outdoor, paasarrangementen, bedrijfuitje, last minute, familieuitje, weekendje weg

  Gelegen in Drenthe aan de rand van het authentieke brinkdorp Lhee op twee kilometer afstand van het toeristische Dwingeloo staat accommodatie "de Hooge Haer".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondje Overijssels Salland

  bos, holten, weidegebied en akkerland, heidelandschap, rivieren en beekdalen, anwb

  De koe is een merkwaardig beest wat er ook in haar geest moge zijn, haar laatste woord is altijd boe.’ Schrijver K. Schippers zou de inspiratie voor deze dichtregels in Salland kunnen hebben opgedaan. Want koeien zijn er, je kunt deze fietstocht gerust een koeiensafari noemen. Naast de grazige weiden passeren ontelbare maïsvelden en talloze boerderijen en bospercelen de revue. De Holterberg in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vormt een letterlijk hoogtepunt. Hier wachten slingerende fietspaden in uitgestrekte bossen. De naam Heuvelrug komt niet uit de lucht vallen; er valt het nodige te klimmen.

  Meer informatie >>
  route
 • Laarbrug

  vriendinnenweekend, groepsaccommodatie, familieuitje, vrijgezellenfeest, groepsarrangement, vriendenweekend, ommen, arrangementen, groepsuitjes, overijssel, vrijgezellenuitje, weekendje weg

  Laarbrug heeft arrangementen voor iedereen van jong tot oud. Van buggy arrangementen tot ponykampen en picknick arrangementen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Sprengenbergroute

  bos, fietsroute, anwb, heidelandschap, horeca, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, nijverdal, salland, vechtdal en twente

  Het middengedeelte van de Sal­landse Heuvelrug is een van de indrukwekkendste natuurgebieden van Overijssel. Doordat keileem geen water doorlaat, zijn op som­mige plaatsen ondergrondse water­bronnen aanwezig. Dat is onder meer het geval op de Sprengen­berg, die zijn naam aan deze bron­nen ontleent. Natuurmonument De Sprengenberg ligt op de westflank van de Sallandse Heuvelrug. Vroeger was hier een uitgestrekt heidegebied, nu is er voornamelijk bos. Een kudde Schotse hooglan­ders houdt de overgebleven heide in stand.

  Meer informatie >>
  route
 • Dorthroute

  gorssel, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, horeca, heidelandschap, poldergebied, fietsroutes, fietsroute, weidegebied en akkerland, gelderland, rivieren en beekdalen, achterhoek en liemers, anwb, achterhoek

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Het Wesselink

  schalkhaar, boerderij, overijssel, boerenbed, vakantieboerderij, weekendje weg

  Een prachtige boerderij uit het jaartal 1623, gelegen temidden het mooie Overijsselse landschap vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Help een handje op de boerderij of ga erop uit in de omgeving en beleef het Boerenleven!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  anwb, gramsbergen, heidelandschap, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route
 • Openluchtmuseum Ootmarsum

  ootmarsum, familieuitje, evenementen, overijssel, erfgoed, kindvriendelijk, museum, groepsuitjes, twente, groepsarrangement, rondleiding, cultuur

  Direct aan het sfeervolle centrum van het oude stadje Ootmarsum bevindt zich een verrassend Openluchtmuseum.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Events in Twente

  overijssel, actief, groepsarrangement, twente, arrangementen, hengelo, sportief, evenementen, fietsen wandelen, groepsuitjes, bedrijfsuitjes

  Events in Twente, uw ontzorgende partij voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teambuilding en vergaderingen.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping de Noetselerberg

afbeelding_8858
Ons zwembad

Camping de Noetselerberg is gelegen aan de voet van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar u schitterende fiets- en wandeltochten kunt houden. Voor kinderen is er een speciale speelbosroute.
Een bijkomend voordeel is dat de camping op loopafstand ligt van Nijverdal dat een mooi winkelcentrum heeft om even doorheen te dwalen.
Kortom een ideale ligging die u ontdekt moet hebben, zeker ook met kinderen!
Nieuw in 2014: De Sona, een interactief geluidsspeeltoestel!

Camping de Noetselerberg

Faciliteiten

Locatie Aan de voet van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar u schitterende fiets- en wandeltochten kunt houden. Voor kinderen is er een speciale speelbosroute.
Activiteiten De camping ligt op loopafstand van Nijverdal dat een mooi winkelcentrum heeft om even doorheen te dwalen.
Eten & drinken Op de camping hebben wij een bistro. Het is een prachtig restaurant waar u met uw gezin of met zijn tweetjes kunt genieten van een heerlijk diner. Ook is er een snackbar en winkel aanwezig.
Faciliteiten Op de camping is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie: -op alle plekken 10 A., CAI, vuilwaterafvoer, watertappunt -op vele velden een speeltuintje -overdekt zwembad en buitenbad -overdekte speeltuin -11 stacaravans in de verhuur -etc.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"