Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Hooge Haer

  outdoor, overijssel, familieuitje, vakantieboerderij, last minute, dwingeloo, groepsactiviteiten, bedrijfuitje, paasarrangementen, boogschieten, drenthe, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Gelegen in Drenthe aan de rand van het authentieke brinkdorp Lhee op twee kilometer afstand van het toeristische Dwingeloo staat accommodatie "de Hooge Haer".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • 3e Editie van de Lente TUIN en Woon Beurs!

  lifestyle, familiebeurs, huis en tuin, zwolle, bloemen, expositie, overijssel, ijsselhallen, tuin, woon en tuin, tuintrends, beurs, demonstratie

  De 3e editie van de Lente TUIN en Woon Beurs! De succesvolle Lente TUIN en Woon Beurs krijgt een 3e editie. Op 6,7 en 8 maart 2015 wordt de Lente TUIN en Woon Beurs gehouden in de IJssehallen in Zwolle. De beurs staat ook dit jaar weer in het teken van lente, tuin en wonen.

  Meer informatie >>
 • Saré Thermen en Beauty

  wellness, thermen, twente, deurningen, sauna & beauty, vriendinnenuitje, arrangementen, sauna, overijssel, restaurant,

  Saré, beleef het ultieme Zen gevoel! Saré is een zeer smaakvol ingericht sauna- en beautycenter gelegen op landgoed, natuur en recreatiegebied "Het Hulsbeek" bij Oldenzaal.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Rust in het kwadraat

  bos, ommen, anwb, heidelandschap, weidegebied en akkerland

  Sommige vakantiegangers willen nooit meer ergens anders heen. Elk jaar komen ze terug naar dit oude stadje aan de Overijsselse Vecht. En geef ze eens ongelijk: watersporters kunnen hier hun hart ophalen en op mooie dagen is er geen stoel meer vrij op de terrassen aan het water. En toch blijft de sfeer in Ommen gemoedelijk. Deze wandeling ten zuiden van Ommen brengt u langs vennetjes, een ‘hoge’ berg met uitzichttoren en Saksische boerderijen, die verborgen liggen tussen de korenvelden. Terwijl de Ommense terrassen druk en bedrijvig zijn, ademen de vennetjes op uw tocht een oase van rust en schoonheid uit.

  Meer informatie >>
  route
 • Keverevents.nl De specialist in classic rally's

  achterhoek, evenementen, hengelo, personeelsuitjes, teambuilding, oldtimerdag, groepsuitjes, overijssel, bedrijfsuitjes, twente, vrijgezellenfeest

  Keverevents.nl autorally met Kever cabrio´s en VW busjes

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • MuseumWeekend TwentseWelle

  groepsuitjes, enschede, dagje weg, kinderfeestje, museum, expositie, twente, schoolreisjes, overijssel, groepsarrangement, kindvriendelijk, kunst en cultuur, evenementen

  Een bezoek aan TwentseWelle is de moeite waard! Het bijzondere museum in Roombeek met mooie architectuur en moderne presentaties. Geschikt voor jong en oud!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Sprengenbergroute

  ruime parkeergelegenheid, fietsroute, bos, salland, vechtdal en twente, nijverdal, heidelandschap, anwb, horeca, weidegebied en akkerland

  Het middengedeelte van de Sal­landse Heuvelrug is een van de indrukwekkendste natuurgebieden van Overijssel. Doordat keileem geen water doorlaat, zijn op som­mige plaatsen ondergrondse water­bronnen aanwezig. Dat is onder meer het geval op de Sprengen­berg, die zijn naam aan deze bron­nen ontleent. Natuurmonument De Sprengenberg ligt op de westflank van de Sallandse Heuvelrug. Vroeger was hier een uitgestrekt heidegebied, nu is er voornamelijk bos. Een kudde Schotse hooglan­ders houdt de overgebleven heide in stand.

  Meer informatie >>
  route
 • Events in Twente

  hengelo, bedrijfsuitjes, actief, groepsuitjes, twente, arrangementen, fietsen wandelen, evenementen, groepsarrangement, sportief, overijssel

  Events in Twente, uw ontzorgende partij voor bedrijfsuitjes, personeelsfeesten, teambuilding en vergaderingen.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Door het dal van de Reest

  anwb, wandelroute, salland, vechtdal en twente, noord-holland-zuid, poldergebied, balkbrug, honden toegestaan, weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid

  Hij gaat naar de schans’ was een gezegde dat niet veel goeds betekende. Het gaf aan dat je verbannen was naar de strafkolonie Ommerschans. Een naargeestig oord dat in 1818 gebouwd werd op de fundamenten van Fort Ommerschans vlak bij Balkbrug. Nu gaan we naar Balkbrug voor een wandeling door het Reestdal, het bosrijke veengebied op de grens van Overijssel en Drenthe. Een kleinschalig en afwisselend landschap met bossen, oude gehuchten, heidevelden, oeverlanden met dotterbloemen en weiden met ratelaars. En natuurlijk de Reest, de beek die zich volgens een oud gedicht als een grootvorstin door het landschap beweegt.

  Meer informatie >>
  route
 • Schipbeekroute

  horeca, heidelandschap, fietsroute, salland, vechtdal en twente, markelo, anwb, bos, rivieren en beekdalen, meren en plassengebied, ruime parkeergelegenheid, poldergebied, weidegebied en akkerland

  Deze route tussen Diepenheim (Overijssel) en Neede (Gelder­land) ligt aan weerszijden van de Schipbeek. Bij Diepenheim is het landschap kleinschalig met karak­teristieke Saksische boerderijen en landhuizen omringd door fraaie landgoederen zoals Westerflier, Warmelo, Diepenheim en Nijen­huis. Ook Neede is omringd door een kleinschalig landschap. Tussen Diepenheim en Neede lagen vroeger uitgestrekte, vochtige hei­develden. Dat gebied is nu vrijwel geheel ontgonnen en veranderd in een grootschalig landschap met moderne boerderijen en rechte we­gen. Bij Gelselaar is het landschap weer kleinschalig.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Camping de Noetselerberg

afbeelding_8858
Ons zwembad

Camping de Noetselerberg is gelegen aan de voet van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar u schitterende fiets- en wandeltochten kunt houden. Voor kinderen is er een speciale speelbosroute.
Een bijkomend voordeel is dat de camping op loopafstand ligt van Nijverdal dat een mooi winkelcentrum heeft om even doorheen te dwalen.
Kortom een ideale ligging die u ontdekt moet hebben, zeker ook met kinderen!
Nieuw in 2014: De Sona, een interactief geluidsspeeltoestel!

Camping de Noetselerberg

Faciliteiten

Locatie Aan de voet van het Nationale Park de Sallandse Heuvelrug. Een gebied waar u schitterende fiets- en wandeltochten kunt houden. Voor kinderen is er een speciale speelbosroute.
Activiteiten De camping ligt op loopafstand van Nijverdal dat een mooi winkelcentrum heeft om even doorheen te dwalen.
Eten & drinken Op de camping hebben wij een bistro. Het is een prachtig restaurant waar u met uw gezin of met zijn tweetjes kunt genieten van een heerlijk diner. Ook is er een snackbar en winkel aanwezig.
Faciliteiten Op de camping is alles aanwezig voor een heerlijke vakantie: -op alle plekken 10 A., CAI, vuilwaterafvoer, watertappunt -op vele velden een speeltuintje -overdekt zwembad en buitenbad -overdekte speeltuin -11 stacaravans in de verhuur -etc.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"