Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Slot Loevestein

  gelderland, kasteel, trouwlocatie, museum, vergaderen, dagjeweg, poederoijen, groepsarrangement, kindvriendelijk, groepsuitjes, bed & breakfast, bijzonder overnachten, evenementen, weekendje weg

  Cultuur & natuur op de mooiste plek van Nederland. Dé locatie voor een dagje uit, weekendje weg, bruiloft, feest of relatiedag: het kan allemaal in Loevestein!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Waalroute

  winssen, weidegebied en akkerland, fietsen, gelders rivierengebied, fietsroute, gelderland, rivieren en beekdalen, anwb

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Dorthroute

  poldergebied, horeca, gorssel, anwb, weidegebied en akkerland, gelderland, meren en plassengebied, fietsroutes, fietsroute, achterhoek en liemers, ruime parkeergelegenheid, achterhoek, rivieren en beekdalen, heidelandschap

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  museum, groesbeek, schooleducatie, gelderland, bevrijdingsmuseum, geschiedenis, groepsarrangement, rondleiding, oorlog

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Uilen- en Dierenpark de Paay

  kinderenactiviteit, betuwe, gelderland, dierentuin, kinderfeestje, dieren, kinderboerderij, dierenpark, schoolreis, kinderuitje, beesd, groepsuitjes, verjaardagspartijtje

  De Paay is een kleinschalig uilen- en dierenpark gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe. Langs een kronkelig dijkje van Beesd naar Rhenoy vindt u, verscholen door bomen, de ingang van ons park.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  wandelen, fietsen, familie, weekendje weg, natuur, boerenbed, vakantieboerderij, boerderij, weekje weg, lochem, gelderland

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  hulshorst, aanbiedingen, weekendje weg, bungalowpark, veluwe, rust, weekje weg, bos & heide, wandelarrangement, gelderland, fietsarrangement, natuur

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Oma's huusje

  kindvriendelijk, gelderland, actief, weekendje weg, putten, boerderij, vakantiewoning, dagje weg, vakantiehuis

  Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Postillion Hotel Deventer

  evenementen, aanbiedingen, arrangementen, weekendje weg, weekje fietsen, fietsvakantie, wellness, overijssel, wandelen, gelderland, deventer, hotel, fietsen

  Postillion Hotel Deventer is de ideale uitvalsbasis voor uw zakelijke ontmoeting of ontspannen weekendje weg! Gelegen aan de A1 en aan de rand van het centrum van Deventer, precies op de grens van Gelderland en Overijssel. Bij ons kunt de auto gratis voor de deur parkeren! En gratis INTERNET!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  gelderland, vakantieboerderij, boerderij, boerenbed, otterlo, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Klimbos Ermelo

afbeelding_12759
The Kick!

Klimbos Ermelo

Het klimbos ligt middenin de bossen van de prachtige Veluwe. Vier spectaculaire routes met in totaal 50 hindernissen vragen je om je grenzen te verleggen en de uitdaging aan te gaan om een avontuurlijke beleving te ervaren! Het klimbos staat voor een actief en avontuurlijk dagje uit voor de gehele familie!

Klimbos Ermelo is al toegankelijk vanaf 5 jaar!

Klimbos Ermelo


Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"