Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  gelderland, zutphen, hotel, weekendje weg
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Royal Daan - Lunch & Delicatessen & High Tea

  Paleis het Loo, fietstocht, vriendinnenuitje, apeldoorn, gelderland, lunch, taarten, smooties, groepsuitje, broodjes, delicatessen, high tea,

  Wij verwelkomen u graag in onze mooie Lunchroom in brocante setting met groot zonnig terras! Naast onze befaamde High Tea is ons assortiment uitgebreid met broodjes, smoutjes, frisdranken etc.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Bed & Breakfast De Molenkolk

  gelderland, steenderen, bed & breakfast, weekendje weg

  B&B De Molenkolk beschikt over 4 gastenverblijven. Van daaruit heeft u een schitterend uitzicht op het water, onze tuin en op de landerijen. Op loopafstand liggen de “Bronkhorstermolen”, het landelijke dorp Steenderen en het kleinste stadje van Nederland, Bronkhorst. Ontdek en beleef het prachtige IJssellandschap!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Bok's Bungalowpark

  wandelarrangement, vakantiepark, garderen, veluwe, aanbiedingen, fietsarrangement, rust, bungalowpark, kindvriendelijk, gelderland, weekendje weg

  Midden op de Veluwe in het mooie plaatsje Garderen ligt Bok`s Bungalowpark. Op dit gemoedelijke en rustige park kunt u heerlijk genieten van al het moois wat de Veluwe u heeft te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grebbelinieroute (noord)

  veluwerandmeren en gelderse vallei, veluwe, rivieren en beekdalen, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, gelderland, weidegebied en akkerland, scherpenzeel, horeca, anwb

  De Gelderse Vallei strekt zich uit van Rijn tot IJsselmeer. Het Valleikanaal, voltooid in 1941, zorgde voor de broodnodige afwatering. Deze route toont ook de Grebbelinie, tezamen met de Nieuwe Hollandse Waterlinie en IJssellinie een historische waterlinie. In 1629 (Tachtigjarige Oorlog) werd een wal van Grebbe tot Zuiderzee aangelegd. Door de Grebbedijk bij Wageningen door te steken kon terrein oostelijk van de linie onder water gezet worden om de vijand te weren. In 1755 was de linie af. In 1874 werd de Grebbelinie een voorpostenstelling van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De verdedigingswerken liggen er nog, nu omringd door bijzondere planten en zangvogels.

  Meer informatie >>
  route
 • Griftvalleiroute

  horeca, weidegebied en akkerland, meren en plassengebied, bos, poldergebied, utrechtse heuvelrug en kromme rijn, rivieren en beekdalen, utrecht, fietsroute, heidelandschap, ruime parkeergelegenheid, anwb, rhenen

  Dit is een vrij korte route, maar met een paar stevige klimmetjes, langs een staalkaart van de landschap­pen van Midden-Nederland: bos en wei, oud en nieuw, nat en droog, vlak en sterk geaccidenteerd. Tussen Veenendaal en Wageningen fietst u door de vallei van de Grift, een in de middeleeuwen gekana­liseerde veenkreek op de grens tussen Utrecht en Gelderland.

  Meer informatie >>
  route
 • Bungalowverhuur De Hoefstal

  natuur, weekje weg, hulshorst, bungalowpark, veluwe, aanbiedingen, weekendje weg, fietsarrangement, bos & heide, wandelarrangement, gelderland, rust

  Bungalowpark "De Hoefstal" is een rustig en uniek gelegen park met veel groenvoorzieningen en heeft een oppervlakte van 1,5 ha.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Buitensporthotel Hoenderloo

  veluwe, paardenstalling, paardrijden, bed & breakfast, hoge veluwe, buitenritten, groepsaccommodatie, hoenderloo, appartementen, trekvogelpad, Paleis het Loo, gelderland, fietsen wandelen, weekendje weg, groepsarrangement

  Buitensporthotel Hoenderloo biedt u een comfortabel verblijf in ruime kamers met eigen badkamer en studio’s / groep accommodatie met eigen kookgelegenheid. Tevens is het mogelijk voor trekkers om bij ons te overnachten. De kamers zijn rustiek gelegen boven de stallen van Ruitersportcentrum De Krimhoeve.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Mini-camping de Dennemaat

  ruurlo, camping, fietsen wandelen, mini camping, gelderland, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Apenheul: een bos vol loslopende apen!

  kindvriendelijk, apeldoorn, familieuitje, arrangementen, dierenpark, kinderfeestje, groepsuitje, groepsarrangement, dierentuin, gelderland, bedrijfsuitje, vergaderlocatie, schoolreisjes

  Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij!

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Buitenplaats In Den Olden Bongerd - Winterswijk

Het park biedt u volop rust en ruimte...

afbeelding_20029
Type Narvik Type A.

Dit rustig gelegen, goed onderhouden en zeer ruim opgezette bungalowpark ligt in het oosten van Gelderland in het buurtschap Miste bij Winterswijk, nabij de Duitse grens. De mooiste wandel- en fietsroutes voeren u hier door het afwisselende landschap van bossen, vennen en heuvels. In het park staan comfortabele 6- en 4 persoons bungalows, allen vrij gelegen in de natuur. Zeer geschikt voor mensen die van ruimte en rust houden.

Buitenplaats In Den Olden Bongerd - Winterswijk

Faciliteiten

Omgeving Voor de wandel- en fietsliefhebber de ideale omgeving. Met zijn coulissenlandschap een genot, zeker in combinatie met de Achterhoekse gastvrijheid.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"