Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Melkveehouderij Hoeve Banenburg

  boerderij, boerenbed, zeeland, veere, vakantieboerderij, weekendje weg

  Hoeve Banenburg biedt een perfecte combinatie tussen natuur, rust, pittoreske stadjes, heerlijke stranden en bruisende golven.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Tholenroute

  schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, anwb, sint-annaland, sint annaland, weidegebied en akkerland, horeca, zeeland, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, fietsroute

  Ze bestaan nog, al zijn ze dun gezaaid. Plaatsen waar alleen het kwetteren van vogels, ruisen van de wind, zoemen van insecten en kwaken van kikkers de lucht vult. Tholen is zo’n plaats. Dus wie wars is van filefietsen, haast zich hierheen. Een mozaïek van akkers wordt opgeluisterd door mooie, ver uiteen liggende boerderijen, dorpjes en dijken. Achter de laatste dijk glinstert het water van de Oosterschelde. De kern van Tholen bestaat uit eilandjes, die oorspronkelijk door geulen van elkaar waren gescheiden. In de loop der tijd werden deze geulen afgedamd en ingepolderd.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel Zonneduin Domburg

  zon, zeeland, weekje weg, zee, domburg, hotel, weekendje weg, walcheren, strand

  Hotel Zonneduin Domburg..... Uw droomlocatie direct aan zee! Kenmerkend voor Hotel Zonneduin is de persoonlijke aandacht, gastvrijheid en service in een ongedwongen sfeer waardoor u zich onmiddellijk thuis voelt. De rustige doch centrale ligging maakt uw verblijf compleet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Stern Beautyfarm Zeeland

  vriendinnendag, sauna & beauty, weekendje weg, wellness, zeeland, wellnessweekend, workshops, dagje weg, noordgouwe, chalet, zierikzee

  Het Klein Genoegen, Oosterse Schoonheid, de Zeven Heerlijkheden, het Gentlemen arrangement of anders. Zo heten de beauty – en kuurarrangementen van Stern Beautyfarm Zeeland. Voor een dag, een halve dag of – de keuze is groot – voor meerdere dagen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Duinoord: Familiehuis 20 pers. Bungalows 4-6 pers.

  groepsaccomodatie, oostkapelle, bungalow, strand, groepsuitjes, zeeland, familieweekend, fietsen, wandelen, bos, familiehuis, weekendje weg

  Duinoord Bungalow verhuurbedrijf in Oostkapelle biedt u 4 en 6 persoons vrijstaande stenen bungalows op loopafstand van bos en strand. Tevens bieden wij een modern, luxueus familiehuis voor max. 20 personen, hetgeen van alle gemakken is voorzien.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Paasheuvelgroep - groepsverblijven

  zeeland, limburg, schoolreisjes, hostel, gelderland, vergaderen, utrecht, groepsaccommodatie, groepsarrangementen, zuid-holland, groepsuitjes, aanbiedingen, noord-brabant, weekendje weg

  Met 36 groepsverblijven faciliteert de Paasheuvelgroep in groepsovernachtingen door heel Nederland. De locaties van de Paasheuvelgroep zijn basic, liggen altijd in een natuurlijke omgeving en nodigen uit om je eigen invulling te geven aan reactie. Voor groepen van 14 tot 500 personen met veel cateringmogelijkheden!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Monumentenstad Zierikzee

  schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, zeeland, ruime parkeergelegenheid, anwb, weidegebied en akkerland, fietsroute, zierikzee, poldergebied, horeca

  Fietsend over de slingerende dijken van Schouwen-Duiveland doorkruist u vruchtbare akkers. Alle suikerbieten, uien, granen en aardappelen groeien bij wijze van spreken aan uw voeten. Schapen slapen op het talud, een enkel paard rent een stukje mee. Een paar ringdorpen verrijzen midden in dit Zeeuwse platteland. Dreischor, het ‘mooiste ringdorp van Zeeland’, is een plaatje. Al doet Noordgouwe er niet voor onder. Monumentenstad Zierikzee is uitvalsbasis voor deze tocht. De Museumhaven, de robuuste stadspoorten en smalle straatjes vormen samen een historische schat van formaat. Reden om er na het fietsen nog een dag aan vast te plakken.

  Meer informatie >>
  route
 • Tholen

  tholen, zeeland, anwb, poldergebied, meren en plassengebied, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, weidegebied en akkerland

  Na Tholen, fiets je de polder in. Dijkjes laten je uitstijgen boven de rest van het landschap. Uitgestrekte weilanden aan weerskanten met af en toe een boerderij. Een groepje vogels vliegt een eindje mee. Na Sint-Maartensdijk gaan we buitendijks terug. Een smal betonnen pad ligt lonkend langs de Oosterschelde. Links de dijk, rechts het water. De wind wakkert aan, de ogen gaan tranen. Zilte spetters glinsteren in het zonlicht. Het is zo’n dag dat alles klopt. Echt alles.

  Meer informatie >>
  route
 • Noord-Beveland-route

  poldergebied, anwb, fietsroute, weidegebied en akkerland, kamperland, noord- en zuid-beveland, zeeland, fietsen

  De historie van Noord-Beveland staat in het teken van de strijd tegen het water. De St.-Felixvloed veegde het eiland in 1530 zelfs helemaal van de kaart. Zo’n zeventig jaar later werd de eerste polder opnieuw bedijkt. In de eeuwen daarna werd het land stukje bij beetje heroverd op de zee. Nu fietst u er door relatief jonge polders met een strakke kavelverdeling. Voor een kleurrijke toets zorgen de bloeiende akkerranden, een lust voor het oog. Ze vormen een netwerk van wandelpaden én een buffer voor landbouwbestrijdingsmiddelen.

  Meer informatie >>
  route
 • Jacob Catsroute

  strand, stad en park, schouwen-duiveland, tholen en sint-philipsland, brouwershaven, wandelroute, zeeland, anwb, zee

  Nederland heeft veel schilderachtige plaatsten. Maar niet veel daarvan zijn ook daadwerkelijk zo vaak geschilderd als Domburg, de oudste badplaats van Zeeland. Het stadje in Walcheren is vermaard om zijn unieke Zeeuwse licht, een inspiratiebron voor vele kunstenaars.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Mini Camping Pitteperk

afbeelding_19269
De koeien op de Zorgboerderij!

Mini-camping Pitteperk is landelijke gelegen maar toch dicht bij Middelburg en niet ver van het strand, tegenover onze boerderij is een natuurgebied en er zijn verschillende wandelroutes. Wij hebben een ruime en sfeervolle camping. Ook is er een boerderijwinkel met kaas, groente en streekproducten, maar in het seizoen ook broodjes te koop.Ook hebben we nog 2 stacaravans te koop. Tevens hebben we bed & breakfast.

Mini Camping Pitteperk

 • Adres
  Breeweg 21
  4371 SB Koudekerke
 • Telefoon
  0118-596031
 • Fax
  0118-596032
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Boerderijwinkel Wij hebben een kaasboerderij met winkel en wij serveren ook drankjes op het terras.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"