Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Beautyfarm LaSarel

  nagelstyling, beauty, visagie, wellness, voedingsadvies, schoonheidsinstituut, noord-brabant, kapsalon, opleidingen, helmond, beauty & gezondheid, schoonheidssalon, beauty arrangement, beautyfarm, manicure, manicur

  Welkom bij Beautyfarm LaSarel; schoonheidssalon, nagelstudio, kapsalon en afslankstudio Helmond! Voor de beste gezichtsbehandeling, haarbehandeling, nagelbehandeling of voedingsadvies van Helmond en omstreken kunt u terecht bij Beautyfarm LaSarel!

  Meer informatie >>
 • Center Parcs - Kempervennen

  westerhoven, last minute, subtropisch zwembad, vakantiehuis, noord-brabant, weekje weg, fietsen, bungalowpark, overdekt zwembad, aanbiedingen, weekendje weg

  Bungalowpark De Kempervennen, nabij Eindhoven, staat bol van actie voor jong en oud! De prachtige omgeving van Noord-Brabant leent zich bij uitstek voor heerlijke fietstochten.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groote en Kleine Beerze-route

  de kempen en brabantse peel, fietsen, fietsroute, bos, lage mierde, anwb, poldergebied, heidelandschap, oostelijk brabant, weidegebied en akkerland, noord-brabant, rivieren en beekdalen

  De beken de Holver, de Groote en de Kleine Beerze en de Reusel zijn ontstaan na de laatste ijstijd. Zij doorsnijden de droge Brabantse zandgronden, waar van oorsprong akkerbouw voorkwam. De vochtige, lager gelegen beekdalen waren in gebruik als weiland. De laatste decennia heeft de intensieve veehouderij veel terrein gewonnen, zoals in het landschap duidelijk te zien is. Het Wilhelminakanaal (1923), de landgoederen De Utrecht en De Baest en beboste heidegebieden begrenzen de route.

  Meer informatie >>
  route
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  natuur, noord-holland, zeeland, groningen, overijssel, drenthe, limburg, noord-brabant, weekendje weg, camping, gelderland, flevoland, kamperen, zuid-holland, kindvriendelijk, friesland

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dierenpark BestZOO - Je komt ogen tekort!

  kindvriendelijk, dierentuin, noord-brabant, groepsuitje, best, schoolreisjes, dierenpark

  Welkom bij BestZOO - Je komt ogen tekort! Middenin het typische brabantse populierenlandschap ligt BestZOO in het groen verscholen. Een mooi en gezellig dierenpark waar jong en oud zich kan vermaken.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  bos, heidelandschap, weidegebied en akkerland, anwb, oostelbeers, de kempen en brabantse peel

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • Dwalen door de bossen

  ruime parkeergelegenheid, honden toegestaan, anwb, weidegebied en akkerland, horeca, wandelroute, westelijk brabant, bos, heidelandschap, alphen, baronie van breda en markiezaat

  Een vluchtige blik op de landkaart van Noord-Brabant leert dat de omgeving van Alphen rijkelijk is bedeeld met bos. Wie wat beter kijkt, ontdekt naast bos ook heidevelden, vennetjes en zandverstuivingen. Tussen 1100 en 1648 maakte dit gebied deel uit van het machtige hertogdom Brabant. Het geslacht van de Nassaus gebruikte de uitgestrekte bossen veelvuldig als jachtterrein. Het Prinsenbos ten westen van de Boswachterij Chaam is dan ook genoemd naar de prinsen van Oranje. Nu kunt u heerlijk dwalen door dit uitgestrekte bosgebied.

  Meer informatie >>
  route
 • Klimrijk De Buitenjan

  klimbos, bedrijfsuitjes, groepsuitjes, veldhoven, noord-brabant, dagje weg, kinderfeestjes, actief, attractiepark, schoolreisjes, speeltuin

  Dacht je dat de Nederlandse bossen saai zijn? Kom dan eens naar Klimrijk De Buitenjan! In dit ecologische klimbos beleef je een echt outdoor avontuur. Klim door de bomen en waan je een echte Tarzan of Jane!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • De Heeren van Suylighem Partycentrum

  groepsarrangement, bowling, huwelijk, vrijgezellenfeest, familiefeesten, noord-brabant, paintballen, , bedrijfsuitje, dagje weg, zuilichem

  Ons party & conferentiecentrum beschikt over alle faciliteiten, om u voor de meest uiteenlopende gelegenheden van dienst te kunnen zijn. Huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen, vergaderingen, motivatietrainingen, familiefeesten of reünies. Bij "De Heeren van Suylighem" is bijna alles mogelijk.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landgoed De Utrecht-route

  anwb, hart van brabant, weidegebied en akkerland, poldergebied, heidelandschap, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, bos, meren en plassengebied, oostelijk brabant, esbeek

  Deze afwisselende route heet naar Landgoed De Utrecht in de Brabantse Kempen. Toen verze­keringsmaatschappij De Utrecht het landgoed in 1898 kocht, was de grond woest en begroeid met heide. Nu vindt u er bos, bouwland, wat heide en enkele vennen. De route gaat ook door een stukje België, met dezelfde zandgronden als in Noord-Brabant. De inrichting van het landschap verschilt echter. Boerderijen, wegen en de minder rechtlijnige kavels maken een on-Nederlandse indruk. Zonder op de kaart te kijken weet u dat u in het buitenland bent.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Al 60 jaar goed voor elkaar!

afbeelding_6419
De Zonnebloem

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of leeftijd. Het gaat dan vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn.
Huisbezoek, activiteiten en vakanties: Het werk van de Zonnebloem bestaat uit huisbezoeken, dagactiviteiten, ook wel Zonnedagen genoemd, en aangepaste vakanties. Zonnedagen staan voor leuke betekenisvolle uitstapjes met aandacht voor elkaar, gezelligheid en echt contact. Meer informatie

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Faciliteiten

Huisbezoek Gezelschap en een goed gesprek staan centraal bij het bezoek aan huis. Vrijwilligers bieden een luisterend oor en brengen de buitenwereld een beetje bij u binnen.
Samen er op uit Naar het museum of de bioscoop. Naar een theatervoorstelling of een concert bijwonen. Middag gezellig winkelen of naar de jaarlijkse braderie. Wat dacht u van een mooie rondvaarttocht door Amsterdam?
Aangepaste vakanties Wie al eens eerder met ons op vakantie is geweest, zal het beamen: Zonnebloemvakanties zijn heel bijzonder. Vanwege de vele aanpassingen, extra voorzieningen en intensieve begeleiding en verzorging door enthousiaste vrijwilligers.

Reacties

Sasha Doorn zegt:

ik wil mijn moeder graag opgeven, hoe moet ik dit doen?

Gepost op vrijdag 16 maart om 10.01 uur

C. Slabbekoorn zegt:

Geachte meneer ,mevrouw.

We hebben uw vraag in goede orde ontvangen.
Om in contact te komen met de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem in Almere kunt u Mevrouw de Boer een e-mail sturen.
Haar e-mailadres is tessadeboer@gmail.com

Hopende zo uw vraag beantwoordt te hebben.

met vriendelijke groeten
Corrie Slabbekoorn
medewerker dienstencentrum

Gepost op maandag 5 september om 10.20 uur

Monique Gunzel zegt:

mijn schoonmoeder is sinds paar mnd verhuisd naar almere en had in haar woonplaats altijd uitjes en bezoek van de zonnebloem.dit zou ze graag weer willen. hoe kunnen wij haar opgeven?

Gepost op zondag 4 september om 15.55 uur

L.bots zegt:

Match4Two organiseert op 29 mei een contact middag voor 65+ komt u ook ?
U wordt verwacht bij verschillende opstapplaatsen in uw omgeving waar Match4Two op u staat te wachten met
een luxe touringcar zodat u op en top kunt genieten van een gezellige dagje uit.
De aanvang van deze dag begint om 15.00 en eindigt om 20.00 Bij ontvangst zullen wij u verwelkomen met
een hapje en een drankje.
De muziek wordt verzorgd door een dj die zich aanpast aan het publiek dus laat uw verzoeknummertje weten
zodat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken.
Natuurlijk is gezelligheid troef want…… alleen zijn is niet nodig!
De kosten voor dit gezellige dagje dansen en sjansen: € 49,50
Aan het einde van de avond zal Match4Two u met de luxe touringcar weer terug brengen naar het opstappunt.
Bestel uw kaarten telefonisch: 0492 – 516 886

Gepost op dinsdag 23 maart om 00.10 uur

Roos Meijers zegt:

Mijn ouders zijn met de zonnebloem,meegeweest naar putten en hebben DE WEEK van hun leven gehad,en nu willen ze graag volgende keer mee gaan varen!!

Gepost op maandag 24 augustus om 21.28 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"