Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Ecovlotten

  noord-brabant, rust & ruimte, bergen op zoom, natuur, blokhutten, fietsen, de heen, wandelen, bijzonder overnachten, vissen, sloepverhuur, rustzoekers, weekendje weg

  Blokhutten op een vlot, midden in de natuur en op het open water van de Steenbergsche Vliet. Dat zijn onze ecovlotten. Op zoek naar rust, ruimte, natuur en water? Dan is een verblijf in een ecovlot iets voor u.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  utrecht, fietsen, overijssel, zeeland, flevoland, vakantiehuis, bed & breakfast, weekendje weg, wandelen, bijzonder overnachten, groningen, limburg, gelderland, drenthe, appartement, fietsarrangement, friesland, noord-holland, noord-brabant, zuid-holland

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Speelland Beekse Bergen

  noord-brabant, hilvarenbeek, dagje weg, speeltuin, attractiepark, binnenspeeltuin

  Kom spelen! Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Dit speelparadijs - op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen - staat garant voor urenlang speelfun

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Watersport Botenverhuur

  watersport, botenverhuur, sloepenverhuur, drimmelen, fietsen, kanoverhuur, noord-brabant, aanbiedingen, groepsarrangement, wandelen, motorbootverhuur

  Drimmelen; u vindt er alles op het gebied van watersport :Gastvrije jachthavens.Knipperend tegen het zonlicht, knokkend tegen de wind. Laat het lijntje niet breken. Een hemelsblauwe lucht, het geluid van de vrije watervogels, vrolijke gezichten, stoere watersporters: Unieke ervaring voor groot en klein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • De Geershof

  noord-brabant, vriendenweekend, weekendje weg, vriendinnenweekend, teambuilding, vergaderen, groepsuitjes, familiereünie, weekje weg, familieweekend, groepsaccommodatie, ulvenhout, natuur

  De Geershof is een ruime, vrijstaande groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van Ulvenhout midden in een bosrijk gebied ten zuiden van Breda en een paar kilometer van de Belgische grens.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Landgoed De Utrecht-route

  meren en plassengebied, heidelandschap, fietsroute, ruime parkeergelegenheid, poldergebied, oostelijk brabant, hart van brabant, weidegebied en akkerland, bos, esbeek, anwb

  Deze afwisselende route heet naar Landgoed De Utrecht in de Brabantse Kempen. Toen verze­keringsmaatschappij De Utrecht het landgoed in 1898 kocht, was de grond woest en begroeid met heide. Nu vindt u er bos, bouwland, wat heide en enkele vennen. De route gaat ook door een stukje België, met dezelfde zandgronden als in Noord-Brabant. De inrichting van het landschap verschilt echter. Boerderijen, wegen en de minder rechtlijnige kavels maken een on-Nederlandse indruk. Zonder op de kaart te kijken weet u dat u in het buitenland bent.

  Meer informatie >>
  route
 • Corso Zundert Zondag 3 & 4 sept

  tentoonstelling, bloemen en planten, bloemencorso, noord-brabant, kunst en cultuur, planten en bloemen, zundert, expositie

  Corso Zundert is het gróótste corso ter wereld en vind plaats op 3 & 4 september 2017. Een ware bloemenzee trekt aan u voorbij! Mis het niet! Extra kijkdag: 5 september!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Spa Puur

  noord-brabant, wellness, thermen, sauna & beauty, tilburg

  Thermen Tilburg is de absolute top in het zuiden van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  weidegebied en akkerland, anwb, bos, oostelbeers, heidelandschap, de kempen en brabantse peel

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • Land van Altenaroute

  land van heusden en altena, poldergebied, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, anwb, woudrichem

  Het Land van Altena ligt tussen de Afgedamde Maas, de Bergsche Maas, de Merwede en de Brabantse Biesbosch. Lange tijd behoorde het tot Holland. In 1815 werd het van­wege de slechte verbindingen met die provincie bij Noord-Brabant gevoegd. De streek heeft nog altijd een Hollands karakter dankzij de riviergezichten, dorpen en boerde­rijen op terpen. Meer landinwaarts staan de voor Brabant karakteris­tieke populieren langs de wegen en zijn er kleine populierenbossen met eendenkooien.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Al 60 jaar goed voor elkaar!

afbeelding_6419
De Zonnebloem

De Zonnebloem zet zich in voor mensen met lichamelijke beperkingen door ziekte, handicap of leeftijd. Het gaat dan vooral om mensen voor wie persoonlijk contact en deelname aan het maatschappelijk leven niet vanzelfsprekend zijn.
Huisbezoek, activiteiten en vakanties: Het werk van de Zonnebloem bestaat uit huisbezoeken, dagactiviteiten, ook wel Zonnedagen genoemd, en aangepaste vakanties. Zonnedagen staan voor leuke betekenisvolle uitstapjes met aandacht voor elkaar, gezelligheid en echt contact. Meer informatie

Nationale Vereniging de Zonnebloem

Faciliteiten

Huisbezoek Gezelschap en een goed gesprek staan centraal bij het bezoek aan huis. Vrijwilligers bieden een luisterend oor en brengen de buitenwereld een beetje bij u binnen.
Samen er op uit Naar het museum of de bioscoop. Naar een theatervoorstelling of een concert bijwonen. Middag gezellig winkelen of naar de jaarlijkse braderie. Wat dacht u van een mooie rondvaarttocht door Amsterdam?
Aangepaste vakanties Wie al eens eerder met ons op vakantie is geweest, zal het beamen: Zonnebloemvakanties zijn heel bijzonder. Vanwege de vele aanpassingen, extra voorzieningen en intensieve begeleiding en verzorging door enthousiaste vrijwilligers.

Reacties

Sasha Doorn zegt:

ik wil mijn moeder graag opgeven, hoe moet ik dit doen?

Gepost op vrijdag 16 maart om 10.01 uur

C. Slabbekoorn zegt:

Geachte meneer ,mevrouw.

We hebben uw vraag in goede orde ontvangen.
Om in contact te komen met de plaatselijke afdeling van de Zonnebloem in Almere kunt u Mevrouw de Boer een e-mail sturen.
Haar e-mailadres is tessadeboer@gmail.com

Hopende zo uw vraag beantwoordt te hebben.

met vriendelijke groeten
Corrie Slabbekoorn
medewerker dienstencentrum

Gepost op maandag 5 september om 10.20 uur

Monique Gunzel zegt:

mijn schoonmoeder is sinds paar mnd verhuisd naar almere en had in haar woonplaats altijd uitjes en bezoek van de zonnebloem.dit zou ze graag weer willen. hoe kunnen wij haar opgeven?

Gepost op zondag 4 september om 15.55 uur

L.bots zegt:

Match4Two organiseert op 29 mei een contact middag voor 65+ komt u ook ?
U wordt verwacht bij verschillende opstapplaatsen in uw omgeving waar Match4Two op u staat te wachten met
een luxe touringcar zodat u op en top kunt genieten van een gezellige dagje uit.
De aanvang van deze dag begint om 15.00 en eindigt om 20.00 Bij ontvangst zullen wij u verwelkomen met
een hapje en een drankje.
De muziek wordt verzorgd door een dj die zich aanpast aan het publiek dus laat uw verzoeknummertje weten
zodat we er een onvergetelijke dag van kunnen maken.
Natuurlijk is gezelligheid troef want…… alleen zijn is niet nodig!
De kosten voor dit gezellige dagje dansen en sjansen: € 49,50
Aan het einde van de avond zal Match4Two u met de luxe touringcar weer terug brengen naar het opstappunt.
Bestel uw kaarten telefonisch: 0492 – 516 886

Gepost op dinsdag 23 maart om 00.10 uur

Roos Meijers zegt:

Mijn ouders zijn met de zonnebloem,meegeweest naar putten en hebben DE WEEK van hun leven gehad,en nu willen ze graag volgende keer mee gaan varen!!

Gepost op maandag 24 augustus om 21.28 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"