Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Roode Leeuw ***

  weekendje weg, achterhoek, terborg, doetinchem, cafe, gelderland, familieweekend, restaurant, groepsarrangement, arnhem, hotel

  Welkom bij De Roode Leeuw in Terborg. Een Hotel Restaurant waar sinds jaar en dag de streekbevolking kind aan huis is.Precies die sfeer van Achterhoekse gemoedelijkheid; een prettige bediening, een fraaie entourage en een voortreffelijke maaltijd.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveebedrijf Hoeve de Pippert

  ophemert, vakantieboerderij, gelderland, boerenbed, boerderij, weekendje weg

  Een prachtig gelegen Hoeve midden in de Betuwe. Geniet van bossen en weiden waardoor u kunt wandelen en fietsen. Beleef de Betuwe!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Easyfeeling - Sauna - Skincare - Wellness

  dagarrangement, beautycenter, doetinchem, sauna & beauty, last minute, wellness, groepsarrangement, achterhoek, gelderland, massage, aanbieding

  Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Melkveehouderij Hoeve Meijer

  boerenbed, vakantieboerderij, boerderij, otterlo, gelderland, weekendje weg

  Midden in de Gelderse Vallei aan de rand van het prachtige Nationale Park de Hoge Veluwe vindt Melkveehouderij Hoeve Meijer. Een wel heel bijzondere Hoeve die u graag als gast welkom heet.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Uilen- en Dierenpark de Paay

  schoolreis, dierentuin, kinderfeestje, beesd, betuwe, kinderuitje, dieren, kinderenactiviteit, groepsuitjes, dierenpark, verjaardagspartijtje, gelderland, kinderboerderij

  De Paay is een kleinschalig uilen- en dierenpark gelegen aan de rivier de Linge in de Betuwe. Langs een kronkelig dijkje van Beesd naar Rhenoy vindt u, verscholen door bomen, de ingang van ons park.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Doesburg

  hanzestad, gelderland, vergaderen, doesburg, arrangementen, ijssel, familieweekend, culinair genieten, weekje weg, familiehotel, hotel, achterhoek, weekendje weg

  Het schitterende direct aan de IJssel gelegen Hotel Doesburg.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  bevrijdingsmuseum, groesbeek, schooleducatie, rondleiding, geschiedenis, oorlog, groepsarrangement, gelderland, museum

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Camping "de Bosrand" Gelderland (Achterhoek)

  achterhoek, groepsarrangement, camping, familieweekend, dagje weg, weekendjeweg, weekjeweg, huifkartochten, bed & breakfast, mechelen, gelderland, grensgebied, stacaravanverhuur, appartement, groepsaccommodatie, weekendje weg

  Camping de Bosrand ligt in het mooie plaatsje Megchelen, dicht aan de Duitse grens. Het is een mooie en rustige omgeving,met een landelijk en bosrijke uitstraling. Dit is dus de ideale plek voor fietser en wandelaars, maar ook voor jongeren en kinderen is er van alles te beleven en te bezichtigen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Grebbelinieroute (noord)

  veluwerandmeren en gelderse vallei, anwb, horeca, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, scherpenzeel, rivieren en beekdalen, veluwe, gelderland, fietsroute

  De Gelderse Vallei strekt zich uit van Rijn tot IJsselmeer. Het Valleikanaal, voltooid in 1941, zorgde voor de broodnodige afwatering. Deze route toont ook de Grebbelinie, tezamen met de Nieuwe Hollandse Waterlinie en IJssellinie een historische waterlinie. In 1629 (Tachtigjarige Oorlog) werd een wal van Grebbe tot Zuiderzee aangelegd. Door de Grebbedijk bij Wageningen door te steken kon terrein oostelijk van de linie onder water gezet worden om de vijand te weren. In 1755 was de linie af. In 1874 werd de Grebbelinie een voorpostenstelling van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. De verdedigingswerken liggen er nog, nu omringd door bijzondere planten en zangvogels.

  Meer informatie >>
  route
 • Romeinenroute

  meren en plassengebied, poldergebied, gelderland, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, fietsroute, horeca, anwb, elst, ruime parkeergelegenheid

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Landgoed De IJsvogel

afbeelding_6728
Type 6N

De omgeving, de natuur, de vele faciliteiten en de gastvrijheid zorgt ervoor dat ieder het naar de zin heeft op Landgoed De IJsvogel. Temidden van de bossen op de Veluwe biedt Landgoed De IJsvogel u de ideale omgeving om de dagelijkse drukte achter u te laten en lekker te ontspannen. Of u nu graag de stilte opzoekt, sportief bent aangelegd of graag de natuur opzoekt, zij zorgen voor elk wat wils én in iedere prijsklasse.

Landgoed De IJsvogel

 • Adres
  Kieftveen 18
  3781 PP Voorthuizen
 • Telefoon
  (+31) (0) 342 - 47 20 03
 • Fax
  0342 - 47 83 01
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Horecacentrum de Hofstede In het centrum vindt u: een restaurant, snackbar, serre met terras, groot buiten terras, binnentuin, bowlingbanen, biljartkamer, zwembad binnen en buiten met peuterbad, sauna, wellness en zonnebank. Tevens is er de mogelijkheid om buitenritten (te paard)
Mini golf In het centrum kunt u potje mini golf spelen. Leuk voor jong en oud!
Speeltuinen De kinderen vermaken zich uitstekend in één van de belevingsspeeltuinen, of bij slecht weer in de binnen speeltuin.
Overig Overige faciliteiten zijn een visvijver, tennisbaan, voetbalkooi, jeu-de-boulesbanen, tafeltennistafels, wasserette, fietsverhuur en draadloos internet.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"