Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Beauty de Hunze - Privé Sauna en Wellness

  , wellness, sauna & beauty, Drentse Hondsrug, arrangementen, beautycenter, vriendinnenuitje, beauty arrangement, prive-sauna, schoonheidsinstituut, gezondheid en wellness, gasselte, drenthe, verwendag

  Aan de rand van de schitterende Drentse Hondsrug vindt u Beauty de Hunze - Privé Sauna en Wellness. Midden in de natuur en ver weg van alle drukte vindt u de ideale omgeving om uw lichaam en geest volledig te ontspannen.

  Meer informatie >>
 • Bungalowpark en Beautyinstituut Het Nolderwoud

  wellness, dagjeweg, bungalowpark, aanbiedingen, groepsaccommodatie, weekendje weg, arrangementen, groepsuitje, drenthe, bungalow, sauna & beauty, zuidwolde

  Even relaxen, bijkomen van de stress van alledag. Je laten verwennen met kwaliteitsproducten. Wie wil dat nu niet? In Beauty en Kuurinstituut Het Nolderwoud staat aandacht, ontspanning en schoonheid centraal. Voor het ontstressen en ontspannen van lichaam en geest!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Outdoor International

  personeelsuitjes, bedrijfsuitjes, outdoor, leeuwarden, indoorpaintball, drenthe, paintballen, dagje weg, vrijgezellenfeest, teambuilding, friesland, groepsuitjes, groningen

  Outdoor International verzorgt allerlei spannende, leuke sportieve groepsuitjes voor bedrijven, families, vrijgezellenparties en andere groepen. Het kan zowel binnen (paintball) als buiten. In Groningen, Friesland en Drenthe. Maar ook kunnen we de activiteiten opbouwen op een plek die u wilt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Sauna- en beautycentrum de Bron

  sauna & beauty, sauna, beautycenter, gezondheid en wellness, tynaarloo, beauty arrangement, skincare, aanbieding, schoonheidssalon, drenthe

  Sauna de Bron is schitterend gelegen aan het Noord-Willems kanaal, precies tussen Groningen en Drenthe. Uw saunarondje afwisselen met een heerlijke losse beautybehandeling, ontspannende massage, reinigende pakking of een uitgebreid arrangement. Het kan allemaal! Alles staat hier in het teken van rust, ontspanning en natuur.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Drentsche Aa-route

  drenthe, heidelandschap, hondsrug en noordenveld, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, anderen, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, anwb, bos, horeca

  Het stroomgebied van de Drentsche Aa is de ‘leidraad’ van deze route. Drentsche Aa is de verzamelnaam voor een stelsel slingerende beken in het midden en noorden van Drenthe, waaronder Oudemolense Diep, Taarloosche Diep, Looner Diep en Rolder Diep. Het is één van de laatste gave stroomdalen van ons land. Het landschapsreservaat Stroomdallandschap Drentsche Aa werd in 1965 opgericht om de be­staande natuurlijke rijkdom van het gebied te behouden en zo mogelijk te herstellen. De totale oppervlakte van het reservaat bedraagt onge­veer 3800 ha.

  Meer informatie >>
  route
 • De Kwartjesberg

  workshop, familieweekend, teambuilding, drenthe, schoolreisjes, weekendje weg, culinair, natuur, vergaderen en training, groepsaccommodatie, last minute, vriendinnenweekend, groepsuitjes

  Drenthe,Familie/Sport/muziek weekend,Drouwen,Het Drouwenerzand,Hunnebedden,Bos,Rust en Ontspanning,Culinair Verzorgd Worden,schoolreisjes,Werkweken,Unieke locatie voor vergader doeleinden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Westdorperveldroute

  anwb, ruime parkeergelegenheid, meren en plassengebied, poldergebied, heidelandschap, bos, hondsrug en noordenveld, fietsroute, weidegebied en akkerland, drenthe, horeca, odoorn

  Centraal in deze route ligt het kleine esdorp Westdorp. Ten westen daarvan, aan de andere kant van een kanaal, ligt het hooggelegen Westdorperveld waar weidse akkers, rust en ruimte het uitzicht bepalen. De rechte lijnen in het landschap ten zuiden van Westdorp herinneren aan de veenontginningen. Verder doorkruist de route het toeristi­sche dorp Borger en de bossen van Drouwen, Schoonlo en Odoorn. Een prachtig punt om de route te starten is de uitkijktoren Poolshoogte die tot boven de boomgrens reikt.

  Meer informatie >>
  route
 • Avereestroute

  anwb, poldergebied, weidegebied en akkerland, dedemsvaart, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, horeca, salland, vechtdal en twente, meren en plassengebied

  Deze route ontleent zijn naam aan de buurtschap Oud-Avereest, die ooit door Drentse boeren werd gesticht. Vanuit Drenthe gezien lag het dorpje aan de overkant van het riviertje De Reest. Vandaar de naam: Over-de-Reest ofwel Ave-reest. Het 37 km lange grensriviertje tussen Drenthe en Overijssel voerde vroe­ger het water af uit de veenmoe­rassen. In de winter trad het grillig meanderende riviertje regelmatig buiten zijn oevers. Nu het veen ontgonnen is, komt dat niet vaak meer voor.

  Meer informatie >>
  route
 • Buitencentrum Boomkroonpad

  drenthe, groepsuitjes, kinderfeestjes, drouwen, groepsarrangement, aanbiedingen, natuur, outdoor

  Het Boomkroonpad, daar gaat het bos voor u leven! Wandel als een eekhoorn door de kronen van het bos, een unieke natuurervaring!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Assen, Stad der Paleizen

  wandelen, assen, drenthe, stad en park, anwb, wandelroute, hondsrug en noordenveld

  <p>In tegenstelling tot de meeste provinciale hoofdsteden kan Assen niet terugzien op een middeleeuws stedelijk verleden; tot de 13e eeuw was het slechts een gehucht met waarschijnlijk niet meer dan twee boerderijen. Pas in 1809 kreeg Assen stadsrechten en vanaf die tijd ontwikkelde de plaats zich tot een hoofdstad met villa's en herenhuizen, veelal voor hogere ambtenaren en gedeputeerden. Hierdoor kreeg Assen de bijnaam 'Stad der Paleizen'.</p>

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Huis ten Wolde

afbeelding_19277
Terras

Wat past bij u? Daar gaat het ons om. Omdat geen gast hetzelfde is en iedereen op een andere manier ontspant. De één door inspanning. De ander door ontspanning.

Overnachten in het midden van de ‘driehoek’ Drentse hei, Friese meren en het Nationaal Park Weerribben-Wieden. Ontspannen, thuis voelen, uitrusten. In een bosrijke omgeving, aan de voet van de Woldberg ontvangen wij u graag voor een kort of een lang verblijf in ons gastenverblijf Huis ten Wolde.

Huis ten Wolde

Faciliteiten

Huisdieren In verband met allergieën zijn huisdieren niet toegestaan in Huis ten Wolde.
Wellness Wij bieden diverse behandelingen aan met het merk Maria Galland en Fresh Minerals.
Activiteiten Wilt u een uitstapje maken in de omgeving? Een leuke tip nodig voor een gehele daginvulling? Vraag bij de receptie naar de mogelijkheden.

Reacties

U4fifa.com zegt:

I’ll fix it!
u4fifa.com http://www.oobgolf.com/forums/viewtopic.php?p=40069&14650e8770c5036b9a002b2de85a9d39#40069

Gepost op maandag 18 juli om 07.03 uur

Cheap Rs Gold zegt:

Take my word for it.
cheap RS Gold http://www.letusbeon.com/blogs/58915/122183/why-runescapegold2007

Gepost op dinsdag 24 mei om 23.53 uur

Bns Gold zegt:

You always know the right thing to say.
BNS gold http://myslam.net/en/post/15995

Gepost op zaterdag 21 mei om 22.50 uur

Fam. Keyser zegt:

Heerlijk ontspannen hier, mooie omgeving.

Gepost op dinsdag 4 mei om 10.58 uur

W.rison zegt:

13 en 14 april hebben wij een kort verblijf gehad in Huis ten Wolde via hotelkamerveiling.
Wij hebben daar zeer van genoten. Vriendelijk personeel die geheel voor je klaarstaat.
Het eten, menu van de dag, was perfect en heerlijk van smaak. De kamer, standaard, was mooi en schoon met heel goede bedden en ruime douche/was gelegenheid.
Kortom, een bezoek waard met een goede prijverhouding. En het aanrijpad…..is geen probleem even het gas eraf. Ideaal om de fiets mee te nemen om de omgeving te verkennen.

Gepost op woensdag 14 april om 20.51 uur


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"