Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • GROEPEN.NL (Centrum voor Groepsaccommodaties, CVG)

  flevoland, groepsaccommodaties, boerderij, Belgie, friesland, vakantiehuis, drenthe, overijssel, kindvriendelijk, limburg, zeeland, groningen, over de grens, waddeneilanden, noord-brabant, bedrijfsuitjes, utrecht, groepsaccommodatie, noord-holland, zuid-holland, hostel, appartement, gelderland, weekendje weg

  Uw verhuurorganisatie met 500 unieke huizen voor grote en kleine groepen in BOERDERIJEN, LANDHUIZEN, HERBERGEN EN SCHEPEN

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Postillion Hotel Utrecht Bunnik

  bunnik, hotel, utrecht, winkelen, natuur, wandelen, weekendje weg, vergaderen, fietsen, fietsvakantie
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vierseizoenenroute

  utrecht-stad, vecht en plassen, kamerik, fietsroute, anwb, utrecht, fietsen

  Een afwisseldende fietsroute langs boerderijen in het Utrechtse veenweidegebied. De langhuis­boerderij waarbij het woonhuis en het achterhuis in elkaars verlengde onder één dak liggen is karakteristiek voor dit gebied. Bij sommige boerderijen staat het woonhuis dwars op het achterhuis: de krukhuisboerderij. De boerderijen staan veelal even­wijdig aan de weg of de wetering en op de kop van de kavels. De naam van de route verwijst naar vier boerderijen aan de Teckop die de namen van de seizoenen dragen. Een groot deel van de fietsroute loopt over vrijliggende fietspaden, over smalle kades, langs rechte weteringen en de Oude Rijn.

  Meer informatie >>
  route
 • Fiets en Wandelbeurs 2017 - Jaarbeurs Utrecht

  fietsen, lezing, fietsvakantie, jaarbeurs utrecht, fietsarrangement, , fietsen en wandelen, fietsrecreatie, utrecht-stad, fietsen met kinderen, beurs, familiebeurs, workshop, fietsroute, utrecht, wandelroute, wandelrecreatie

  Fiets en Wandelbeurs 2017 is de leukste beurs van Nederland, met ruim 450 standhouders op het gebied van fietsen en wandelen en meer dan 20.000 bezoekers.e-bike Xperience Bezoek met dezelfde ticket gratis de e-bike Xperience!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Dierenpark Amersfoort!

  trouwlocatie, kindvriendelijk, groepsuitjes, groepsuitje, dagje uit, arrangement, evenementen, dierentuin, herfstvakantie, attractiepark, groepsarrangement, utrecht, schoolreisjes, dagje weg, kinderuitje, amersfoort, workshop, schoolreis

  DinoAdventures in DinoPark Amersfoort! Vrij dwalen zit er tijdens de herfstvakantie in een park vol dino’s niet in: véél te gevaarlijk! Stap met onze Dinoranger in legertruck en ga mee op expeditie. Klimmen, crossen, griezelen én vliegen.... Natuurlijk kun je óók alle andere dierenbewoners bezoeken!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Kameryck Ryckelijk Genieten

  groepsaccommodatie, feesten, kamerik, actief, utrecht, evenementen, vergaderen, familieweekend, dagjeweg, bruiloft, groepsuitjes, outdoor, weekendje weg

  Kameryck ligt prachtig aan het water. Een geweldig decor dus voor een heerlijke dag met uitdagende activiteiten zoals een drakenbootrace, een survivalparcours of een schietclinic. Maar er is ook een Pitch&Putt Golf baan. Wij bieden ook leuke alternatieven bij slecht weer. Daarnaast kun je bij Kameryck op bijzondere wijze overnachten in pipowagens.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer

  utrecht, vergaderen, watersport, veluwemeer, weekendje weg, fietsvakantie, amersfoort, wellness, veluwe, hotel, fietsen

  Postillion Hotel Amersfoort Veluwemeer is gelegen aan de Randmeren, vlakbij Harderwijk. Gasten van het hotel maken kosteloos gebruik van het uitgebreide wellness center met fitness, Turks stoombad, Finse sauna, belevingsdouche met massagestralen, voetenbad en stortdouche.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Spoorwegmuseum

  attractiepark, groepsarrangement, museum, kindvriendelijk, evenementen, familiedag, utrecht, nostalgie, tentoonstelling

  *Het Spoorwegmuseum, Dat wil je beleven!* Je komt ogen en oren tekort in de Werelden van Het Spoorwegmuseum.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Over de stuwwal

  anwb, utrecht, utrechtse heuvelrug en kromme rijn, fietsroute, fietsen, driebergen-rijsenburg

  Nationaal Park de Utrechtse Heuvelrug krijgt langzaam zijn oorspronkelijke vorm terug. Een landschap vol afwisseling tussen heide, bos en stuifzand.

  Meer informatie >>
  route
 • Dirty Dancing Tickets

  kindvriendelijk, musical, theater, dagje weg, utrecht-stad, utrecht

  Dirty Dancing... Het onvergetelijke verhaal nu in het theater! Boek nu <img src="http://ad.zanox.com/ppv/?10469302C2084904414" align="bottom" width="1" height="1" border="0" hspace="1"><a href="http://ad.zanox.com/ppc/?10469302C2084904414T">Dirty Dancing</a> tickets!

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Hoogste-punt-Utrechtse-Heuvelrug

afbeelding_8286
Utrechtse Heuvelrug

Boswachterij De Amerongse Berg is een van de oudste bossen van de Utrechtse Heuvelrug. Nadat het bos honderd jaar geleden oorspronkelijk werd aangelegd als naaldbos, is in de loop der tijd door spontane groei van eiken, berken en beuken een prachtig gemengd bos ontstaan. Sinds 2003 maakt Boswachterij Amerongen deel uit van het Nationaal Park De Utrechtse Heuvelrug. Onderweg passeert u het Sterrenbos, dat met zijn statige beukenlanen en kaarsrechte paden is aangelegd naar Frans voorbeeld. Deze wandeling voert u tevens naar het hoogste punt van de heuvelrug: de Amerongse Kop (69 m boven NAP).

Hoogste punt Utrechtse Heuvelrug

  • utrecht
  • amerongen
  • wandelen
  • bos
  • heidelandschap
  • weidegebied en akkerland
  • wandelroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!