Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Easyfeeling - Sauna - Skincare - Wellness

  aanbieding, groepsarrangement, achterhoek, doetinchem, gelderland, wellness, sauna & beauty, dagarrangement, massage, last minute, beautycenter

  Warm, persoonlijk en kleinschalig. Dat zijn wij, dat is ons bedrijf. En dat is natuurlijk geen toeval. Heel bewust hebben wij gekozen voor deze formule. Genieten en ontspannen in een sfeervolle, kleinschalige omgeving waar u persoonlijke aandacht krijgt.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Camping "de Bosrand" Gelderland (Achterhoek)

  stacaravanverhuur, appartement, familieweekend, weekjeweg, huifkartochten, groepsaccommodatie, weekendjeweg, gelderland, mechelen, dagje weg, groepsarrangement, bed & breakfast, camping, grensgebied, achterhoek, weekendje weg

  Camping de Bosrand ligt in het mooie plaatsje Megchelen, dicht aan de Duitse grens. Het is een mooie en rustige omgeving,met een landelijk en bosrijke uitstraling. Dit is dus de ideale plek voor fietser en wandelaars, maar ook voor jongeren en kinderen is er van alles te beleven en te bezichtigen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantieoord Het Caitwickerzand

  fietsen en wandelen, familieweekend, weekje weg, weekendje weg, gelderland, bijzonder overnachten, fietsarrangement, aanbiedingen, bungalowpark, vakantiehuis, groepsaccommodatie

  Vakantie vieren midden op de Veluwe. Geniet van de rust en ruimte in een bungalow (4p), trekkershut (5p), groepsaccommodatie (30p) of kampeerplaats. Honden en paarden zijn bij ons ook welkom. Paardenweide te huur. Vanuit het park zijn er vele Ruiter- en Menroutes en Fiets- en Wandelroutes te verkennen. WiFi aanwezig.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Markant Outdoorcentrum

  familieweekend, actief, outdoor, bedrijfsuitje, teambuilding, kamperen, groepsaccommodatie, braamt, dagje weg, groepsarrangement, weekendje weg, gelderland, groepsuitjes

  Markant Outdoorcentrum is dé eventlocatie in Oost Gelderland. Markant organiseert businessevents, feestjes, vergaderingen, teamuitjes, schoolkampen, survivals, kinderfeestjes en familiedagen. Markant beschikt over een terrein van 12 hectare met een evenemententerrein, groepsgebouw, groepskampeerterrein en restaurant.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Nationaal Bevrijdingsmuseum 1944-1945

  gelderland, oorlog, geschiedenis, groesbeek, groepsarrangement, schooleducatie, rondleiding, museum, bevrijdingsmuseum

  In dit moderne museum wordt het verleden van de oorlog tot leven gebracht. Zo kun je er de aanloop naar de oorlog meemaken en de bezettingstijd ervaren.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Oma's huusje

  gelderland, dagje weg, boerderij, vakantiewoning, kindvriendelijk, weekendje weg, actief, putten, vakantiehuis

  Graag nodigen we u uit voor een onvergetelijke belevenis op een bijzondere locatie in de natuur.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Apenheul: een bos vol loslopende apen!

  bedrijfsuitje, gelderland, arrangementen, kindvriendelijk, dierenpark, dierentuin, schoolreisjes, vergaderlocatie, groepsuitje, familieuitje, apeldoorn, kinderfeestje, groepsarrangement

  Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • KinderKampeerWereld

  groningen, camping, flevoland, limburg, noord-holland, kindvriendelijk, friesland, noord-brabant, gelderland, zuid-holland, drenthe, overijssel, zeeland, waddeneilanden, weekendje weg, weekje weg

  He Hoi Hallo! Ik ben Aartje Twinkel, de ambassadeur van de KinderKampeerWereld. Wat? Je kent me nog niet? Nou, dat gaat misschien snel veranderen. Tenminste als je kiest voor één van de KinderKampeerWereld campings in Nederland.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  gelderland, zutphen, weekendje weg, hotel
  Meer informatie >>
  overnachten
 • Mini-camping de Dennemaat

  camping, fietsen wandelen, ruurlo, gelderland, mini camping, weekendje weg

  Boerderijcamping "De Dennemaat" ligt in een schitterende bosrijke omgeving ideaal voor de wandel- en fietsliefhebber. Ook niet SVR leden zijn welkom !

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Leusenerroute

afbeelding_7987

Het gebied van Oudleusen en Nieuwleu­sen maakte deel uit van het oerstroomdal van de Vecht, dat aan het einde van de voorlaatste ijstijd (de Riss-ijstijd, zo’n 150.000 tot 200.000 jaar geleden) veel groter was dan het huidige Vechtdal. Nu stromen door dit eens zo uitgestrekte rivierdal twee kleine riviertjes: de Reest in het noorden en de Vecht in het zuiden. Het gebied ertussen­in was eeuwenlang een nat heide- en veenmoerasgebied. Nieuwleusen ontstond in 1635 als veenkolonie van Oudleusen. Het is de oudste veenkolonie in deze streek.

Leusenerroute

  • gelderland
  • dalfsen
  • fietsen
  • salland, vechtdal en twente
  • heidelandschap
  • weidegebied en akkerland
  • rivieren en beekdalen
  • fietsroute
 • Stuur door of deel via socialmedia!