Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Spa Puur

  wellness, tilburg, thermen, sauna & beauty, noord-brabant

  Thermen Tilburg is de absolute top in het zuiden van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landgoed De Utrecht-route

  heidelandschap, anwb, fietsroute, hart van brabant, esbeek, bos, oostelijk brabant, meren en plassengebied, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland

  Deze afwisselende route heet naar Landgoed De Utrecht in de Brabantse Kempen. Toen verze­keringsmaatschappij De Utrecht het landgoed in 1898 kocht, was de grond woest en begroeid met heide. Nu vindt u er bos, bouwland, wat heide en enkele vennen. De route gaat ook door een stukje België, met dezelfde zandgronden als in Noord-Brabant. De inrichting van het landschap verschilt echter. Boerderijen, wegen en de minder rechtlijnige kavels maken een on-Nederlandse indruk. Zonder op de kaart te kijken weet u dat u in het buitenland bent.

  Meer informatie >>
  route
 • Speelland Beekse Bergen

  noord-brabant, speeltuin, binnenspeeltuin, hilvarenbeek, attractiepark, dagje weg

  Kom spelen! Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Dit speelparadijs - op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen - staat garant voor urenlang speelfun

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  bed & breakfast, weekendje weg, bijzonder overnachten, zeeland, appartement, friesland, fietsen, fietsarrangement, zuid-holland, limburg, utrecht, overijssel, drenthe, groningen, noord-brabant, noord-holland, flevoland, gelderland, wandelen, vakantiehuis

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Corso Zundert Zondag 3 & 4 sept

  bloemencorso, noord-brabant, expositie, planten en bloemen, zundert, bloemen en planten, kunst en cultuur, tentoonstelling

  Corso Zundert is het gróótste corso ter wereld en vind plaats op 3 & 4 september 2017. Een ware bloemenzee trekt aan u voorbij! Mis het niet! Extra kijkdag: 5 september!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Ecovlotten

  bergen op zoom, wandelen, noord-brabant, blokhutten, sloepverhuur, rustzoekers, bijzonder overnachten, natuur, de heen, rust & ruimte, fietsen, vissen, weekendje weg

  Blokhutten op een vlot, midden in de natuur en op het open water van de Steenbergsche Vliet. Dat zijn onze ecovlotten. Op zoek naar rust, ruimte, natuur en water? Dan is een verblijf in een ecovlot iets voor u.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Watersport Botenverhuur

  kanoverhuur, groepsarrangement, fietsen, botenverhuur, drimmelen, noord-brabant, watersport, wandelen, motorbootverhuur, sloepenverhuur, aanbiedingen

  Drimmelen; u vindt er alles op het gebied van watersport :Gastvrije jachthavens.Knipperend tegen het zonlicht, knokkend tegen de wind. Laat het lijntje niet breken. Een hemelsblauwe lucht, het geluid van de vrije watervogels, vrolijke gezichten, stoere watersporters: Unieke ervaring voor groot en klein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Land van Altenaroute

  land van heusden en altena, poldergebied, woudrichem, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, anwb

  Het Land van Altena ligt tussen de Afgedamde Maas, de Bergsche Maas, de Merwede en de Brabantse Biesbosch. Lange tijd behoorde het tot Holland. In 1815 werd het van­wege de slechte verbindingen met die provincie bij Noord-Brabant gevoegd. De streek heeft nog altijd een Hollands karakter dankzij de riviergezichten, dorpen en boerde­rijen op terpen. Meer landinwaarts staan de voor Brabant karakteris­tieke populieren langs de wegen en zijn er kleine populierenbossen met eendenkooien.

  Meer informatie >>
  route
 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  oostelbeers, de kempen en brabantse peel, bos, weidegebied en akkerland, heidelandschap, anwb

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • Out vakantiehuizen!

  europa, vakantie, zwembad, vakantiehuizen, aanbiedingen, vakantieparken, weekendje weg

  Vanuit het Noord-Brabantse Veghel en permanente vertegenwoordigingen in Spanje en Ierland, selecteert en contracteert OUT!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

De Putse Hoeve

afbeelding_7639
Vooraanzicht De Putse Hoeve

Landelijk gelegen sfeervolle groepsaccommodatie in Bergeijk in de Brabantse Kempen.

Wilt u er een weekendje tussenuit en een geheel of gedeeltelijk goed verzorgd weekend beleven? Kom dan naar De Putse Hoeve. De medewerkers van de Putse Hoeve zullen ervoor zorgen dat u nog lang terugdenkt aan een geslaagd weekend.

Naast een aantal standaard arrangementen bieden wij maatwerk oplossingen voor uw specifieke wensen.

De Putse Hoeve

Faciliteiten

Recreatief verblijf Er zijn veel redenen eens met een groep een weekendje weg bij ‘de Putse Hoeve’ te boeken. Wat te denken van een familiereünie, de 65e, 75e, 80e verjaardag van een familielid, een 25, 40 of 50-jarig huwelijksfeest.
Op stap met een zorggroep Voor groepen die tijdens hun weekendje weg meer eisen stellen aan de toegankelijkheid vanwege hun leeftijd of hun (lichamelijke) beperking, bewoners van instellingen, bewoners van een GVT, heeft De Putse Hoeve heel veel voorzieningen in huis.
Vergaderen Prachtige duurzaam, ecologisch vergaderzaal met uitzicht over de landerijen. Door de Green Key niveau goud erkenning is het ook voor overheden binnen het beleid van duurzaam inkopen mogelijk bij De Putse Hoeve te reserveren.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"