Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • GROEPEN.NL (Centrum voor Groepsaccommodaties, CVG)

  limburg, vakantiehuis, groepsaccommodatie, utrecht, appartement, hostel, noord-brabant, noord-holland, zuid-holland, kindvriendelijk, drenthe, friesland, groepsaccommodaties, bedrijfsuitjes, waddeneilanden, flevoland, boerderij, Belgie, zeeland, gelderland, over de grens, overijssel, groningen, weekendje weg

  Uw verhuurorganisatie met 500 unieke huizen voor grote en kleine groepen in BOERDERIJEN, LANDHUIZEN, HERBERGEN EN SCHEPEN

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dwalen door de bossen

  westelijk brabant, ruime parkeergelegenheid, anwb, alphen, honden toegestaan, baronie van breda en markiezaat, weidegebied en akkerland, wandelroute, bos, heidelandschap, horeca

  Een vluchtige blik op de landkaart van Noord-Brabant leert dat de omgeving van Alphen rijkelijk is bedeeld met bos. Wie wat beter kijkt, ontdekt naast bos ook heidevelden, vennetjes en zandverstuivingen. Tussen 1100 en 1648 maakte dit gebied deel uit van het machtige hertogdom Brabant. Het geslacht van de Nassaus gebruikte de uitgestrekte bossen veelvuldig als jachtterrein. Het Prinsenbos ten westen van de Boswachterij Chaam is dan ook genoemd naar de prinsen van Oranje. Nu kunt u heerlijk dwalen door dit uitgestrekte bosgebied.

  Meer informatie >>
  route
 • Nationale Vereniging de Zonnebloem

  speciaal hotel, zorgvakantie, rolstoelvriendelijk, handicap, weekendje weg, noord-brabant, rolstoelgebruikers, breda, rolstoelvakantie

  De Zonnebloem kleurt je wereld! De Zonnebloem levert een positieve bijdrage aan het leven van mensen met een fysieke beperking door ziekte, handicap of gevorderde leeftijd.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Thermen Geldrop

  noord-brabant, geldrop, sauna & beauty, wellness

  Ten zuiden van Eindhoven in Geldrop ligt Thermen Geldrop. Deze thermen is onlangs vernieuwd en kent een grote diversiteit aan sauna en wellnessfaciliteiten. Een heerlijke plek om in rust te genieten.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Van kerkpaden en een kapel

  anwb, ruime parkeergelegenheid, honden toegestaan, wandelroute, chaam, baronie van breda en markiezaat, bos, weidegebied en akkerland, westelijk brabant, heidelandschap

  Een beetje wielerliefhebber kent dit Noord-Brabantse dorp natuurlijk van de beroemde wielerkoers de Acht van Chaam. Wandelaars zullen het beamen: Chaam en omgeving moet je niet op topsnelheid doorkruisen. Om van de bossen, beekjes, vennen en omzoomde weilanden te kunnen genieten, moet je de wandelschoenen aantrekken. De naam Chaam vindt zijn oorsprong in het Keltische woord cambo, dat ‘bocht in de rivier’ betekent. Onze verre voorouders hadden het wel naar hun zin in die rivierbocht en bouwden er een nederzetting. Nu is het uw beurt om hier te genieten van dit afwisselende landschap.

  Meer informatie >>
  route
 • Roofvogelpark Falconcrest

  bedrijfsuitjes, dagje weg, kindvriendelijk, noord-brabant, workshop, eindhoven, roofvogelshow, kinderfeestjes, schoolreisjes, evenementen, roofvogels, familieuitje, groepsarrangement

  Falconcrest is het grootste roofvogelpark en valkerij centrum van Nederland. Met een grote en diverse verscheidenheid aan roofvogels. Dit roofvogelpark is ontworpen en gebouwd specifiek voor de roofvogel, en biedt aan de meest diverse roofvogelsoorten een goed onderdak.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  anwb, bos, heidelandschap, oostelbeers, de kempen en brabantse peel, weidegebied en akkerland

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • Recreatiepark Slot Cranendonck

  kamperen, camping, soerendonk, weekendje weg, vissen, kindvriendelijk, binnenzwembad, zorgvakantie, zwembad, noord-brabant

  Wij hebben alle troeven in huis om uw welverdiende vakantie geslaagd te maken: ruime plaatsen, een binnen- en buitenzwembad, uitstekende sanitaire voorzieningen, een winkel, café, frituur, visvijver, een prachtige knutselzolder en entertainment voor jong en oud.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Libéma Vakantiepark Dierenbos

  camping, kindvriendelijk, weekendje weg, kamperen, bungalowpark, vissen, vinkel, noord-brabant, overdekt zwembad

  Vlakbij ’s-Hertogenbosch ligt Vakantiepark Dierenbos, een vernieuwd park waar u kunt kamperen of logeren in themabungalows. Hertjes, eekhoorns, zwijntjes en andere bosdieren zorgen voor beestachtige vakantiepret! Met een ANWB waardering van 9,2 is het zeker de moeite waard om verder te lezen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Spa Puur

  tilburg, thermen, sauna & beauty, wellness, noord-brabant

  Thermen Tilburg is de absolute top in het zuiden van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

D'n Olie - Step- en Fietsverhuur

afbeelding_7649
Streetstepper verhuur

Langlaufen op wielen, SKIKEN, sportief in de natuur. Op de weg en in het bos, het kan overal. Omdat er een perfecte rem op de skike zit kun je op elk gewenst moment tot stilstand komen. De luchtgevulde bandjes zorgen voor veel comfort.
Een SKIKE-clinic van 2 uur maakt van uw kinder-, familie- of bedrijfsfeest een succes.
Tevens verhuur van (elektrische) fietsen, steppen, streetsteppers (6x), tandems (2x) en skikes.

D'n Olie - Step- en Fietsverhuur

 • Adres
  Kalksheuvel 2a
  5281 LT Boxtel
 • Telefoon
  0411 684337 / 0614407972
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Fietsen Via prachtige routes door de prachtige omgeving van Boxtel, Oisterwijk en Oirschot, met overal de mogelijkheid voor een hapje en een drankje.
Steppen Het steparrangement "mi 'ne step van hier nar dor dur de Mortelen" geeft u de mogelijkheid om te genieten van natuurgebied De Mortelen en verdeeld te eten bij 4 horecagelegenheden via een 15 km lange steproute. Reserveren 0499-575397/0628830062 Donkhoeve
Nordic Walking Een dagwandeling door de omgeving van Boxtel. Vooraf is niet bekend welke richting we gaan, het is hier overal even mooi. Onderweg koffie/thee met cake en een lunch zijn inbegrepen. Kosten € 22,50 per persoon. Reserveren 0411-684337 (min. 8 personen)
Elektrische Fietsen Om 50 km te kunnen fietsen als je wat ouder bent is een elektrische fiets ideaal. je moet wel blijven trappen dus beweging krijg je genoeg.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"