Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Camping 't Volgerland

  weekendje weg, vissen, vaste jaarplaatsen, fietsen, zuid-holland, numansdorp, recreatieteam, kantine, stacaravans, kindvriendelijk, kamperen, snackbar, familiecamping, weekje weg, camping

  Camping 't Volgerland heeft alles in huis om u te laten ontsnappen uit de dagelijkse sleur. Met haar ligging is camping 't Volgerland ideaal om er even snel tussen uit te glippen. De gezelligste familiecamping van Numansdorp.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Ruigeweideroute

  meren en plassengebied, horeca, zuid-holland, anwb, fietsroute, driebruggen, groene hart, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland

  De Ruigeweideroute voert over smalle dijken en jaagpaden. Vanaf de 11e eeuw werd de veenwildernis tussen de Oude Rijn en de Hollandse IJssel ontgonnen. In het zeer natte gebied werden op regelmatige afstanden sloten gegraven waardoor het karakteristieke slagenlandschap van langwerpige kavels ontstond. De kolonisten en boeren in de polder Ruige Weide hadden te maken met moeilijk te cultiveren ruige gronden begroeid met struiken, biezen en taaie grassoorten.

  Meer informatie >>
  route
 • Kaagroute

  duin- en bollenstreek, poldergebied, ruime parkeergelegenheid, stad en park, roelofarendsveen, zuid-holland, fietsroute, anwb, horeca, weidegebied en akkerland, hotel

  De Kagerplassen en het Braassemermeer zijn natuurlijke meren, zoals te zien is aan de grillige vorm en de rafelige oevers. Dit in tegenstelling tot veel andere plassen in het Groene Hart die zijn ontstaan door het afgraven van veen. Om al dit water te kunnen afvoeren zijn in het verleden talrijke molens gebouwd, die deels nog altijd de horizon vullen. Ook de historische stad Leiden is opgenomen in deze route.

  Meer informatie >>
  route
 • Sfeer van weleer

  dordrecht, stad en park, zuid-holland, zuid-hollandse eilanden en dordrecht, ruime parkeergelegenheid, anwb, haven, wandelroute, horeca, honden toegestaan

  Dordrecht werd in de vroege middeleeuwen gesticht als doorwaadbare plaats (‘drecht’) aan het riviertje de Thure. Waarschijnlijk ontstond zo de naam Dordrecht. Het is de oudste havenstad van Holland. Vroeger voeren zeeschepen hier af en aan in de havens om hun lading te lossen. Tegenwoordig ligt de stad aan een van de drukste rivierverbindingen van Europa. Deze wandeling voert u door de binnenstad en het oude havengebied, een ware historische belevenis. Onderweg komt u langs hofjes, musea, de Grote Kerk, Groothoofdspoort en vele andere monumenten. Neem er de tijd voor en stort u vol overgave in de Dordtse geschiedenis.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping de Krabbeplaat

  vakantiehuis, vissen, familieweekend, familiereünie, kindvriendelijk, camper, zeeland, familie-camping, camping, zuid-holland, watersport, brielle, fietsvakantie, natuur, weekendje weg

  Op camping De Krabbeplaat bent u echt met vakantie. Het is een familiecamping op 4 1/2-sterren niveau met tal van faciliteiten. Gelegen in een prachtige omgeving die ongekende mogelijkheden biedt. Of u nu jong bent of oud, een gezin hebt of samen bent, u voelt zich thuis op De Krabbeplaat.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Stadsroute Delft

  delft, wandelroute, anwb, zuid-holland, ruime parkeergelegenheid, horeca, haaglanden en delfland, stadswandeling

  In Delft ben je gast in eigen land. We lopen door de Vrouwenregt, met een etalage vol Ot en Sien servies, oude Zwitsal reclames en speculaaspopvormen. In de Kerkstraat niet te missen, de aardewerkfabriek De Candelaer van het beroemde Delftsblauw. Er tegenover, de Nieuwe Kerk. In het Oudhollandse winkeltje Kouwenhoven tegenover het Prinsenhof vergaap je je aan poëzieplaatjes, oude borstels en zepen en potten vol kandij en ulevellen. Met een stroopsoldaatje in de mond trekken we verder langs de grachten van de Oude Delft, de Koornmarkt en de Wijnhaven.

  Meer informatie >>
  route
 • Kleine Balij-route

  wandelroute, zoetermeer, groene hart, anwb, floriade, zuid-holland, horeca, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, bos, stad en park

  Maar liefst 3,3 miljoen bezoekers mocht Zoetermeer in 1992 verwelkomen. Ze kwamen van over de hele wereld voor de Vierde Internationale Tuinbouwtentoonstelling Den Haag-Zoetermeer, beter bekend onder de naam Floriade. Dit evenement vindt elke tien jaar ergens in Nederland plaats. Het expositieterrein is na afloop voor de helft bebouwd (de wijk Rokkeveen). De rest maakt onderdeel uit van de nieuwe boswachterij De Balij.

  Meer informatie >>
  route
 • Tikibad Duinrell!

  zuid-holland, zwembad, wassenaar, attractiepark, groepsuitjes, actief, kindvriendelijk, subtropisch zwembad

  Het tropische Tikibad op Duinrell is Wassenaar biedt heel veel spetterpret voor jong en oud! In de voorjaarsvakantie ruime openingstijden. Koop direct een ticket met korting online.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Recreatiegebied Vlietland en Cronesteyn

  weidegebied en akkerland, ruime parkeergelegenheid, poldergebied, leiden, honden toegestaan, wandelroute, duin- en bollenstreek, horeca, anwb, zuid-holland

  De Vlietlanden en Cronesteyn zijn beide belangrijke recreatiegebieden voor Leiden en omgeving. In de Vlietlanden staat de watersport centraal. U wandelt langs de grote plas, waar naar hartenlust wordt gezwommen, gesurft, gevist en geroeid. U kunt er vlinders als dagpauwoog en atalanta aantreffen. Zangvogels als de bosrietzanger, fitis en winterkoninkje vinden er hun broedgelegenheid. Cronesteyn is een bosrijk polderpark met onder meer een waterspeelplaats, speelweide en een reigerbos. De route voert afwisselend over onverharde paden, gras en deels over verharde voet- en fietspaden. Langs de Vliet staan talloze bankjes waar u even kunt uitrusten om van het uitzicht te genieten.

  Meer informatie >>
  route
 • Postillion Hotel Dordrecht

  arrangementen, dordrecht, fietsvakantie, hotel, zuid-holland, vergaderen, weekendje weg

  U vindt Postillion Hotel Dordrecht aan de A16, de snelweg van Breda naar Rotterdam, waar u afslag nr 20 ('s Gravendeel) moet nemen. Een vriendelijk en tegelijkertijd functioneel hotel, vlakbij de rust van De Hollandse Biesbosch en de bedrijvigheid van Rotterdam en Breda.

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

mijnWellnessBungalow.nl

afbeelding_11787
Resort Duynzicht

Kortom… Op en top uitrusten in onze luxe en comfortabel ingerichte bungalows, die in Nederland en de ons omringende landen op de mooiste plekjes zijn gelegen. Bij het strand, bos, golfbanen, aan een (Kager) plas of Friese meren met volop ruimte om van het buitenleven te genieten, te wandelen, te fietsen en het water op te gaan. Dit laatste met het gebruik van een luxe sloep gedurende uw hele verblijf. Onze wellness-bungalows zijn gelegen in de nabijheid van leuke steden/stadjes.

mijnWellnessBungalow.nl

Faciliteiten

Wellness De uitrusting van onze wellness-bungalows varieert van infraroodsauna’s, Finse sauna gecombineerd met lichttherapie, infraroodstralers, zonnebank of zonnehemel tot aan luxe regendouches en badkamersanitair en aparte relaxruimte en een buitenspa.
Omgeving In de directe omgeving: bootverhuur, golfbaan, pitch en put, restaurants, watersport, sauna, fitness, pool- biljartcentrum, tennis- en squashbanen en vismogelijkheden.
Locaties Bij het strand, bos, golfbanen, aan een (Kager) plas of Friese meren met volop ruimte om van het buitenleven te genieten, te wandelen, te fietsen en het water op te gaan. Dit laatste met het gebruik van een luxe sloep gedurende uw hele verblijf.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"