Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Thermen Bussloo

  gelderland, schoonheidssalon, wellness, veluwe, wellnessweekend, sauna & beauty, ontspannen, massage, dagjeweg, voorst, vriendinnendag, onthaasten, vriendinnenuitje, weekendje weg

  Thermen Bussloo is één van de meest exclusieve wellnessresorts van Nederland, vlakbij Apeldoorn, waar tijdloos genieten centraal staat. U kunt er gebruik maken van diverse unieke saunafaciliteiten en er is ook een prachtige beauty- en spa-afdeling waar heerlijke massages en behandelingen worden gegeven. Vergeet vooral niet om tijdens uw bezoek te genieten van de culinaire smaaksensaties die de chefkok en zijn team bereiden met dagverse producten.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Waalroute

  gelderland, fietsen, winssen, gelders rivierengebied, anwb, fietsroute, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland

  U doorkruist op deze tocht vier verschillende landschappen. Vanaf Winssen tot Weurt ligt rechts van de Waalbandijk een oeverwallandschap. Op deze hogere stroomrug is vanouds de bewoning geconcentreerd. Links van de dijk kijkt u fraai over de Waal en het uiterwaardenlandschap. De kolken of waaien langs de dijk getuigen van een eeuwenoude strijd tegen het water. Op de terugweg vanaf Weurt tot vlak bij Bergharen fietst u door een open komkleilandschap dat voornamelijk in gebruik is als grasland. Bergharen is gelegen op een langgerekte rivierduin die duidelijk boven het komkleilandschap uitsteekt.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping de Scheepsbel

  aanbiedingen, wandelen, doornspijk, veluwe, familiecamping, bos, fietsen, fietsverhuur, kindvriendelijk, recreatiecentrum, recreatieteam, camping, gelderland, weekendje weg

  Camping de Scheepsbel is een prachtige familiecamping gelegen op de Veluwe, midden in de bossen, waar u helemaal tot rust komt. Wij zijn centraal gelegen voor uw uitstapjes naar: Dolfinarium, Apenheul, Walibi World en de Zwaluwhoeve.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Dorthroute

  gorssel, heidelandschap, poldergebied, fietsroutes, ruime parkeergelegenheid, horeca, gelderland, rivieren en beekdalen, fietsroute, meren en plassengebied, achterhoek en liemers, anwb, achterhoek, weidegebied en akkerland

  De route is genoemd naar Huize Dorth, een landgoed tussen het Gelderse Gorssel en het Overijsselse Bathmen, nog net in Gelderland. U fietst door een zwak golvend dekzandlandschap met tussen de dekzandruggen de Haarbeek, de Oude Dortherbeek en de Dommerbeek, die westwaarts richting IJssel stromen. Graslanden zijn vooral te vinden in de beekdalen; op de hoger gelegen gronden wordt vooral maïs geteeld, maar hier en daar ook graan. Kenmerkend voor deze route zijn de bosjes en houtwallen. De oude adellijke huizen Dorth en ’t Joppe maken het landschap extra afwisselend.

  Meer informatie >>
  route
 • Boerderij De Houtkamp

  hoge veluwe, boerderij, gelderland, familieweekend, fietsen, schoolkamp, fietsarrangement, veluwe, vakantiehuis, otterlo, groepsaccommodatie, aanbiedingen, fietsverhuur, bed & breakfast, weekendje weg

  In Otterlo, naast de ingang van park De Hoge Veluwe ligt boerderij De Houtkamp. Landelijk gelegen aan de rand van het bos. De Houtkamp biedt een groepsaccommodatie, Bed en Breakfast, verhuur van een Herenboerderij/vakantiewoning. De boerderij is aktief in bedrijf als melkveehouderij.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Melkveehouderij Hoeve Draafsel

  familie, weekje weg, boerenbed, weekendje weg, wandelen, fietsen, lochem, boerderij, vakantieboerderij, gelderland, natuur

  Gelegen op historisch beschreven 'grond', de boerderij dateert uit 1377, vindt u De Hoeve Draafsel. Een melkveehouderij die vele extras heeft te bieden buiten het dagelijks leven. Een prima plek om de vakantie door te brengen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Vakantiehuisjes Veluwe

  gelderland, fietsen, veluwemeer, bungalows, groepsaccommodatie, wandelen, familieweekend, weekendje weg, groepsuitjes, chaletverhuur, veluwe, vakantiehuisjes

  De mooiste plekjes van Nederland! Welkom op de Veluwe! Bossen en heide, ruimte en rust. Heerlijk wandelen, fietsen of vissen? Bekijk snel de presentatie.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Romeinenroute

  poldergebied, horeca, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, gelderland, elst, rivieren en beekdalen, anwb, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland

  De Rijn vormde de noordelijke grens van het machtige Romeinse imperium. In de Betuwe zijn verscheidene Romeinse vondsten gedaan. De restanten van twee Romeinse tempels onder de kerk van Elst zijn het indrukwekkendst. Vanaf Elst, de belangrijkste plaats van de gemeente Over-Betuwe, gaat de route langs de kerkjes van Valburg en Homoet en – als extra uitstap – over de Rijn via de brug bij Heteren naar het prachtig gerestau­reerde Kasteel Doorwerth onderaan de stuwwal. Via een pontje op zonne-energie bereikt u ten slotte opnieuw de Betuwe.

  Meer informatie >>
  route
 • Recreatiepark De Wrange

  gelderland, achterhoek, aanbiedingen, weekje weg, kindvriendelijk, natuur, weekendje weg, kamperen, vakantiepark, bungalowpark, recreatie, camping

  Ontdek de Achterhoek Ons park ligt in het mooie coulissenlandschap van de achterhoek, rijk aan natuurschoon, waar u helemaal tot rust kunt komen.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Inntel Hotels Resort Zutphen

  zutphen, gelderland, weekendje weg, hotel
  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

afbeelding_20774

Een bos vol loslopende apen, dát is Apenheul. Tussen het groen loopt meer dan de helft van de apen zomaar los tussen de bezoekers. Ze komen soms dus heel dichtbij! Sommige apen klimmen en klauteren overal om je heen, andere zijn iets lastiger te vinden. Daarom vind je door het hele park handige spot- en kijktips. Zo hoef je geen aap te missen!

Apenheul: een bos vol loslopende apen!

 • Adres
  J.C. Wilslaan 21
  7313 HK Apeldoorn
 • Telefoon
  055-35 75 757
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Parkeren Bij het dierenpark is ruime parkeergelegenheid aanwezig.
Eten & drinken Op de gezellige terrassen van ons restaurant en cafés geniet je van een drankje, verse luxe broodjes en warme snacks.
Speeltuinen Kinderen kunnen door het hele park klimmen, springen en slingeren op de speeltoestellen. En het leukste is, vlak naast hen doen de apen precies hetzelfde!
Rolstoelen en buggy's Apenheul is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Ook buggy's zijn van harte welkom in de dierentuin. Neem ze gerust mee.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"