Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Overijsselse Vechtdal-route

  overijssel, salland, vechtdal en twente, heidelandschap, rivieren en beekdalen, ruime parkeergelegenheid, vilsteren, fietsroute, horeca, anwb, bos, weidegebied en akkerland

  Het Vechtdal is een van de oudste bewoonde gebieden van Salland. Erdoorheen stroomt de Overijsselse Vecht, die tot ver in de 19e eeuw een belangrijke rol in de scheepvaart speelde. Maar de rivier was, met al haar bochten en in lange perioden van laag water, zeker niet de makkelijkste om te bevaren. Het Vechtdal was voor de Zwolse adel een geliefde vestigingsplaats. Tussen Dalfsen en Ommen stonden veel havezaten. Er staan er nog enkele, waaronder Kasteel Rechteren. Vilsteren is daarentegen geen kasteeldorp, op dat landgoed stond een rentmeesterskantoor. Tegenwoordig is dit vriendelijk glooiende, bosrijke gebied in trek bij vissers, wandelaars en fietsers.

  Meer informatie >>
  route
 • Holland Inn Hotel Wolvega

  overijssel, aanbiedingen, appartement, autovakantie, friesland, wolvega, fietsarrangement, hotel, gastvrij, weerribben, culinair arrangement, drenthe, fietsvakantie, weekendje weg

  Wat maakt ons hotel zo anders dan andere? Wij bevinden ons in één van de mooiste, meest afwisselde streken van Nederland. Geweldige bossen, romantische riviertjes en niet te vergeten mooie plekjes als Giethoorn, De Weerribben, Oranjewoud en Oldeberkoop zijn allemaal bij ons in de buurt.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Strandhoeve Adventures

  familieweekend, groepsuitjes, activiteiten, giethoorn, paintballen, vrijgezellenuitje, teambuilding, rolstoelvriendelijk, buitenrecreatie, baarlo, bedrijfsuitjes, personeelsuitjes, overijssel, flevoland, blokzijl, mindervaliden, familiedag

  Prachtige centraal gelegen lokatie voor uw bedrijfsuitje, familiedag, teambuildingsdag, vrijgezellenuitje, vriendenuitje of familieweekend. Met zowel indoor als outdoor een breed aanbod aan actieve, recreatieve en creatieve activiteiten en trainingen en heerlijk eten hebben wij voor elke doelgroep het juiste programma.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • De Markestee

  blesdijke, boerderij, friesland, overijssel, fietsarrangement, weekjeweg, groepsaccommodatie, weekendjeweg, weerribben, groepsarrangement, weekendje weg

  De Markestee is een luxe 5-sterren groepsaccommodatie in een mooi verbouwde rietgedekte boerderij op een prachtig terrein van ruim 1 ha. met een eigen verwarmd buiten zwembad!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rondje Overijssels Salland

  bos, heidelandschap, rivieren en beekdalen, holten, weidegebied en akkerland, anwb

  De koe is een merkwaardig beest wat er ook in haar geest moge zijn, haar laatste woord is altijd boe.’ Schrijver K. Schippers zou de inspiratie voor deze dichtregels in Salland kunnen hebben opgedaan. Want koeien zijn er, je kunt deze fietstocht gerust een koeiensafari noemen. Naast de grazige weiden passeren ontelbare maïsvelden en talloze boerderijen en bospercelen de revue. De Holterberg in Nationaal Park Sallandse Heuvelrug vormt een letterlijk hoogtepunt. Hier wachten slingerende fietspaden in uitgestrekte bossen. De naam Heuvelrug komt niet uit de lucht vallen; er valt het nodige te klimmen.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping 't Haasje

  olst, hengelsport, watersport, weekje weg, vissen, kindvriendelijk, zwolle, ijssel, deventer, kamperen, weekendje weg, camping, overijssel

  Bij de camping ligt veel en gevarieerd viswater, zowel stromend als stilstaand, waar u diverse soorten vissen kunt vangen. Voor de vissers zijn op de receptie diverse visvergunningen te verkrijgen. Ook voor de niet vissende vakantieganger heeft de camping veel te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Havezateroute

  poldergebied, bos, horeca, zwolle, ruime parkeergelegenheid, salland, vechtdal en twente, fietsroute, heidelandschap, anwb, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland

  In een wijde ring rond Zwolle en langs de Vecht liggen vele oude adellijke buitenplaatsen. Rondom Heino staan er maar liefst zeven, zoals Den Alerdinck, De Colckhof, De Gunne, ’t Rosendael en Het Nijenhuis. Veel van deze huizen hadden tot de Franse Tijd (vanaf 1795) de status van havezate. Het bezit van een havezate gaf een edelman politieke macht. Hij kon dan lid worden van de Ridderschap en verwierf zich daarmee een zetel in het bestuur van Overijssel. In de bloeitijd van de adel telde Overijssel 143 havezaten.

  Meer informatie >>
  route
 • Rust in het kwadraat

  bos, heidelandschap, anwb, weidegebied en akkerland, ommen

  Sommige vakantiegangers willen nooit meer ergens anders heen. Elk jaar komen ze terug naar dit oude stadje aan de Overijsselse Vecht. En geef ze eens ongelijk: watersporters kunnen hier hun hart ophalen en op mooie dagen is er geen stoel meer vrij op de terrassen aan het water. En toch blijft de sfeer in Ommen gemoedelijk. Deze wandeling ten zuiden van Ommen brengt u langs vennetjes, een ‘hoge’ berg met uitzichttoren en Saksische boerderijen, die verborgen liggen tussen de korenvelden. Terwijl de Ommense terrassen druk en bedrijvig zijn, ademen de vennetjes op uw tocht een oase van rust en schoonheid uit.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping Jachthaven Roggebotsluis

  overijssel, camping, stacaravan, kamperen, vissen, walibi, dolfinarium, elburg, overdekt zwembad, watersport, kampen, weekendje weg

  Direct gelegen aan het Drontermeer. Met diverse watersportmogelijkheden, zandstrandjes en een aparte visvijver. Een schitterende vakantieplek voor het hele gezin, rustig gelegen in de directe omgeving van de oude Hanzestad Kampen, Elburg en Harderwijk.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Rand van Twente-route

  fietsroute, heidelandschap, overijssel, bos, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, anwb, ruime parkeergelegenheid, goor, salland, vechtdal en twente, horeca,

  Langs golvende akkers en uitgestrekte weiden en door een prachtig bos- en heidegebied voert deze tocht. Aan de overzijde van het Twentekanaal ligt de Achterhoek en achter de A1 Salland, waarvan de invloed in de bouwstijl van de boerderijen al een beetje te herkennen is. Fietsend door de gehuchten en nog kleinere vlekjes op de kaart, lijkt het soms wel of de tijd hier heeft stilgestaan. Hier is nog ruimte om u heen en slechts een enkele fietser of auto laat merken dat u niet alleen onderweg bent.

  Meer informatie >>
  route

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Restaurant 't Vonder

afbeelding_12355
Restaurant 't Vonder

In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om haar waterrijke landschap wordt het ook wel het “Groene Venetië” genoemd. Een prachtige plek om te genieten van de natuur tijdens een mooie fiets- en/of vaartocht!
Heeft u zin in een kopje koffie of bent u benieuwt naar een compleet dagarrangement?
Wij bieden diverse arrangementen en activiteiten voor twee tot 80 personen.
Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Restaurant 't Vonder

 • Adres
  Binnenpad 14
  8355 BP Giethoorn
 • Telefoon
  0521-361244
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!
 • Socialmedia

Faciliteiten

Locatie Aan de dorpsgracht van Giethoorn. Parkeren naast de deur, alle bezienswaardigheden van Giethoorn op loopafstand.
Eten en drinken Geniet van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Ook bieden wij buffetten en barbecues voor groepen.
Activiteiten Ongekend veel mogelijkheden: van fietsroutes, , boogschieten, bootverhuur en rondvaarten tot workshop -survival, -schilderen, -djembe, -huidverzorging of -bonbon maken!
Arrangementen Voor families, feesten, bruiloften en bedrijven! Van romantisch fietsen en varen tot actieve teambuilding.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"