Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Hotel Brasserie de Pergola

  groepsuitjes, giethoorn, overijssel, brasserie, weekje weg, groepsarrangementen, hotel, bedrijfsuitje, workshop, bootverhuur, weekendje weg

  Bij ons gaat de gast met een glimlach weer weg!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Hooge Haer

  overijssel, outdoor, drenthe, boogschieten, vakantieboerderij, groepsaccommodatie, last minute, familieuitje, dwingeloo, paasarrangementen, bedrijfuitje, groepsactiviteiten, weekendje weg

  Gelegen in Drenthe aan de rand van het authentieke brinkdorp Lhee op twee kilometer afstand van het toeristische Dwingeloo staat accommodatie "de Hooge Haer".

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Camping 't Haasje

  watersport, overijssel, weekendje weg, ijssel, zwolle, kindvriendelijk, weekje weg, camping, deventer, vissen, kamperen, hengelsport, olst

  Bij de camping ligt veel en gevarieerd viswater, zowel stromend als stilstaand, waar u diverse soorten vissen kunt vangen. Voor de vissers zijn op de receptie diverse visvergunningen te verkrijgen. Ook voor de niet vissende vakantieganger heeft de camping veel te bieden.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kolderveenroute

  ruime parkeergelegenheid, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, overijssel, anwb, meren en plassengebied, fietsroute, poldergebied, wanneperveen, kop van overijssel

  Vanaf de hoger gelegen gebieden in Drenthe werd het water afgevoerd via de Hesselter Aa. In het lagergelegen waterrijke gebied Kolderveen vormde zich veen. Door menselijk ingrijpen werd het cultuurlandschap, maar inmiddels wordt dit gedeeltelijk teruggedraaid. Landbouwgronden worden weer onder water gezet, natuurgebieden vergroot en verbonden. In het Kolderveen is het verschil tussen natuur en intensieve landbouw vooral goed te zien in het voor- en najaar; waar veel bemest wordt, groeit alleen groen gras, waar de bodem schraal gehouden wordt, staan fleurige kruiden in het grasland.

  Meer informatie >>
  route
 • De Klimberg

  vakantieboerderij, weekje weg, kindvriendelijk, familieweekend, vissen, groepsuitjes, 55+, gezinscamping, overijssel, christelijk, camping, chalets, hardenberg, weekendjeweg, groepsaccommodatie, rheezerveen, weekendje weg

  Aan de weg van Hardenberg naar Ommen ligt camping De Klimberg. Eenmaal op de camping gearriveerd is de drukte verdwenen. Je snuift de vakantiesfeer op en voor even of voor langere tijd ben je weg uit de drukte, weg van het jachtige leven. Gewoon lekker ontspannen vakantie vieren op een camping met een algemeen christelijke signatuur. Ook voor groepsaccommodaties kunt u bij De Klimberg terecht.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Afwisselend essenlandschap

  heidelandschap, rivieren en beekdalen, anwb, weidegebied en akkerland, gramsbergen

  Een open landschap van weiden en akkers, de nabijheid van de Vecht, de Radewijkerbeek en het Overijssels Kanaal: dat is wat deze wandeling heeft te bieden. De akkers liggen meestal op een verhoging in het landschap. Het zijn zogenaamde essen: zandheuvels die vroeger zijn gevormd door wind en ijs. De Vecht slingert zich er tussendoor. De oude pittoreske binnenstad van Gramsbergen is uitgangspunt voor deze wandeltocht. De streek werd 10.000 jaar geleden al bewoond. Nu kunt u er genieten van een prachtig landschap: akkers, bosjes en waterwegen, met her en der een Saksische boerderij.

  Meer informatie >>
  route
 • Schipbeekroute

  fietsroute, markelo, ruime parkeergelegenheid, heidelandschap, anwb, salland, vechtdal en twente, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, horeca, rivieren en beekdalen, poldergebied, bos

  Deze route tussen Diepenheim (Overijssel) en Neede (Gelder­land) ligt aan weerszijden van de Schipbeek. Bij Diepenheim is het landschap kleinschalig met karak­teristieke Saksische boerderijen en landhuizen omringd door fraaie landgoederen zoals Westerflier, Warmelo, Diepenheim en Nijen­huis. Ook Neede is omringd door een kleinschalig landschap. Tussen Diepenheim en Neede lagen vroeger uitgestrekte, vochtige hei­develden. Dat gebied is nu vrijwel geheel ontgonnen en veranderd in een grootschalig landschap met moderne boerderijen en rechte we­gen. Bij Gelselaar is het landschap weer kleinschalig.

  Meer informatie >>
  route
 • Overijsselse Vechtdal-route

  heidelandschap, overijssel, ruime parkeergelegenheid, fietsroute, anwb, bos, weidegebied en akkerland, rivieren en beekdalen, vilsteren, horeca, salland, vechtdal en twente

  Het Vechtdal is een van de oudste bewoonde gebieden van Salland. Erdoorheen stroomt de Overijsselse Vecht, die tot ver in de 19e eeuw een belangrijke rol in de scheepvaart speelde. Maar de rivier was, met al haar bochten en in lange perioden van laag water, zeker niet de makkelijkste om te bevaren. Het Vechtdal was voor de Zwolse adel een geliefde vestigingsplaats. Tussen Dalfsen en Ommen stonden veel havezaten. Er staan er nog enkele, waaronder Kasteel Rechteren. Vilsteren is daarentegen geen kasteeldorp, op dat landgoed stond een rentmeesterskantoor. Tegenwoordig is dit vriendelijk glooiende, bosrijke gebied in trek bij vissers, wandelaars en fietsers.

  Meer informatie >>
  route
 • Langs Overijsselse havezaten

  heidelandschap, diepenheim, wandelroute, ruime parkeergelegenheid, weidegebied en akkerland, horeca, anwb, honden toegestaan, salland, vechtdal en twente, rivieren en beekdalen

  De omgeving van Diepenheim nodigt uit om eropuit te trekken. Hoewel het plaatsje zelf ook de moeite van een bezoek waard is, gaat deze wandeling vooral langs en door de prachtige landgoederen met hun kastelen, parken en bossen. Dankzij de hardnekkigheid van de vroegere kasteelheren, die weigerden hun gronden te verkopen, ligt Diepenheim vandaag de dag nog altijd te midden van ongerepte weidegebieden en onaangetaste natuur. Gelukkig zijn veel landhuizen, hier ook wel havezaten genoemd, behouden gebleven. Vroeger bewoonden rijke edellieden deze huizen, omzoomd door een statige gracht, ver weg van het gewone volk. Tegenwoordig kunt u er al wandelend van genieten.

  Meer informatie >>
  route
 • Melkveehouderij Het Wesselink

  vakantieboerderij, boerenbed, boerderij, overijssel, schalkhaar, weekendje weg

  Een prachtige boerderij uit het jaartal 1623, gelegen temidden het mooie Overijsselse landschap vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Help een handje op de boerderij of ga erop uit in de omgeving en beleef het Boerenleven!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Restaurant 't Vonder

afbeelding_12355
Restaurant 't Vonder

In de Kop van Overijssel ligt het schilderachtige Giethoorn. Bekend om haar waterrijke landschap wordt het ook wel het “Groene Venetië” genoemd. Een prachtige plek om te genieten van de natuur tijdens een mooie fiets- en/of vaartocht!
Heeft u zin in een kopje koffie of bent u benieuwt naar een compleet dagarrangement?
Wij bieden diverse arrangementen en activiteiten voor twee tot 80 personen.
Bel of mail ons voor de mogelijkheden!

Restaurant 't Vonder

 • Adres
  Binnenpad 14
  8355 BP Giethoorn
 • Telefoon
  0521-361244
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!
 • Socialmedia

Faciliteiten

Locatie Aan de dorpsgracht van Giethoorn. Parkeren naast de deur, alle bezienswaardigheden van Giethoorn op loopafstand.
Eten en drinken Geniet van een heerlijk kopje koffie, lunch of diner. Ook bieden wij buffetten en barbecues voor groepen.
Activiteiten Ongekend veel mogelijkheden: van fietsroutes, , boogschieten, bootverhuur en rondvaarten tot workshop -survival, -schilderen, -djembe, -huidverzorging of -bonbon maken!
Arrangementen Voor families, feesten, bruiloften en bedrijven! Van romantisch fietsen en varen tot actieve teambuilding.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"