Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Mix van natuur en oude mijnen

  zuid-limburg, wandelroute, anwb, horeca, oostelijke mijnstreek (parkstad), ruime parkeergelegenheid, stad en park, kerkrade, honden toegestaan

  Kerkrade is het voormalige mijndorp in het centrum van de oostelijke mijnstreek. Al wandelend passeert u in de binnenstad de Mijnwerker, Duivenmelker, Schutterskoning en de Zittende Muzikant. Beelden die stuk voor stuk belangrijke historische feiten vertegenwoordigen. U start en eindigt bij Continium Discovery Center, onderdeel van het ‘klavertje 4’, de vier toeristische trekpleisters van Kerkrade. De andere drie zijn de voormalige abdij Rolduc, Landgoed Park Gravenrode (met dierentuin Gaia Park) en Parkstad Limburg Stadion. Tijdens deze wandeling ziet u Kerkrade in een boeiende mix van beken, vijvers en een stuwmeer; juweeltjes van de natuur die ingeklemd liggen tussen spoorlijnen en oude mijnen.

  Meer informatie >>
  route
 • 132 Natuurkampeerterreinen in Nederland

  limburg, drenthe, gelderland, zeeland, camping, natuur, weekendje weg, kindvriendelijk, flevoland, friesland, noord-brabant, zuid-holland, noord-holland, groningen, kamperen, overijssel

  Kamperen met tent, caravan of camper op een van de 132 Natuurkampeerterreinen: dat is genieten van een ongerepte natuurlijke omgeving met rust, ruimte en privacy in de mooiste natuurgebieden van Nederland. Maar wél met goede voorzieningen!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Kasteel Valkenburg Fluweelgrot

  kerst, valkenburg aan de geul, groepsuitjes, museum, familieuitje, valkenburg, festival, limburg, kerstmarkt, kinderfeestje, schoolreis, rondleiding, evenementen

  Beleef de Middeleeuwen in Limburg: boven en onder de grond. Nauw verbonden met de rijke historie van de Kasteelruïne is de Fluweelengrot, het gangenstelsel onder de Kasteelruïne. De Fluweelengrot is vermoedelijk in de 11de of 12de eeuw ontstaan.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel Schaepkens van St. Fyt

  restaurant, vergaderen, groepsarrangement, hotel, wellness, bed and breakfast, groepsaccommodatie, bedrijfuitje, weekendje weg, wandelen, fietsen, limburg, valkenburg, groepsuitjes

  Als u wilt genieten van echte limburgse gastvrijheid, kunnen wij u een onvergetelijk verblijf garanderen! Hotel Schaepkens van St. Fijt is gelegen in het mooie Valkenburg aan de Geul. Het hotel beschikt over een grote tuin met terras en gratis parkeerplaats. Tevens beschikt het hotel over 3 liften.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Beaujean Vakantiewoningen in Limburg

  vakantiehuis, weekje weg, fietsvakantie, fietsen, epen, Geuldal, weekendje weg, familieweekend, groepsaccommodatie, last minute, gulpen, Maastricht, limburg

  Beaujean Vakantiewoningen: een aanbod van 50 vakantiehuizen, groepsaccommodaties en kastelen in Limburg (NL) en de Belgische Voerstreek. De vakantiewoningen zijn allemaal uniek gelegen op natuurrijke plekken in de groene heuvels van Limburg. Verschillende vakantiehuizen zijn voorzien van een sauna.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Lage Vuursche-route

  heidelandschap, anwb, bos, weidegebied en akkerland, de bilt, utrecht, utrecht-stad, vecht en plassen

  Een schaduwrijke route door de bossen rond Lage Vuursche en langs de Soester Duinen. Rond 1930 kocht de overheid de ‘nutteloze’ heidevelden op en liet ze bebossen. Het hout werd als stuthout voor de mijngangen in Limburg gebruikt. Deze nieuwe bossen zijn goed te herkennen aan de rechthoekige percelen en de kaarsrechte bospaden. Elementen van de vroegere landgoederen, zoals beukenlanen, vijvers en landhuizen met tuinen, bleven gelukkig wel gespaard. Het dorp Lage Vuursche is een van de weinige kasteeldorpjes van Nederland. Beroemd om zijn pannenkoeken en om Kasteel Drakensteyn dat sinds 1959 privébezit is van koningin Beatrix.

  Meer informatie >>
  route
 • Camping-Restaurant de Rozenhof/ Kerst

  wandelarrangement, kindvriendelijk, kerst, vakantiehuis, kamperen, weekendje weg, limburg, fietsarrangement, vijlen, speeltuin, weekje weg, epen, fietsen, wandelen, camping, stacaravan

  Prachtige terrassen camping in de Limburgse heuvels en het 5* Geuldal. Heerlijk uitrusten en eten in ons restaurant.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Sprengen bij Kasteel Cannenburch

  vaassen, heidelandschap, bos, wandelen, wandelroute, anwb, veluwe en veluwezoom, weidegebied en akkerland

  Vaassen wordt gedomineerd door Kasteel Cannenburch dat in 1365 in de bronnen opduikt. In 1543 werd het gekocht door Maarten van Rossum, de veldheer die ervoor zorgde dat Gelre rond 1525 heel oostelijk Nederland bezat, van Friesland via het Sticht (Utrecht) tot en met Limburg. Zijn erfgenamen voltooiden de bouw van het kasteel in renaissancestijl en plaatsten hun wapens in de voorgevel. De grote toren aan de voorzijde is een 16e-eeuwse toevoeging.

  Meer informatie >>
  route
 • Speel en Kinderboerderij 't Platteland

  familieuitje, speeltuin, kinderen, actief, limburg, dagje weg, venray, kinderboerderij, groepsuitjes, attractiepark, schoolreisjes, kinderfeestjes, kindvriendelijk, vriendenuitje, boerderij, veulen

  Indoorspeel en kinderboerderij 't PLatteland. Buiten speeltuin, Skelterbaan Trampolinen, Springkussen, Schommels, Wippen, Klimmen. Boerderijwinkel met streekprodukten en geschenkpakketten. Terras voor fietsers.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Hotel-Restaurant La Ville Blanche

  wandelen, restaurant, limburg, culinair, thorn, weekendje weg, last minute, hotel, fietsen

  Wij heten u van harte welkom in ons restaurant of op één van onze terrassen, waar u volop kan genieten van de Limburgse gastvrijheid. Nuttig een smakelijke lunch, een uitgebreide High Tea of een culinair diner, wij zullen er zorg voor dragen dat het u aan niets ontbreekt!

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

afbeelding_9008

Huur onze vol electrische Eco-Solex (snorbrom) fiets of huur de allernieuwste electrisch ondersteunde fiets de Velo-Solex en zoef urenlang rond. Samen met z’n tweeën of wellicht nodigt u zelfs familie, vrienden of collega’s uit voor een onvergetelijke dagtrip.

Eenvoudig en snel, ontspanning zonder inspanning! Niet puffen, maar zoemen!

" Solex, La Vie Est Belle " Ouvert tous les jours 7 / 7 – 08.00 – 22.00

Réservation: Téléphone 00 – 31- 43 – 609 07 05

La Dolce Solex Verhuur, Eco Solex Huren Maastricht

 • Adres
  Postwagenstraat 8 (Brusselseweg)
  6219 NP Maastricht
 • Telefoon
  043 - 609 07 05
 • Fax
  043-354 17 13
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Electrische Solex Huren Electrische Solex verhuur, vertrek vanaf meerdere locaties mogelijk! Losse Solex Verhuur of in combinatie met met Sportieve, Culturele of Culinaire Arrangementen. Gratis routekaart of gidsbegeleiding bij groepen.
Vespa Scooter Huren Vespa Scooter Verhuur, vertek vanaf meerdere locaties mogelijk. Losse Vespa Verhuur of in combinatie met Sportieve, Culturele of Culinaire Arrangementen. Gratis routekaart of gidsbegeleiding bij groepen.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"