Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • De Geershof

  noord-brabant, vriendenweekend, teambuilding, vriendinnenweekend, weekendje weg, groepsaccommodatie, weekje weg, ulvenhout, familiereünie, familieweekend, natuur, vergaderen, groepsuitjes

  De Geershof is een ruime, vrijstaande groepsaccommodatie, gelegen aan de rand van Ulvenhout midden in een bosrijk gebied ten zuiden van Breda en een paar kilometer van de Belgische grens.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • De Putse Hoeve

  noord-brabant, last minute, vergaderarrangementen, zorgvakantie, weekendje weg, luxe, bedrijfsuitjes, kindvriendelijk, groepsuitjes, weekje weg, arrangementen, groepsaccommodatie, bergeijk, groepsarrangement

  Luxe groepsaccommodatie De Putse Hoeve ***** DE PUTSE HOEVE: GOED - GEZELLIG - GASTVRIJ

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Corso Zundert Zondag 3 & 4 sept

  noord-brabant, bloemen en planten, expositie, kunst en cultuur, tentoonstelling, planten en bloemen, bloemencorso, zundert

  Corso Zundert is het gróótste corso ter wereld en vind plaats op 3 & 4 september 2017. Een ware bloemenzee trekt aan u voorbij! Mis het niet! Extra kijkdag: 5 september!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Zwerven door de Brabantse Kempen

  de kempen en brabantse peel, anwb, oostelbeers, heidelandschap, weidegebied en akkerland, bos

  Bossen, vennen en uitgestrekte heide: dat is de Kempen ten voeten uit. Het Brabantse dorp Oostelbeers dat samen met Oirschot en Spoordonk een gemeente vormt, ligt midden in de Kempen. Vroeger was dit gebied met schrale heidevelden de armste streek van Noord-Brabant. Boeren hadden een tekort aan mest en leidden een zwaar bestaan. Tijdens de vorige eeuw werd het gebied op grote schaal ontgonnen, waardoor veel van het oorspronkelijke landschap geheel van de kaart verdween. Gelukkig zijn er prachtige natuurgebieden overgebleven, waar je eindeloos kunt zwerven. Deze wandeling is op haar mooist wanneer de heide in bloei staat en er talloze kleurrijke vlinders rondfladderen.

  Meer informatie >>
  route
 • Karakteristiek Bed & Breakfast De Pronkkamer

  utrecht, groningen, bijzonder overnachten, zuid-holland, noord-brabant, overijssel, vakantiehuis, wandelen, gelderland, bed & breakfast, noord-holland, flevoland, zeeland, fietsen, appartement, drenthe, limburg, weekendje weg, fietsarrangement, friesland

  Sfeervol logeren in één van de vele gastvrije Pronkkamer Bed and Breakfasts. U vindt ze in het hele land in boerderijen, stadsvilla's, karakteristieke dorpspanden enzovoorts.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Land van Altenaroute

  rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, woudrichem, anwb, poldergebied, land van heusden en altena

  Het Land van Altena ligt tussen de Afgedamde Maas, de Bergsche Maas, de Merwede en de Brabantse Biesbosch. Lange tijd behoorde het tot Holland. In 1815 werd het van­wege de slechte verbindingen met die provincie bij Noord-Brabant gevoegd. De streek heeft nog altijd een Hollands karakter dankzij de riviergezichten, dorpen en boerde­rijen op terpen. Meer landinwaarts staan de voor Brabant karakteris­tieke populieren langs de wegen en zijn er kleine populierenbossen met eendenkooien.

  Meer informatie >>
  route
 • Speelland Beekse Bergen

  hilvarenbeek, noord-brabant, speeltuin, attractiepark, binnenspeeltuin, dagje weg

  Kom spelen! Ben jij klaar voor een dag vol spectaculair speelplezier en waterpret? Kom dan naar Speelland Beekse Bergen in Hilvarenbeek! Dit speelparadijs - op loopafstand van Safaripark Beekse Bergen - staat garant voor urenlang speelfun

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Watersport Botenverhuur

  fietsen, wandelen, drimmelen, botenverhuur, noord-brabant, kanoverhuur, motorbootverhuur, sloepenverhuur, aanbiedingen, watersport, groepsarrangement

  Drimmelen; u vindt er alles op het gebied van watersport :Gastvrije jachthavens.Knipperend tegen het zonlicht, knokkend tegen de wind. Laat het lijntje niet breken. Een hemelsblauwe lucht, het geluid van de vrije watervogels, vrolijke gezichten, stoere watersporters: Unieke ervaring voor groot en klein.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Landgoed De Utrecht-route

  fietsroute, esbeek, heidelandschap, weidegebied en akkerland, bos, oostelijk brabant, ruime parkeergelegenheid, anwb, poldergebied, meren en plassengebied, hart van brabant

  Deze afwisselende route heet naar Landgoed De Utrecht in de Brabantse Kempen. Toen verze­keringsmaatschappij De Utrecht het landgoed in 1898 kocht, was de grond woest en begroeid met heide. Nu vindt u er bos, bouwland, wat heide en enkele vennen. De route gaat ook door een stukje België, met dezelfde zandgronden als in Noord-Brabant. De inrichting van het landschap verschilt echter. Boerderijen, wegen en de minder rechtlijnige kavels maken een on-Nederlandse indruk. Zonder op de kaart te kijken weet u dat u in het buitenland bent.

  Meer informatie >>
  route
 • Spa Puur

  sauna & beauty, noord-brabant, thermen, tilburg, wellness

  Thermen Tilburg is de absolute top in het zuiden van Nederland.

  Meer informatie >>
  dagjeweg

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Libéma SafariCamp Beekse Bergen

afbeelding_9177

Vakantie in Afrika was nog nooit zo dichtbij: op SafariCamp Beekse Bergen waant u zich op het zuidelijke continent! Hier kunt u kamperen op ruime, groene kampeervelden met namen van Ara tot Zebra. Naast dat u hier uw eigen tent of caravan kunt opzetten, kunt u ook het safarigevoel beleven door te logeren in een compleet ingerichte Safaritent. Die staan rond de grote rietvijver van de camping.

Libéma SafariCamp Beekse Bergen

 • Adres
  Beekse Bergen 1
  5081 NJ Hilvarenbeek
 • Telefoon
  0900-0200
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Locatie Nergens logeert u zo dichtbij de Afrikaanse dieren. Na een ontbijt met tijgerbollen (!) vaart u richting de gorilla’s en zebra’s van Safaripark Beekse Bergen.
Eten & drinken In de Jungleclub - die eruit ziet als een Afrikaanse Lodge - vindt u de parkreceptie, een gezellig café, een broodjeswinkel en het openluchttheater. Ook kunt u hier terecht voor een beestachtig lekkere snack!
Activiteiten In alle Nederlandse schoolvakanties een afwisselend programma van activiteiten voor alle leeftijden. Niet alleen voor de kids, ook voor volwassenen worden volop activiteiten georganiseerd.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"