Aanmeldennieuwsbrief_273

Andere tips in deze regio

 • Bosrijk De Kuluut

  golf, golfen, aanbiedingen, groepsuitjes, fietsvakantie, overloon, noord-brabant, wandelen, weekendje weg, groepsarrangement, bungalowpark, vakantiehuis, groepsaccommodatie, fietsen

  Zeer luxe vakantiewoningen. Huisdier & rookvrij! “Bosrijk De Kuluut” is een nieuw, kleinschalig vakantiepark in het bosrijke Overloon, het toeristisch hart van de gemeente Boxmeer. Gelegen op de grens van Noord-Brabant en Limburg aan de rand van het dorp. Brasserie aanwezig & mogelijkheid tot golf!

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Land van Altenaroute

  woudrichem, weidegebied en akkerland, land van heusden en altena, rivieren en beekdalen, poldergebied, anwb

  Het Land van Altena ligt tussen de Afgedamde Maas, de Bergsche Maas, de Merwede en de Brabantse Biesbosch. Lange tijd behoorde het tot Holland. In 1815 werd het van­wege de slechte verbindingen met die provincie bij Noord-Brabant gevoegd. De streek heeft nog altijd een Hollands karakter dankzij de riviergezichten, dorpen en boerde­rijen op terpen. Meer landinwaarts staan de voor Brabant karakteris­tieke populieren langs de wegen en zijn er kleine populierenbossen met eendenkooien.

  Meer informatie >>
  route
 • Hotel de Borgh

  weekendje weg, winkelen, evenementen, noord-brabant, last minute, fietsen, vergaderen, willemstad, hotel, familieweekend, arrangementen, fietsarrangement, breda

  Hotel de Borgh is een gastvrij hotel in het historische centrum van Zevenbergen. In het trendy en gezellige Stadscafé met brasserie kunnen gasten ontspannen met een biertje of een glas wijn. Breda en Roosendaal liggen op ca. 15 autominuten van het hotel.

  Meer informatie >>
  overnachten
 • Groote en Kleine Beerze-route

  noord-brabant, lage mierde, rivieren en beekdalen, poldergebied, weidegebied en akkerland, fietsen, anwb, oostelijk brabant, fietsroute, heidelandschap, de kempen en brabantse peel, bos

  De beken de Holver, de Groote en de Kleine Beerze en de Reusel zijn ontstaan na de laatste ijstijd. Zij doorsnijden de droge Brabantse zandgronden, waar van oorsprong akkerbouw voorkwam. De vochtige, lager gelegen beekdalen waren in gebruik als weiland. De laatste decennia heeft de intensieve veehouderij veel terrein gewonnen, zoals in het landschap duidelijk te zien is. Het Wilhelminakanaal (1923), de landgoederen De Utrecht en De Baest en beboste heidegebieden begrenzen de route.

  Meer informatie >>
  route
 • Tilburg - verrassend uitdagend

  natuur, evenementen, tilburg, wandelen, hotel, kindvriendelijk, museum, noord-brabant, weekendje weg, fietsen

  Laat je verrassen door wat Tilburg je te bieden heeft! Ook in de wintermaanden!

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Weerterbosroute

  heidelandschap, meren en plassengebied, weidegebied en akkerland, nederweert, ruime parkeergelegenheid, horeca, bos, anwb, fietsroute, noord-brabant, midden-limburg en maasplassen, poldergebied

  Deze route wisselt het agrarische Peellandschap af met het weelderige groen van het Weerterbos. Lange tijd was de streek rond Nederweert moeilijk toegankelijk. Bovendien maakte de wolf het Weerterbos onveilig. Tot ver in de 19e eeuw zou dit dier voor de streek een probleem blijven. Dankzij de ontginningen in de 19e eeuw zijn de woeste gronden in cultuur gebracht en verdween de wolf. De route passeert de randen van het Nationaal Park De Groote Peel, een klein restant van het oorspronkelijke hoogveenlandschap.

  Meer informatie >>
  route
 • Spinolaroute

  terheijden, fietsen, bos, stad en park, heidelandschap, fietsroute, anwb, westelijk brabant, weidegebied en akkerland, noord-brabant, baronie van breda en markiezaat

  In de strijd van de Noordelijke Nederlanden tegen Spanje is Breda regelmatig inzet geweest van gevechten tussen beide legers. In 1567 werd de stad veroverd door de Spanjaarden. In 1590 viel de stad weer in handen van de Staatsen dankzij de list met het turfschip. Onder leiding van Ambrosio­ Spinola belegerden de Spaanse troepen in 1624 de stad. Er werden twee linies rond de stad opgeworpen met op regelmatige afstand schansen en redoutes (kleine schansen). Na een beleg van elf maanden nam Spinola in 1625 de stad in.

  Meer informatie >>
  route
 • De Heeren van Suylighem Partycentrum

  dagje weg, , zuilichem, bedrijfsuitje, vrijgezellenfeest, groepsarrangement, huwelijk, paintballen, familiefeesten, noord-brabant, bowling

  Ons party & conferentiecentrum beschikt over alle faciliteiten, om u voor de meest uiteenlopende gelegenheden van dienst te kunnen zijn. Huwelijksfeesten, bedrijfsevenementen, vergaderingen, motivatietrainingen, familiefeesten of reünies. Bij "De Heeren van Suylighem" is bijna alles mogelijk.

  Meer informatie >>
  dagjeweg
 • Biesboschroute

  fietsroute, poldergebied, zuid-holland, rivieren en beekdalen, weidegebied en akkerland, anwb, dordrecht, fietsen, zuid-hollandse eilanden en dordrecht

  Nationaal Park De Biesbosch behoort door zijn omvang (9100 ha) en veelzijdigheid tot de absolute top van de Nederlandse natuurgebieden. Water en land; daar draait het om. Geulen, kreken, rietkragen, moeraseilandjes, vloedbos en grasland met elk een eigen flora en fauna. De Biesbosch bestaat uit twee delen, gescheiden door de brede Nieuwe Merwede die in 1870 werd aangelegd om de afwatering bij Gorinchem te verbeteren. De Hollandse Biesbosch ligt in Zuid-Holland; de Brabantse Biesbosch in Noord-Brabant.

  Meer informatie >>
  route
 • Groepsaccommodatie Stevenshof

  fietsen wandelen, stevensbeek, aanbiedingen, groepsaccommodatie, groepsarrangement, noord-brabant, vriendinnenweekend, familieweekend, weekendje weg

  Met uw familie, vrienden of andere gezelschap groep een accommodatie huren voor een weekendje, week weg

  Meer informatie >>
  overnachten

Evenementenagenda  Zoek op datum

Vandaag
Morgen
Rest van deze week
Rest van deze maand

Libéma SafariCamp Beekse Bergen

afbeelding_9177

Vakantie in Afrika was nog nooit zo dichtbij: op SafariCamp Beekse Bergen waant u zich op het zuidelijke continent! Hier kunt u kamperen op ruime, groene kampeervelden met namen van Ara tot Zebra. Naast dat u hier uw eigen tent of caravan kunt opzetten, kunt u ook het safarigevoel beleven door te logeren in een compleet ingerichte Safaritent. Die staan rond de grote rietvijver van de camping.

Libéma SafariCamp Beekse Bergen

 • Adres
  Beekse Bergen 1
  5081 NJ Hilvarenbeek
 • Telefoon
  0900-0200
 • E-mail
 • Website
 • Stuur door of deel via socialmedia!

Faciliteiten

Locatie Nergens logeert u zo dichtbij de Afrikaanse dieren. Na een ontbijt met tijgerbollen (!) vaart u richting de gorilla’s en zebra’s van Safaripark Beekse Bergen.
Eten & drinken In de Jungleclub - die eruit ziet als een Afrikaanse Lodge - vindt u de parkreceptie, een gezellig café, een broodjeswinkel en het openluchttheater. Ook kunt u hier terecht voor een beestachtig lekkere snack!
Activiteiten In alle Nederlandse schoolvakanties een afwisselend programma van activiteiten voor alle leeftijden. Niet alleen voor de kids, ook voor volwassenen worden volop activiteiten georganiseerd.

Reacties


Plaats een reactie!

"Dit is echt een aanrader!"